Şimdi nasıl beni de bilgilendirir misinizArkadaşlar 20 gün önce ameliyat oldum şuan kemer olusmus şişkin ödem dediler ama sert kemik gibi bunu yaşayan oldumu sonradan düzeldimi lütfen yardımcı olun
20. Günümdeyim ve aynı durumdayım sonradan burun sırtında çıkık oluştuArkadaşlar 20 gün önce ameliyat oldum şuan kemer olusmus şişkin ödem dediler ama sert kemik gibi bunu yaşayan oldumu sonradan düzeldimi lütfen yardımcı olun
Benimde 27 günüm hala aynı 1 ayım dolsun kontrole gidecm doktorla bunu detaylı konusup o zaman sizede bilgi verecm20. Günümdeyim ve aynı durumdayım sonradan burun sırtında çıkık oluştuüzgün bir şekilde sonucu bekliyorum ve sizin dediğiniz gibi sert kemik gibi
Ya birde ben çok kişiye sordum çevremde bu ameliyatı olan yarısından fazlası dedi kemer bizdede olustu sert kemik gibi ama aylar sonra geçti hatta normalde hiç kemeri olmayan bir akrabam vardı ameliyat sonrası kemer olustu dedi ve 4 ayıma doğru geçti dedi ama bu durumu kim yaşamızsa doktor masaj önermiş bilmiom benim doktorum masaj önermedi mesaj atıp durumu anlatım fotoğraf ta attım daha çok çok erken bir yıl bekle dediŞimdi nasıl beni de bilgilendirir misiniz
Benim doktorum bantları çıkardıktan sonra masaja başlamamı söyledi gösterdiği birkaç masaj şekli vardı her saat başı uyguluyorumBenimde 27 günüm hala aynı 1 ayım dolsun kontrole gidecm doktorla bunu detaylı konusup o zaman sizede bilgi verecm
İnşallah soylediginiz gibidir çok endişeliyim bu konuda bir hafta sonra ben de kontrole gideceğim bakalım ne diyecek aynı konuyu konuşacağım doktor beyleYa birde ben çok kişiye sordum çevremde bu ameliyatı olan yarısından fazlası dedi kemer bizdede olustu sert kemik gibi ama aylar sonra geçti hatta normalde hiç kemeri olmayan bir akrabam vardı ameliyat sonrası kemer olustu dedi ve 4 ayıma doğru geçti dedi ama bu durumu kim yaşamızsa doktor masaj önermiş bilmiom benim doktorum masaj önermedi mesaj atıp durumu anlatım fotoğraf ta attım daha çok çok erken bir yıl bekle dedi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için kontrol sonrası doktor Bey’in cevabını da merak ediyorum size ne diyecek açıklaması ne olacak acabaBenim doktorum bantları çıkardıktan sonra masaja başlamamı söyledi gösterdiği birkaç masaj şekli vardı her saat başı uyguluyorum
Benim doktorum şimdilik masaj önermiom dedi o yüzden ben hiç dokunmadm fakat sizde masaj yaparken dikkatli yapınBenim doktorum bantları çıkardıktan sonra masaja başlamamı söyledi gösterdiği birkaç masaj şekli vardı her saat başı uyguluyorum
Rica ederim ben doktorumla konustuktan sonra size yazarmTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için kontrol sonrası doktor Bey’in cevabını da merak ediyorum size ne diyecek açıklaması ne olacak acaba
Benimde zaten bantlar çıkarıldıktan sonra kemer olustu ve sert kemik gibi hani çokta endişeliyim geçmemesinden korkuom bi revizyon kaldıramam doktorumla da aynı şehirde değilim yoksa çoktan kontrole gidip bunu sormustım e mesajda atınca bana dediği sabret bekle çok erken hani bilsem gececek aylarca bekleri
Merhaba 2 aya yaklaşmışsınız burnunuz nasıl şuan. Benim 5 ay oldu ama kemer çıkıntısı geçmedi çünküArkadaşlar 20 gün önce ameliyat oldum şuan kemer olusmus şişkin ödem dediler ama sert kemik gibi bunu yaşayan oldumu sonradan düzeldimi lütfen yardımcı olun
Merhaba geçen hafta 1 ayım doldu doktora kontrole gittim dokundu bastırdı dedi kıkırdak büyümesi olmus 2 ay sonra törpü yapıcam dediMerhaba 2 aya yaklaşmışsınız burnunuz nasıl şuan. Benim 5 ay oldu ama kemer çıkıntısı geçmedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?