Burun alm kt kendimi korkun hissediyorum

konu sahibi çoktan iyileşmiştir bence cünkü üstünden 1,5 yıl geçmişşşşşşşşş

eylemcik karşılıklı yazalım ben de mesaj doldurmaya çalışıyorum.
burun ameliyatı oldun mu bu arada onu sorayım bari

ceycu ben burnumdaki şeyi anlamaya çalışırken birden albümü farkettim ve ben de şimdi mesaj sayısını doldurmaya çalışıyorum :61: ...... eee neyi konuşuyoruz :1:

nası geçti ameliyatın:D şişlik ağrı falan oldu mu çok
ben yeni bi yöntem keşfettim lazerle ameliyat işte. onu anlatmaya çalışıyorum herkese. çok güzel yaa:D

yok ben olmycam.
ama bundan sonra lazerciyim, herkese tavsiye ediyorum:D
sen açık teknikle mi oldun kapalı mı

ya ameliyat iyiydi aslında. tabi buzu az koyduğum için şişlik ve morluk çok oldu ama onları hiç sorun yapmadım, hala çok şiş var diyo görenler ama bilmiyorum işte hayır şiş de umrumda değil ama bugün burnumdaki bu huzursuzluk beni çok korkutuyo.:18:

evet yarın ben de doktorumu aramayı düşünüyorum, ama eğer gel bi görmem gerekiyo derse sorun olcak ama bilmiyorum, bide açıkcası merak ettiğim şu sinüsler nasıl dolar ki bir anda ya da sinüslerin dolduğu nasıl anlaşılır....

geçecektir mutlaka kızlar. sabredin sadece. birkaç ay sonra bugünlerinizi gülerek hatırlayacaksınız ve iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz bence.
sonuçta ne kadar sürebilir ki şişlikler. elbet birgün geçecek.

öncelikle gecmis olsun canim a.s.bende 9 hafta önce burun ve göz kapagi ameliyati oldum.aynaya bakmaya korkuyodum,gecicegine inandigim halde yinede moralim bozuluyordu.dedigin gibi gözlerim dudak seklim simam degismisti. birde sigaranin cok etkisi oluyor,ben fosur fosur sigara ictim :1no2:bu bekleme süresi ameliyattan zor anliyorum seni ama biraz sabir..sevgiler

öncelikle geçmiş olsun. ben de burun ameliyatı oldum. ameliayattan sonra bir süre aynaya bakmak istemedim ama şükürler olsun şişliklerim ve morluklarım kısa sürede iyileşti. çabuk iyileşmek istiyorsan çok su iç ve sağlıklı beslen :40:

Back
X