Burun ameliyat iin doktorumu iddetle tavsiye ediyorumm

teşekkür ederiz karamel ben seni anladım dedım ya nazik yaklaştın.Önemli olan bu.Ben sadece diğer arkadaşa kızmıstım oda geçti gitti canım..Burdaki diğer ınsanlarıda çok sevdim.Bana destek moral oldular hep sağolsunlar

Nem canım korkma iyi bi doktora olcakmıssın.Tek sorunun tamponlar olcak oda acı değil rahatsızlık hissi.Gıcık bişi tampon,sevmedım onu ben:)Artık teknoloji cok gelıstı bılıosun.Bişecık anlamadan gecıcek ameliyat ve bı bakcaksın yenı burnun.Günden güne güzelleşiosun,foto cektırmekten memnunsun artık...Bunları düşün..SONRA FOTOLARINA BERABER YORUM YAPARIS.bEN SANA HEP FIKIR VERIRIM.TABı SıTEDEKı ARKADASLARDA.KORKMA CANIM SAKIN SU GıBı GECıO AMELIYAT.

ya peki cnmmm bi arkadaşın ameliyat macerasını okuıdumda şimdii.parmaktan kan alıyolarmış,el üstünden serum veriyolarmışş..sendedemi oldu böle..benim iğne fobim var..amelityattan sonraki agrı falan önemli deill dayanıklıyım ama igneyi görünce elden ayaktan çıkıyorum..:(:(:(

Evet canım narkoz verıolar flan ya onun için sanırım tahlillerin olmak zorunda.Küçücük,kolundan alcaklar kan.Ve parmağındanda kan alıolar ama öle şringayla değil,kıymık batırır gibi düşün.Miniminnacık bişe batırıolar (iğne değil denemez) toplu iğne ucu kadar kan cıkıo onu alıolar kağıt gıbı bıseyın arasına.Bukadarcık 2 dk suruo bu ikisi.

Evet canım narkoz verıolar flan ya onun için sanırım tahlillerin olmak zorunda.Küçücük,kolundan alcaklar kan.Ve parmağındanda kan alıolar ama öle şringayla değil,kıymık batırır gibi düşün.Miniminnacık bişe batırıolar (iğne değil denemez) toplu iğne ucu kadar kan cıkıo onu alıolar kağıt gıbı bıseyın arasına.Bukadarcık 2 dk suruo bu ikisi.

koldan alınan kana alıştım cnmm sürekli kan aldırıyorumda o parmak işi kötüymüş:Dinşşş almaslar bende:)ben gecen sene olcaktım normalde sırf bu kan verme olayından dolayı korkuppp muayeneden kaçtım resmen..şimdii yeniden bi cesaret geldii neyapalımm iki sn yede acısın bakmam otarafa olur biter demi:)teselli ediyom kendimiii ben amelyat olana kdrda uyuyamam sanırım:)

benim parmağımdan niye kan almadılar acep mafoldumben
sorarım hesabını kaydirigubbakcemile

şaka bi yana,Kiraz geçmiş olsun sana,umarım sorunsuz devam ederr canım

neden bu kadar abartıldı anlamadım.
hepimiz önerebiliceğiniz dr var mı adlı konulara kendi dr larımı söylemiyormuyuz memnunsak
bu arkadaş ta konu acmış yani bunun altında aranan niyeti ben anlamıyorum.
evet eski burnu da kötü değilmiş,bu sitede daha büyük değişimler de gördük..
ama bu onun memnuniyetini samimiyetsiz hale getirmez sonuc ortada.

buarada nemcim hiç acımıyor parmaktan alınan kan..benim kolumdan alınmıştı gerçi ama daha önceden baska bişey için parmağımı delip bişey yapılmıştı yıllar önce.ztn ameliyat sonrası agrı da yok gibi bişey.sadece biraz agızdan nefes almaya ve boğaz kuruluguna hazırla kendini hepsi bu..:teselli:

gamzeeee cnmm senin burnunuda kıskandım zaten:)inş sizlerinki giibi güzle olru hepinizinkini çok begeniyorum:)
masummasal cnmmm inş bendende almaslar parmaktan kan:)senin burnunda bi afet şekerim:)daırıs bana inş kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

gamzeeee cnmm senin burnunuda kıskandım zaten:)inş sizlerinki giibi güzle olru hepinizinkini çok begeniyorum:)
masummasal cnmmm inş bendende almaslar parmaktan kan:)senin burnunda bi afet şekerim:)daırıs bana inş kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

teşekkür ederim canım,inşallah seninde çok güzel olur a.s.

ya birsey söyledim...ve kötü anlamda bile söylemedim...ama sanki küfür etmisim gibi tepki aliorum...benim söyledigimden daha kötü seyler yazildi bu forumda ama bukadar uzatilmadi...neyse...i geceler...

