Burun 1. Ayım (resimli)

Power power

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
233
173
103
Yersiz
Yorum yapar mısınız nasıl olmuş:KK43: kanatlar
havada gibi geliyo bana

Bir de dikiş için krem kullanıyor musunuz ? Kullanmasak nolur acaba ? Kuzenim hiç kullanmadı düzeldi.
Masajda yapmadım burun ucuma dokunamıyorum çok uyuşuk. Yanlara tek yapıyorum arada.

Son düzenleme:
Kanatlar havada degil burnunuz çok şiş hala o yüzden öyle geliyor.

Ben dikiş için doktorumun önerdigi kremi kullandım.

Masajı ne zaman doktorum önerdi o zaman yapmaya başladım.

Delikleri kapatmıyor ya bana tuhaf geliyor, ben kapanışı sağ taraftaki giib istemiştim.

Ben hiç kullanmadım ya 1 aydır.Eczane bana 100 liraya verdi o kremi meğerse gr olarak fazla olanı vermiş ben de geri verdim. Sonra yenisini almadım. Şimdide evham yapmaya başladım kullanmadım diye mi düşük gibi duruyor kolumella(iki deliğin arasındaki çizgi dikişlerin olduğu yere deniyormuş)

Delikleri kapatmıyor ya bana tuhaf geliyor, ben kapanışı sağ taraftaki giib istemiştim.

Ben hiç kullanmadım ya 1 aydır.Eczane bana 100 liraya verdi o kremi meğerse gr olarak fazla olanı vermiş ben de geri verdim. Sonra yenisini almadım. Şimdide evham yapmaya başladım kullanmadım diye mi düşük gibi duruyor kolumella(iki deliğin arasındaki çizgi dikişlerin olduğu yere deniyormuş)

İnşallah istedigin gibi olur ilk günlere göre sonra degişiyor burun.

Benim kullandıgımda 100 liraya yakındı tam fiyat bilmiyorumda,
Doktor kullan dediyse kullan bence 3 ay kullandım ben ara ara hala sürerim,
Burun deligime masaj yaparkende kullanıyorum o kremi doktorun önerisiyle tabi.
Düşüklügün onla alakası varmı bilmiyorum bence ödemlerden.

Resimi bir beni mi göremiyorum bazı sayfaya yüklenenleride göremiyorum niye acaba çok eski üyeyim bir sorunda yaşamadım enteresan bilen var mı acaba

Resimi bir beni mi göremiyorum bazı sayfaya yüklenenleride göremiyorum niye acaba çok eski üyeyim bir sorunda yaşamadım enteresan bilen var mı acaba
Özel msj yollamıstı kuzum fotsunu ama burqya da yuklemıstı silmiş sanırım bilemedim suan yok yani,:KK19: sende sıkıntı yok

Benim sagım solum orta ıcı dısı dikiş vermedi bildigimiz merhem vrdi dikiş izim zerre kalmadı 14.gun ipler var arada sarkan :) erıyorlar onlarda

Merhaba, ben de 1. ayı bitirdim. Burnum büyük hala. 6 ay içinde bir tık küçülür mü? Aynı mı kalır?

Dr bana bantları alırken ıkı gun evvel burnun şişecek korkma dedi zamanla kucul3cek dedı suan sıs ve kanatlarda şiş inş inecek ümidiyl2 b3klıyorum

Merhaba burun kanatlarınıza işlem yapıldı mı? Daraltma oldu mu? Bende yapılmadı. Nasıl inecek?
Merhaba yapıldı guldugmde yayılmasın dıye kanatta delikte sırtta kucultuldı ınceltıldı dikişli ucları hep ve sımdı şiş her yer ama dr bı ıkı beden ınecek dedi :) hadı ıns semsert bı burun

Yorum yapar mısınız nasıl olmuş:KK43: kanatlar
havada gibi geliyo bana

Bir de dikiş için krem kullanıyor musunuz ? Kullanmasak nolur acaba ? Kuzenim hiç kullanmadı düzeldi.
Masajda yapmadım burun ucuma dokunamıyorum çok uyuşuk. Yanlara tek yapıyorum arada.
Geçmiş olsun sanırım sizdeki sorunların aynısı bende de var fotonuzu nasıl görebilirim benim de 1 ay dolmak üzere

Back
X