Burun ameliyat iin doktorumu iddetle tavsiye ediyorumm

bak işte ya ben ne yazarken sen o anda yukarıdakı yorumu attın yazıkk!!!!!!!!!!!!!hiçbişe solemıyorum sana son sozu sen solemıs olda içinde kalmasın iimi:)hadi simdi uyu ıcın rahat:)

geçmiş olsun kiraz85 burnun güzel olmuş..
benim de 4 saat sürdü ameliyatım..ve aynı sorun bende de vardı kanatlarım genişti ama çöküktü..neyseki kurtulduk dr larımz sayesindeyerimseniben

evet canım burdakı fotodan gorulduu kadarıla senınkıde muthıs olmus doktorunun ellerıne sağlıkk.kurtulduk yaşasın:)

sedacım cok tatlısın özeldende msjlastık ya senle:)En yakın arkadasımında adı seda o da böle tatlıda..Simdi dusunuorum bütün sedalar böle tatlımı ki???;)

kirazcım yeni burnun çoook güzel olmuş ve çok hoş bir hava vermiş sana, tarzın değişmiş sanki hemen, ufacık fotoğraftan bile belli oluyor. Evet doktor aramak çok zor bir süreç, insan son dakikada bile acaba doğru karar mi verdim diye soruyor. O yüzden iyi bir ameliyattan sonra yılların o burun psikolojisi ortadan kalkınca, yeni burnunun güzelliğini görünce ve korkun da bitince , heyecanla bizlerle paylaşma isteğini anlıyorum. ızmirdeki arkadaşlara eminim çok yararın oldu, en azından listelerine görüşmek için bir doktor daha eklerler. Çok çok geçmiş olsuna.s.

niye tartışma çıkarıyosunuz ki .yanlış anlaşılma olmus sanrım aranızda..bende begendım gusel olmus

konu başlıktan çıkıp iki kişi arasındaki tartışmaya dönmüş ama bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum....
burnunun eski hali gerçekten çok güzelmiş estetik amaçlı olduysan yazık etmişsin,ve güzel kızsın yakışıyormuş burnun...
bence doktorunu övmekle hata yapıyorsun evet memnuniyetini söylemen çok normal ama birde şu taraftan bak,senin bu övgü dolu sözlerinle gidenleri düşün,olaki allah korusun aksilik oldu burnu seninki kadar iyi olmadı yada bir sorun çıktı, bu sorumluluğun birazıda sen almış olmayacakmısın....ben olsam çok üzülürdüm..
bende senin kadar ameliyatımdan memnunum,iğleşme hızımı burdaki arkadaşlarım resimlerimden takip ettiler bir hafta sonunda ameliyatlı olduğum anlaşılmıyordu bile,ama herkese fuat beyden olan memnuniyetimi bildirdim isteyeni yönlendirdim,hatta ameliyatlarından sonra arayıp nasıl geçtiğini bile sordum doktoruma,çünkü ne olursa olsun zorlamasamda sorumlu hissettim kendimi....
bence doktorunu överken bunlarıda düşün,seni memnun etmek onun görevi babasının hayrına yapmadı heralde bu ameliyatı,bu hepimizin doktorları için geçerli
yeni burnun hoş olmuş güle güle sağlıcakla kullanman dileğiyle.....

çok geçmiş olsu cnm ayrıca kimin beenipmbeenmedii hiç öenmli diil çünkü senin beenmiş olman ve mutlu olman küsel... bnde hala dr. araştırmasındayım anmkaradayım ama nebil bozdoğan la serhat tuncer arasında kaldım bakalım.. uff sahıden karar wermek dediin gibi çok zorr.. aynı süreçleri bnde yaşıorumm.. küsel burnunla küsel bi hayat diliorum=)

çok geçmiş olsun, bencede harika görünüyor. ilk halide güzel ama son hali daha ayrı güzel olmuş :)

