Burun ameliyat iin doktorumu iddetle tavsiye ediyorumm

Arkadaşlar, kiraz arkadaşımız sadece ufak bir fotosunu eklemiş ve ona bakarak harikalar yaratılıp yaratılmadığını yorumlamak doğru olmuyor. Sanırım çok heyecanlanıp bu başlığı açmış, bunu doğru bulmuyor ve eleştiriyor olabilirsiniz ve buna birşey diyemem ama lütfen burnu ile mutlu olan bir kişiye doktorun harikalar yaratmamış demeyelim. Hepimiz ameliyat dönemini geçirdik, veya geçireceğiz, bu tarz şeyleri duymayı hiçbirimiz istemeyiz. Lütfen güzel enerjilerimizle destek olalım birbirimize, sevgiler opuyorumnanaktan

Arkadaşlar, kiraz arkadaşımız sadece ufak bir fotosunu eklemiş ve ona bakarak harikalar yaratılıp yaratılmadığını yorumlamak doğru olmuyor. Sanırım çok heyecanlanıp bu başlığı açmış, bunu doğru bulmuyor ve eleştiriyor olabilirsiniz ve buna birşey diyemem ama lütfen burnu ile mutlu olan bir kişiye doktorun harikalar yaratmamış demeyelim. Hepimiz ameliyat dönemini geçirdik, veya geçireceğiz, bu tarz şeyleri duymayı hiçbirimiz istemeyiz. Lütfen güzel enerjilerimizle destek olalım birbirimize, sevgiler opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum.
bu sitede ne kadar kötü burunlara bile güzel olmuş diyorsunuz
bu arkadaşın burnu güzel yapılmış oldugu halde sırf şiddetle kelimesini kullandığı için tepki toplayıp sırf kırıcı olmak adına bu cümleyi kullanıyosun alpat hiç doğru bişey değil.ameliyat olmuş biri olarak bu piskolojiyi cok iyi bilirsin.ama yaptıgın yanlışbenneyaptımki

Sağolın kızlar ben normal hayattada öleyoö heyecanlı fıkır fıkırım bi olayı anlatısım bile öle benım.Napayım öleyım:)ama kesınlıkle ıyı nıyetli..Belki onlar benı yanlıs anladı bende onları artık kapandı ya konu (ıNŞ) önemlı olan o.Şuan aklıma takılan tek nokta evet bu dediğiniz.Ne yazıkki insan yorumları cok onemlı bende takıyorum oturup 1 saat söylenenlere. belkide harika olmamıstır bu göreceli bi kavram.Zaman gostercek kzılar daha cok yenı amelıyatım dua edıım bol bol:)

Tabii canım ameliyatın çok yeni ve ben eklediğin o tek fotodan bile hemen tarzının değiştiğini güzelleştiğini görüyorum. Biraz zaman geçip şişlikler de insin, burnun şeklini alsın o zaman daha ne güzellikler çıkacak ortayaopuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum.
bu sitede ne kadar kötü burunlara bile güzel olmuş diyorsunuz
bu arkadaşın burnu güzel yapılmış oldugu halde sırf şiddetle kelimesini kullandığı için tepki toplayıp sırf kırıcı olmak adına bu cümleyi kullanıyosun alpat hiç doğru bişey değil.ameliyat olmuş biri olarak bu piskolojiyi cok iyi bilirsin.ama yaptıgın yanlışbenneyaptımki

güzelim şiddetli tavsiye ettiği için harikalar yaratmamış dedim.şunu demeye çalıştım o şiddetle ısrar ettiği için bende acaba ne yapmış diye baktım sadece gayet hoş burun olduğunu gördüm ayrıca burnu zaten beğendiğimi söyledim . lütfen bir benim mesajlarıma bak .bide senin hangimiz doğrusunu yapıyoruz.benim sözüm kiraza desteğimde tumnea idi.tartışma ortamı yaratmak değil.tepki toplamak hiç değil.kirazın morali bozmak onuda üzmekde . sevgiler

ısrar mı ?????Neyse asrkadaslar kapansın konu iyi dileklerde bulunan arkadaslara cok tesekkurler..Ben artık bişi demıorum

bak ne gusel şeker bişi yazmıssın ortam yumusadı hem.işte hepımız bole olalım kız dayanışması ;)eehehh öpüldünüz k k kızları:)

bak ne gusel şeker bişi yazmıssın ortam yumusadı hem.işte hepımız bole olalım kız dayanışması ;)eehehh öpüldünüz k k kızları:)

Eski çağlardan beri bu böyleymiş, kadın kadını çekemezzzz:enbuyukkk:

teşejkkür ederım gamzecim bencede komık gorunuyo.Niye bukadar patlama yaptı anlamadım.Tumena denen arkadaş vazgececeğe benzemıo.Kızlar bi fikrim var ne yazarsa yazsın cvp vermeyelım artık. İstedını desın artık ona yorum yaz-ma-ya-ca-ğım.Bir şiddetle kelımesi ammaa olay oldu ya:)Ayrıca son olarak sunu soluorum BEN BURNUMDA HARIKALAR YARATTI DEMEDİM ki desem bile nolacakki bosşverın ya arkadaslarım herkes kendıne baksın.Kimseyi kırmasın lütfen yaa yeter ama kac gundur lütfen tavsiye kelımesı duymak ıstemıorum artık:)valla gına geldi.Konu kapanmıstır.NOKTA

