Bende brüksel hastanesi'nde tedavi olmayı düşünüyorum.Ama tedavi olan kimselerle iletişim kuramadım.Sizin sorununuz neydi?Siz bu merkezi nasıl öğrendiniz?
slm arkadaşlar kulübümüzün yeni üyesiyim ist brüksel tübbebek merkezini araştırıyorum bilgisi olan varmı
iyi geceler arkadaşlar bende bürüksel hastanesinde tedaviye başlıyorum bende çok merak ediyorum nasıl bir hastane olduğunu ben öngörüşme yaptım ben kocaelide ikamet ediyorum buradaki dr tavsiye etti siz gittinizmi görüştünüzmü tedaviniz ne zaman başlayacak
ben 3 kez tüp bebek denedim. 3 DENEMEMİ BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIM. MERKEZ GÜZEL Dİ. MEMNUNDUM AMA YİNE OLMADI HALA ANNE DEĞİLİM.
manolya seni doktorun mu gönderdi kocaeliden oraya merak ettim burdaki doktorunn kim diye cnm.
duymuştum doktorunun adını. brüksel tüp bebek merkezinde görüşmen oldumu neye karar verildidr mehmet atamandı canım msj daha yeni gördüm kusura bakma ama olumsuz
duymuştum doktorunun adını. brüksel tüp bebek merkezinde görüşmen oldumu neye karar verildi
duymuştum doktorunun adını. brüksel tüp bebek merkezinde görüşmen oldumu neye karar verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?