Burun ameliyat iin doktorumu iddetle tavsiye ediyorumm

evet canım burdakı fotodan gorulduu kadarıla senınkıde muthıs olmus doktorunun ellerıne sağlıkk.kurtulduk yaşasın:)

Ya bisey sorucaktim size,buzlu serum ilk defa duyuyorum,ve en cok bu ilgimi çekti,eger gercekten morarmayi ciddi oranda azaltıyorsa ,cok iyi bir yöntem ve bunu düşünebilirim

mersınden ıyı bır dr arıyorum burun estetıgı ıcın tavsıyenız varmı arkadaslar resım fılan da gonderebılırsınız cok kararsızımmm

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir kimse yazmamış ama yine de şansımı denemek istedim belki dönen olur diye :) benim hiç yorumum olmadığı için resimlerinizi göremiyorum, 25 tane yorum da ne zaman yazabilirim bilemedim, burun estetiği yaptımak istiyorm ve doktor arıyorum ama resimlerinizi görebilsem çok iyi olurdu. Resimlerinizi görebilmemin site üzerinde başka bir yolu var mıdır? Kiraz85 senin burnunu cok merak ettim, işallah araştıralarımı tamamlar ve ben de ameliyat olurum artık.

merhaba arkadaşlar,ben de estetik cerrah Op.Dr.Murat Ataseven'i kesinlikle ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.Kendisi önceden Diyarbakır'da ve Manisa'da çok sayıda burun ameliyatı gerçekleştirmiş.Şu anda İzmir'de muayenehanesi var.Ücretsiz muayenesi.Araştırma aşamasındaki arkadaşlara tavsiye ederim.

Arkadaslar bende burun estetigi olmayi dusunuyorum istanbul avr yakasinda oturuyorum benim hep ucret olarak cazip hem de gerceten isinin ehli bir cerraha ihtiyacim var lutfen daha once bu ameliyati olupta memnun kalan arkadaslarim ( ozellikle burun ucunda ameliyattan sonra saga ya da sola dogru egrilik olmayanlar ) dan destek bekliyorum ????????

insan araştırdıkça daha çok kafası karışıyor napıcamı şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…