şimdi arkadasım lutfen orgutlenme yapmayalım !
artı bir topic açılmıs olumlu yada olumsuz tum yorumlara saygı duyalım lutfen ..
tartışmanın ana kaynagı sizin tumenaya verdiginiz ilk cvp mesajındadır ...
basit bi şekilde o sizin dusunceniz diyip gecebilirdiniz ve olay bu boyuta tasınmazdı ...
artı koydugunuz bir resimden kimse yapılan burnun ne kadar harika oldugunu anlayamaz ...
tabiki resim koyup koymamakta sizin kararınız ..
bizde burada kendi drumuzu KARAMEL ile birlikte aynı dr a gittimiz için tavsiye ettik memnunniyetimizi belirttik ve bizden sonra biri yeni ameliyat oldu birisi bu ay sonu olacak biriside dusunme aşamasında ...
yani sen onerirsin begenen gider olur ....
ama bir şey daha vardırki senin dr unun yaptıgını sen begenirsin ama senden duyup giden yapılan işlemi begenmeyebilir ...
tartışmanın uzaması cok anlamsız ...

şakkıdı

:delphin:

canım örgütlemeyi onlar baslattı hıcbıse yapmaddıım halde ustume gelerek bu bir.ıkincisi arkadasım birdaha oku tartısmanın ana kaynağı benım verdığım ılk cvp mı yoksa onun ilk yorumumu.Hep dedim karamel arkadasımız gıbı mesela duzgunce anlatsaydı saygı duyardım.Ama tartısmanın anakaynağı buydu.O ilk yorum..Bide canım anlamıyorum tavsiye etmıssınız gıtmısler ne gusel ama bende tavsiye ettım herkesın oneriği doktor baskasında kötü sonuc yaratabılır benımkıde sızınkıde ayse fatmanınkıde..Anlamıyorum yeter arkadaslar rica edıyorumm lütfen artık doktor övme hakkında yorum yapmayalım rica ettım kızlar

Arkadaşlar, aranızda Hacettepe'den Prof. Taner yılmaz'a ameliyat olan var mı? Ben iki hafta sonra ameliyat olacağım. Taner BEy'le ilgili yorumlarınızı bekliyorum...

Kirazcım seni anlıyorum ben , sen mutlu olduğun için herkese bunu haykırmakve seni mtlu eden doktoru da bu konuda bir anlamda onurlandırmak ve herkesin senin gbi memnun kalmasını istiyorsun ama ..bunu yaparken tepki de çekebilirsin...yani burada çok başarılı geçmiş olan burun ameliyatlı insanlar var ve her kes senin gibi bağırsa...yan büyük harflerle...vs..tepki alabilir..bu yüzden bence yaptığın çok normal ama biraz abartıl kaçmış..sonra bunu söyleyen arkadaşları sen biraz savunmacı yaklaşınca onlar da savunmacı yaklaşmışlar ve ortaya tartışma çıkmış ...geçmiş olsun herkesin ameiyatı iyi geçer inşallah...

Ben kapadım konuyu zaten belkı ben onları yanlıs anladım belkı onlar benı dıe ama kapanmıo konu canım uzadıkca uzuyo ah ahhhh..inş artık kapanır kımse kısmeyı kırmaz heepımız yenı burnumuzla mutlu olalım kızlar ;)

bende burun ameliyatı olucam ve nerdeyse tüm yorumları okuyorum arkadaşlar tabiki doktor çok önemli.. eğer siz doktor isimlerinizi ve memnun kalıp kalmadığınızı yazmazsanız bizler nasıl karar vericez ayrıca burda olmamızında bi anlamı kalmıyor o zaman... bence herkez fikrini yazmalı insanlarında özgür iradeleriyle karar vermeli.. kimse kimseyi zorla doktoruna götürmüyor..

kızlar bende burnumu samsunda yaptırdım.burun ucu kaldırma,kemik aldırma,estetik yaptırmadığım şey kalmadı :) şuan burnumdan okadar memnunum ki anlatamam... burnumun mimarınıda unutmamak lazım op.dr. halit urgan minnettarım...

gecmis olsun...sonucta memnun kalan herkes doktorunu siddetle tavsiye ediyor...ama kimse senin kadar bagirmadi...yasakkelime

samsun medicana op.dr. halit urgan şiddetle öneririm.güleryüzlü,hastanın dilinden anlayan samsunda olacaklara öneririm.

Ben çok araştırmıştım, kafamdaki sorulara yanıt bulmak için çok okudum.
Bence ameliyat olmaya karar verenler mutlaka iyi araştırmalı. Benim karşıma Dr.Halit Urgan çıkmıştı. Kendisine ameliyat oldum. Her yönü ile çok memnun kaldım. Ameliyat olmasanız da sorularınıza cevap veriyor. Kendisini tanımanızı isterdim.

bende samsun'da halit urgan ile ilgili araştırma yapıyorum..şu forum iyiki var çok bilgilendim..daha görüşmeye gitmedim, kendisine ameliyat olanlar bilgi verirlerse sevinirim.doktor benim için çok önemli..sonuçta ameliyat bu korkuyorum..yardımcı olursanız sevinirim..

Back
X