Kirazcım bu buzlu serum olayı çok güzel bir fikirmiş, başka doktorlarda da kullanılıyor mu acaba?
Kızlar madem değişik doktorlardan geldik bu sayfada buluştuk, bir sorum var. Biraz anestezi korkağıyım, ee dikiş bile yok vücudumda ilk ameliyat olacak. Anesteziyi damar yoluyla mı aldınız? Artık yaygın olan bu mu yoksa hala gaz yolu da tercih ediliyor mu? Ben anestezi uzmanımı görmediğim için soramadım..Gaz soluma ile verilen anesteziye alerji olma ihtimali daha yüksekmiş çünkü.

Kirazcım bu buzlu serum olayı çok güzel bir fikirmiş, başka doktorlarda da kullanılıyor mu acaba?
Kızlar madem değişik doktorlardan geldik bu sayfada buluştuk, bir sorum var. Biraz anestezi korkağıyım, ee dikiş bile yok vücudumda ilk ameliyat olacak. Anesteziyi damar yoluyla mı aldınız? Artık yaygın olan bu mu yoksa hala gaz yolu da tercih ediliyor mu? Ben anestezi uzmanımı görmediğim için soramadım..Gaz soluma ile verilen anesteziye alerji olma ihtimali daha yüksekmiş çünkü.

cnmm damar yoluyla veriliyooooo..gaz yoluyla kaldımıkiii daha kullanan hastane yok diye biliyorum ben:) ama keşke olsada bana öle verseler igne derdinden kurtulurdumkaydirigubbakcemile3

ben tumena sonuna kadar katılıyorum.herkes kendi doktorunu övüyor ama senin kadar şiddetle tavsiye etmiyor.bence etmemelidir de doğrusu odur. sadece bilgi verilir önerir.ben doktoruma gittim şu şu şikayetle ve görüntümden de memnun değildim şu şekli istedim şunu önerdi ve şimdi çok mutluyum çok memnunum kendi adıma iyi olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorumdur. altını çizerek söylüyorum şiddetle tavsiye etmek etik ve doğru değildir..ayrıca burnunu gördüm güzel olmuş.ama harikalarda yaratmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben tumena sonuna kadar katılıyorum.herkes kendi doktorunu övüyor ama senin kadar şiddetle tavsiye etmiyor.bence etmemelidir de doğrusu odur. sadece bilgi verilir önerir.ben doktoruma gittim şu şu şikayetle ve görüntümden de memnun değildim şu şekli istedim şunu önerdi ve şimdi çok mutluyum çok memnunum kendi adıma iyi olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorumdur. altını çizerek söylüyorum şiddetle tavsiye etmek etik ve doğru değildir..ayrıca burnunu gördüm güzel olmuş.ama harikalarda yaratmamış.

tsk ederim canim...opuyorumnanaktan son cümlenede fazlasiyla katiliyorum...

şiddetle tavsiye etmek yada tavsiye etmek işte bütün mesele bu diyosun..
bu kadar takılmayın şu "şiddetle"kelimesine.memnun kalmış ve önermiş..
ki resimlerini de eklemiş,haricten gazel okumuyor ki bu arkadaş
sen kendi dr unu önerdiğin yazılarını unuttum sanırım.ki bu en doğal hakkınız,ve hakkı kısaca hakkımız.bunu uzatmayın lütfen artık dışardan cok komik görünüyormirmirmirmir

artık yaygın olan damar yoluyla alınan anestezi cnm.dediğin gibi gaz soluma ile verilen daha cok risk taşıyormuş diye duydum..

teşejkkür ederım gamzecim bencede komık gorunuyo.Niye bukadar patlama yaptı anlamadım.Tumena denen arkadaş vazgececeğe benzemıo.Kızlar bi fikrim var ne yazarsa yazsın cvp vermeyelım artık.ıstedını desın artık ona yorum yaz-ma-ya-ca-ğım.Bir şiddetle kelımesi ammaa olay oldu ya:)Ayrıca son olarak sunu soluorum BEN BURNUMDA HARIKALAR YARATTI DEMEDıM ki desem bile nolacakki bosşverın ya arkadaslarım herkes kendıne baksın.Kimseyi kırmasın lütfen yaa yeter ama kac gundur lütfen tavsiye kelımesı duymak ıstemıorum artık:)valla gına geldi.Konu kapanmıstır.NOKTA

Back
X