arkadaşlar biraz daha ayrıntılara girerseniz çoooook sevineceğim kendi sorunlarınız hakkında tabiiişutarafagitti
eşi sorunsuz kendi pcos lu olanınız varmı? Çok üzgünüm çoook
net fiyat belirtebilecekmisiniz ?:uhm:
sadece erkek doktorlar mı var bayan doktor yokmu?kaydirigubbakcemile
eşim tutturdu bayan diye ne alakaysa ilk doktorum erkekti naniknanik
bende merkez araştırması yapıyorum 2.ci denemem için istiyorum iyi bir merkez olsun fisfisfis
bende anne olmak istiyorum artııııııııkkkkkk:CüvCüv:
mrhaba sera 96 bayan doktor uzgunum ama yokk ama ıslerını cok profösyonelce yapan insanlarr bence asla pişman olmassınn tup bebek ıslemı 4200ytl ama ılaclar ve tahlıller bunun ıcıne dahıl degıll ama verdıgın paraya pısman olmassın ben mart ayında yaptırdım ılk denemem olmasına ragmen su anda hamıleyımm darısı basına canımm:CüvCüv::teytey:
merhaba,
bende rahim ağzı yetmezliği var.
2 bebeğimi 5 aylıkken kaybettim.
brüksel tüp bebek merkezinin çok değerli ve bir o kadar da hünerli doktoru Sayın Yücel Karaman'ın umutlarım çok azalmışken başarıyla gerçekleştirdiği nadir bir ameliyat ve Sayın Hüsamettin Uslu'nun takipleriyle şimdi bir kızım var. ıkisi de çok sağolsunlar. Onların bilimsel kişiliklerine ve insani yönlerine saygım ve güvenim büyük.
Burcu
Merhaba arkadaşlar bende şubat ayında brükselde bi tüp bebek denemesi gerçekleştirdim yücel bey çok iyi bi doktor hemşireler ve ortamda çok iyiydi ben herşeyden çok memnun kaldım ama ne yazıkki sonucum negatifti olmadı kısmet meselesi ben bi hataları olduğunu düşünmüyorum zamanı gelmemiş daha demekki 2 doktor var orda yücel bey ve hüsamettin bey bayan yok ne yazıkki hemşireler bayan sadece çok temiz ve çok kaliteli bi yer bence sorular olursa özelden yazarsanız cevaplayabilirim :1hug:
evet arkadaşlar çok şükür ki brüksel tüp bebek merkezinde sonucum pozitif.... RABBıM herkese nasip etsin inş... ALLAH tüm ekipten razı olsun inş... aldıkları paranın kat kat fazlasıyla ilgi,destek,tedavi sundular.. ve en önemlisi paha biçilmez meleğimi verdiler.. RABBıM.e şükür..