Herkese merhaba;
Burun ameliyatıma ilişkin hem öncesi ve tasarım fotoğrafımı hem de 2 ay itibariyle resmini ekledim. Burun kanatlarının kesildiği yer hala kızarık ve de burnuma takılan alçının bir taraftaki izi hala geçmedi ama bekliyorum bakalım umarım düzelir. (tasarımla pek alakası yok gibi henüz:)
Eki Görüntüle 874461
Eki Görüntüle 874462
Eki Görüntüle 874495
Eki Görüntüle 874502
Geçmiş olsun. Tasarım berbat cnm. Zaten dr lar tasarımı öylesine yapıyorlar şimdiye kadar baktıgım hiçbir shop ameliyat sonrasiyla ayni degil aldatmaca bence shop ona hiç bakma. Burun ucunuz düsuk degil eski burnunuz yüksekmis kemerli ucuna kadar doktorunuz düz burun sırtı yapmış şuan gayet güzel görünüyor. Şişlikler indikçe burnunuz dahada küçülecektir. İz için krem kullanın. Bence güzel olmus
Geçmiş olsun. Tasarım berbat cnm. Zaten dr lar tasarımı öylesine yapıyorlar şimdiye kadar baktıgım hiçbir shop ameliyat sonrasiyla ayni degil aldatmaca bence shop ona hiç bakma. Burun ucunuz düsuk degil eski burnunuz yüksekmis kemerli ucuna kadar doktorunuz düz burun sırtı yapmış şuan gayet güzel görünüyor. Şişlikler indikçe burnunuz dahada küçülecektir. İz için krem kullanın. Bence güzel olmus
Anladım güle güle kullanın çok güzel olmuş benimde bir hafta dolsun alçı çıkacak merakla bekliyorum umarım çok aşırı güzel olmuşturr
Baktıkça içim açılıyoor sizlere valla :))
çok geçmiş olsun, çok güzel olmuştur inşallah:) benim fazla birbeklentim yoktu aslında ama doktor kendisi "çok güzel oldu" deyince umutlanmıştım biraz şu izler fln geçerse bir şikayetim olmaz.
Cnm senin burun ucun düşük degil ki dikkat et 90derecelik açı var belki daha fazla böyle iyi yoksa eski burun ucunu düşün birazcık daha azı olurdu böyle çok hoş yanlış anlama ltfn olur mu ben bu halini begendim. Alçını biraz fazla sıktıysa oktor orası daha az şişmiştir iz ondandır alçının degmedigi yerler çok şişiyoya zamanla iner eşitlenir
Onlar geçer ya bence hiç duymadım kaldı izler diyenini
çok geçmiş olsun, çok güzel olmuştur inşallah:) benim fazla birbeklentim yoktu aslında ama doktor kendisi "çok güzel oldu" deyince umutlanmıştım biraz şu izler fln geçerse bir şikayetim olmaz.
umarım, yabancı bir doktora sormuştum iz için azer terapi gerekebilir dedisiz de dikkat edin, güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin evdeyken bile , özellikle bilg. karşısında.. bir de dikişiniz varsa badem yağı fln öneriyorlar ben birşey sürmemiştim yağ olarak
Aaa bilg. de mi etkiliyor benimde dikişlerim var açıkta duruyor şuann :S Nazal nem damla okyanus suyu kullanıyorum nem damla yağlı birşey.. Bir de yeni oldum korkuyorum birşey sürmeye :)
tasarımdan daha güzel olmuş burun :)Herkese merhaba;
Burun ameliyatıma ilişkin hem öncesi ve tasarım fotoğrafımı hem de 2 ay itibariyle resmini ekledim. Burun kanatlarının kesildiği yer hala kızarık ve de burnuma takılan alçının bir taraftaki izi hala geçmedi ama bekliyorum bakalım umarım düzelir. (tasarımla pek alakası yok gibi henüz:)
Eki Görüntüle 874461
Eki Görüntüle 874462
Eki Görüntüle 874495
Eki Görüntüle 874502
Herkese merhaba;
Eki Görüntüle 874461
Eki Görüntüle 874462
Eki Görüntüle 874495
Eki Görüntüle 874502
Ayrıca ben fotoğrafta iz filan göremedim seninkindeee :)
fotoğrafta pek belli değilde aynada görünüyor.. cilt uzmanı evde olsan bile günde 5-6 kere güneş kremini sür mutlaka demişti (gerçi bunu biraz geç söyledi bana) bir de dikişleri kökünden tam kökünden koparsın doktor, benim 1-2 milim kalmıştı derinin altına gömülür gibi oldu.. detay şeyler ama işe yarar diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler dikişler eriyen dikişlermiş sanırım benim kendi kendine gitcekmiş. Ama olmazsa cumartesi alçı çıkcak sorarım bu dikişler ne olacak diye.. Detay ama önemli çok teşekkürler :)
benimkilerde eriyen dikişti ama eline gelen (dışarıdaki) kısımlar erimiyor, derinin içindeki kısım eriyor yavaş yavaş, onu da beklersen ipler uzun süre dışardan görünür.. doktor çekip/kesip kendi alıyor cımbız gibi bişeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?