Arkadaşlar, kiraz arkadaşımız sadece ufak bir fotosunu eklemiş ve ona bakarak harikalar yaratılıp yaratılmadığını yorumlamak doğru olmuyor. Sanırım çok heyecanlanıp bu başlığı açmış, bunu doğru bulmuyor ve eleştiriyor olabilirsiniz ve buna birşey diyemem ama lütfen burnu ile mutlu olan bir kişiye doktorun harikalar yaratmamış demeyelim. Hepimiz ameliyat dönemini geçirdik, veya geçireceğiz, bu tarz şeyleri duymayı hiçbirimiz istemeyiz. Lütfen güzel enerjilerimizle destek olalım birbirimize, sevgiler opuyorumnanaktan
kesinlikle katılıyorum.
bu sitede ne kadar kötü burunlara bile güzel olmuş diyorsunuz
bu arkadaşın burnu güzel yapılmış oldugu halde sırf şiddetle kelimesini kullandığı için tepki toplayıp sırf kırıcı olmak adına bu cümleyi kullanıyosun alpat hiç doğru bişey değil.ameliyat olmuş biri olarak bu piskolojiyi cok iyi bilirsin.ama yaptıgın yanlışbenneyaptımki
ısrar mı ?????Neyse asrkadaslar kapansın konu iyi dileklerde bulunan arkadaslara cok tesekkurler..Ben artık bişi demıorum
teşejkkür ederım gamzecim bencede komık gorunuyo.Niye bukadar patlama yaptı anlamadım.Tumena denen arkadaş vazgececeğe benzemıo.Kızlar bi fikrim var ne yazarsa yazsın cvp vermeyelım artık. İstedını desın artık ona yorum yaz-ma-ya-ca-ğım.Bir şiddetle kelımesi ammaa olay oldu ya:)Ayrıca son olarak sunu soluorum BEN BURNUMDA HARIKALAR YARATTI DEMEDİM ki desem bile nolacakki bosşverın ya arkadaslarım herkes kendıne baksın.Kimseyi kırmasın lütfen yaa yeter ama kac gundur lütfen tavsiye kelımesı duymak ıstemıorum artık:)valla gına geldi.Konu kapanmıstır.NOKTA
gecmis olsun...sonucta memnun kalan herkes doktorunu siddetle tavsiye ediyor...ama kimse senin kadar bagirmadi...yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?