Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedacım cok tatlısın özeldende msjlastık ya senle:)En yakın arkadasımında adı seda o da böle tatlıda..Simdi dusunuorum bütün sedalar böle tatlımı ki???![]()
Benım aılemde 3 kişi oldu atay beye cevremdende 2,hepsi memnun.Ben sadece şiddetle tavsiye ettim zorlamadımkı kımseyı canım,neden bukadar olay oldu anlamıs deılım.Ve karamel öyle gusel bır dılle nacizane fikrini söylemıssınki saygı duydum sana.Tabiki olabılır.Ama o tartısmada sevgili bayan arkadasımız bana senın yaklastığın tarz ve tabirle yaklasmadığını emınım sende görmüssündür.Senin gibi yaklaşanın başımın üstünde yeri var.sevgiler canımmkonu başlıktan çıkıp iki kişi arasındaki tartışmaya dönmüş ama bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum....
burnunun eski hali gerçekten çok güzelmiş estetik amaçlı olduysan yazık etmişsin,ve güzel kızsın yakışıyormuş burnun...
bence doktorunu övmekle hata yapıyorsun evet memnuniyetini söylemen çok normal ama birde şu taraftan bak,senin bu övgü dolu sözlerinle gidenleri düşün,olaki allah korusun aksilik oldu burnu seninki kadar iyi olmadı yada bir sorun çıktı, bu sorumluluğun birazıda sen almış olmayacakmısın....ben olsam çok üzülürdüm..
bende senin kadar ameliyatımdan memnunum,iğleşme hızımı burdaki arkadaşlarım resimlerimden takip ettiler bir hafta sonunda ameliyatlı olduğum anlaşılmıyordu bile,ama herkese fuat beyden olan memnuniyetimi bildirdim isteyeni yönlendirdim,hatta ameliyatlarından sonra arayıp nasıl geçtiğini bile sordum doktoruma,çünkü ne olursa olsun zorlamasamda sorumlu hissettim kendimi....
bence doktorunu överken bunlarıda düşün,seni memnun etmek onun görevi babasının hayrına yapmadı heralde bu ameliyatı,bu hepimizin doktorları için geçerli
yeni burnun hoş olmuş güle güle sağlıcakla kullanman dileğiyle.....
Benım aılemde 3 kişi oldu atay beye cevremdende 2,hepsi memnun.Ben sadece şiddetle tavsiye ettim zorlamadımkı kımseyı canım,neden bukadar olay oldu anlamıs deılım.Ve karamel öyle gusel bır dılle nacizane fikrini söylemıssınki saygı duydum sana.Tabiki olabılır.Ama o tartısmada sevgili bayan arkadasımız bana senın yaklastığın tarz ve tabirle yaklasmadığını emınım sende görmüssündür.Senin gibi yaklaşanın başımın üstünde yeri var.sevgiler canımm
iyide hiçbiriniz memnun olduğu doktoru söylemezse nasıl doktorlar hakkında bilgi edineceksiniz
kızın ğzerine çok gitmişsiniz yeni çıkmış ameliyattan
kirazcım geçmiş olsun