konu başlıktan çıkıp iki kişi arasındaki tartışmaya dönmüş ama bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum....
burnunun eski hali gerçekten çok güzelmiş estetik amaçlı olduysan yazık etmişsin,ve güzel kızsın yakışıyormuş burnun...
bence doktorunu övmekle hata yapıyorsun evet memnuniyetini söylemen çok normal ama birde şu taraftan bak,senin bu övgü dolu sözlerinle gidenleri düşün,olaki allah korusun aksilik oldu burnu seninki kadar iyi olmadı yada bir sorun çıktı, bu sorumluluğun birazıda sen almış olmayacakmısın....ben olsam çok üzülürdüm..
bende senin kadar ameliyatımdan memnunum,iğleşme hızımı burdaki arkadaşlarım resimlerimden takip ettiler bir hafta sonunda ameliyatlı olduğum anlaşılmıyordu bile,ama herkese fuat beyden olan memnuniyetimi bildirdim isteyeni yönlendirdim,hatta ameliyatlarından sonra arayıp nasıl geçtiğini bile sordum doktoruma,çünkü ne olursa olsun zorlamasamda sorumlu hissettim kendimi....
bence doktorunu överken bunlarıda düşün,seni memnun etmek onun görevi babasının hayrına yapmadı heralde bu ameliyatı,bu hepimizin doktorları için geçerli
yeni burnun hoş olmuş güle güle sağlıcakla kullanman dileğiyle.....
Benım aılemde 3 kişi oldu atay beye cevremdende 2,hepsi memnun.Ben sadece şiddetle tavsiye ettim zorlamadımkı kımseyı canım,neden bukadar olay oldu anlamıs deılım.Ve karamel öyle gusel bır dılle nacizane fikrini söylemıssınki saygı duydum sana.Tabiki olabılır.Ama o tartısmada sevgili bayan arkadasımız bana senın yaklastığın tarz ve tabirle yaklasmadığını emınım sende görmüssündür.Senin gibi yaklaşanın başımın üstünde yeri var.sevgiler canımm

arkadaşlar hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederim.Hepimiz mutlu olalım bu amelıyat sonunda inşallah

iyide hiçbiriniz memnun olduğu doktoru söylemezse nasıl doktorlar hakkında bilgi edineceksiniz
kızın ğzerine çok gitmişsiniz yeni çıkmış ameliyattan
kirazcım geçmiş olsun

ne ilgisi var yaa yanlış yönlendirmekle öküz altında buzağ aramayın benim burnumu beğenen benim doktoruma gider ayşenin burnunu beğenen ayşenin doktoruna gider kimse kimsenin kafasına silah dayamıyo sırf muhalefet yaratmak için atlamayın milletin her lafına bi Çok üzgünüm çoook

çilekçim valla çok tatlısın sen :)bide burnuna hayran kaldıklarım arasındasın.Senin doktorunda mükemmelmiş.Adam harika yaratmış resmen.

Benım aılemde 3 kişi oldu atay beye cevremdende 2,hepsi memnun.Ben sadece şiddetle tavsiye ettim zorlamadımkı kımseyı canım,neden bukadar olay oldu anlamıs deılım.Ve karamel öyle gusel bır dılle nacizane fikrini söylemıssınki saygı duydum sana.Tabiki olabılır.Ama o tartısmada sevgili bayan arkadasımız bana senın yaklastığın tarz ve tabirle yaklasmadığını emınım sende görmüssündür.Senin gibi yaklaşanın başımın üstünde yeri var.sevgiler canımm

rica ederimiben sadece olabileceklerden bahsettim
soktorlarımızın yaptıklarını resimlerde görüyoruz ve eminim bu bütün yazılanlardan daha etkili oluyor,seninde memnun kalman çok güzel,inşallah bundan sonra bütün ameliyat geçiren arkadaşlarımızda istedikleri gibi sağlıklı burunlara kavuşurlar

iyide hiçbiriniz memnun olduğu doktoru söylemezse nasıl doktorlar hakkında bilgi edineceksiniz
kızın ğzerine çok gitmişsiniz yeni çıkmış ameliyattan
kirazcım geçmiş olsun

tabiki doktorlarımızı söylicez,ama bunu söylerken biraz daha dikkat edersek inanın sizin içinde daha iyi olur
neyse kızlar demek istediğim saptırılsın istemiyorum
memnun olmanız çok önemli dilerim bundan sonrada hiç sorun yaşamazsın

cnmm bende olcammm bu 15 gün içinde..günü tam belli deil ama heycandan migdem bulanıyo ..normalde igneden acaip korkan biriyim ama değişik bi cesaret geldii.benim burunda bitarafa dogru egrilik varrr resim çekinmekten saçlarımı toplamaktan korkuyorum..pskolojimi çok etkiliyor veee nefes almaktada zorlanıyorum..ben malatydayım burda iyi bi doktor buldum ona olcam ama korkuyorummmmmmmmmmmmmm:(:(:(:

Back
X