Tüp Bebek Merkezleri Bürüksel Tüp Bebek Merkezi hakkında

Bende brüksel hastanesi'nde tedavi olmayı düşünüyorum.Ama tedavi olan kimselerle iletişim kuramadım.Sizin sorununuz neydi?Siz bu merkezi nasıl öğrendiniz?

Bende brüksel hastanesi'nde tedavi olmayı düşünüyorum.Ama tedavi olan kimselerle iletişim kuramadım.Sizin sorununuz neydi?Siz bu merkezi nasıl öğrendiniz?

iyi geceler arkadaşlar bende bürüksel hastanesinde tedaviye başlıyorum bende çok merak ediyorum nasıl bir hastane olduğunu ben öngörüşme yaptım ben kocaelide ikamet ediyorum buradaki dr tavsiye etti siz gittinizmi görüştünüzmü tedaviniz ne zaman başlayacak

slm arkadaşlar kulübümüzün yeni üyesiyim ist brüksel tübbebek merkezini araştırıyorum bilgisi olan varmı

aramıza hoşgeldin......kızkardeşimin arkadaşı yaklaşık 10 yıldır çocukları olmuyordu....tek yumurtalığı vardı,yumurtalıklarında kist vardı vs vs...sonra bulunduğu yerde brüksel tüp bebek merkezinin bir sunumuna katıldı ve o da 3.denemesini orada yapmaya karar verdi.....anlattığına göre çok memnun kalmış doktoundan,tedaviden,yaklaşımdan....haaa bu arada 2 ay sonra 1 kız 1 oğlan annesi olacak:CüvCüv:

slm arkadaşlar ben brüksel tübbebek merkezini bir sunumları vardı büyükçekmecede katılmıştım ozaman böyle bi merkezin varlığından haberim oldu merkeze gittik doktorları hemşireleri personeli hepsi süper keşke maddi olarak imkanımız olsada deneyebilsem yinede araştırıyorum bizim eşime mikro tese önerdiler yüzde yirmibeş şans verdiler bizim için çok iyi bi şans yüzde bir bile olsa umut dünyası işte görüşmek üzre

Ben gidip görüşmedim.Telefonda konuştum.Ama aklıma en çok yeten yer orası benim.Geçen ay aşılama olmuştum.Vücudumun dinlenmesi için bu ayı geçirmek istiyorum.Ama umutsuz pek çok kişi onda bebişine kavuşmuş.

slm kızlar ihşallah bizlerde 2009 anne adayları oluruz bende 3 tüp bebegimi bürüksel düşünüyom fiyat olarak bilginiz varmı söylerseniz sevinirim

bize verilen fiyat yaklaşık 10binytl ama bende polib var bide eşime micro tese yapılması gerekiyor daha az sorun varsa fiyat düşer herhalde

aranıza yeni katıldım.kocaelide oturuyorum doktorumun tavsiyesi ile gittim hist. yapıldı.ben doktorlardan ve ilgiden çok memnun kaldım tavsiye derim 2 ay tedavim sürücek ve ardındada tüp bebege geçicez kısmet olursa herkeze bol sanşlara.s

ben 3 kez tüp bebek denedim. 3 DENEMEMİ BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIM. MERKEZ GÜZEL Dİ. MEMNUNDUM AMA YİNE OLMADI HALA ANNE DEĞİLİM.

ben 3 kez tüp bebek denedim. 3 DENEMEMİ BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIM. MERKEZ GÜZEL Dİ. MEMNUNDUM AMA YİNE OLMADI HALA ANNE DEĞİLİM.

üzlme canım her şerde bi hayır her hayırda bişer varmış bidaha denersin inşallah ozaman anne olursun sabır edicez yok başka çaremiz allahtan umut kesilmez biliyorsun bi mucize yaşatacak hepimize

bende orasıyla görüştüm.. 4000lira tüp bebek 200lira anestezi 1000lira kadar ilaç ve tahliller tahminen 6000lira.. ben kararsızım hala

brüksel tüp bebek merkezinde, abimin eşi tüp bebek yönetmiyle ilk denemede hamile kaldı. ben de transfer sırasında yanlarındaydım. hem doktorları hem de ortam gayet iyiydi.
şimdi yeğeni bekliyoruz 1 ay kaldı doğmasına :)

slm arkadaşlar ben bu ay bruksel tup bebek merkezinde yaptırdım ve su anda degerlrtım cok yuksek cıkdı eger yukselmeye devam ederse hamıleyımm. harıka bır merkez ınanılmaz memnun kalırsanız yucel hoca cok ıyı bı doktor ınanılmaz tıtızlıkle ve son teknolojıyle calısıyorlar hemsıreler de cok guzel ılgılenıyo ozellıkle hayrıye hemsıreyı tavsıye ederımm aklınızda hıc bır soru ısaretı kalmasınn fıat 4200 ılaclar ve tahlıller harıc baska bısey sormak ıstersınız yanıtlayabılırım

bende tüp bebek tedavimi orda yaptırdım bu gün trasverimin 6 günü hastaneden ve yücel hoca hüsamettin bey hayriye hemşire çok memnum kaldım ellerinden geleni yaptılar gerisi allaha kalmış ihşallah pozatif sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…