burun ameliyatı/ 2 ay sonrası

evet indi merak etmeyn.. zaten kendisi kalkık burundan pek haz etmiyor benim anladığım kadarıyla

Insallah benimde iner yaa inanin aynaya bakmak istemiyorum artik ya
Faremsi bisey oldum benim burnumda kemer yoktu kucukken dusmustum
Yamuktu ama guz3l bir kadindim
Simdi burnum duz guzel ama cirkun bir kadinim
Ifadesiz fareye benziyorum resmen ya delircem

Kesinlikle tasarimdan cok daha guzel olmus, hatta Ben eski burnuzu kendiminkine benzettim biraz, yenisi de benim sahip olmak istedigim dogal bir burun, bence cok basarili, gule gule kullanin.

ben zaten dün sizin konunuza yazmıştım hem burun sırtınız genişleyecek hem de kalkıklığı biraz inecek diye.. gözünüz alışmadığından öyle geliyodur şimdi.. ben de ön tarafta uca doğru deviasyon olduğu için yaptırdım özellikle zamanla alışıyor insan.. ayrıca daha mimiklerinizi kullanamadığınızdan öyle hissediyorsunuz, boşuna moralinizi bozmayın

Canim seni sorularimla taciz ediyorum surekli ama :)
Seninde burnunda iz var saniyorum. Sanki orasi fazla yapismis gibi duruyor
Garip bir goruntu 2 aylik olmus senin hala gecmemis
Benim tam burun sirtimin saginda ve burun goruntumu baya degistiriyor
Benim bandajim cikali2 gun oldu eve gelince fark ettim doktor kontrolymde iki hafta sonra
Sen zuhtu hocaya bunun sebebini sordunmu cnim yaa
Seninki nasil bilmiyorum ama beniimki cok tuhaf duruyor hatta ben o deri kismini soyle hareket ettireyim dedim belki gecer diye
Sanki o kisim burun kemigime yapismis gibi geldi bana

Bu arada burun sirtimin yanlarinin yapisik goruntusu biraz daha azaldi
Cevaplariniz icin size minnettarim burnumu ilk gormemden itibaren azda olsa alistim biraz.
Iz filan bile umrumda d3gil aslinda mukemmel bir burun hayalim yok cirkin olmasin yeter diyordum hep
Su an tek derdim kalkikligi onada h3rkes zamanla oturacak diyorlar umarim dedikleriniz gibi olur
Sorularimi cevaplayip bebi rahatlatan herkese tesekkur ediyorum umarim bu sureci herkes rahat atlatip istediklerine kavusur.

aynı sorunu yaşayan birine rastladım sonunda (sevinmedim tabi ama kimse anlamıyor iz var deyince) benim 2 ayı geçti iz geçmedi, burun üzerindeki kalıp baskı yapınca 1-2 cmlik biyer çizgi halinde kemiğe yapışmış resmen.. doktora sorduğumda geçecek dedi ama daha geçmedi.. vazelinle masaj yapabilirsin demişti daire şeklinde (yapışıklığı ortadan kaldırmak için sanırım... bir de güneş kremi sürmek lazım oranın rengi değişmesin diye.. can sıkıcı ama geçer umarım

Bende forumda pek rastlamadim bu tarz bir sikintisi olana canim
Hatta bende kendi mantigimla yapisiklik gitsin diye deriyi oynatip hafif siktim bile
Dun sabunla biraz masaj yaptim
Zuhtu bey gecer dediyse gecer insallah
Dediginiz gibi can sikcigozukuyor umarim gecer 2 ay gecmemesi sinir bozucu bi durum bende cok bastirmadan her gun masaj yapayim en iyisi

canım cok geçmiş olsun..fotolarına baktım cok begendim.doktorumuzda aynı zaten

lapine o şikayet ettiğin iz geçti mi acaba ve burnunun son şekli ne durumda bende zühtü hocaya ameliyat olucam merak ettim .Bilgi verirsen çok sevinirim canım tavsiye ediyo musun

Guzel olmus delıkler kuculmus
Toplanmış
Ucu vs güle güle kullanım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım mailime fotolarını yollar mısın öncesi sonrası .bende zühtü beye ameliyat olcam da bana da fikir olur .gzm_nw@hotmail

İlk zamanına göre çok değişmiş kemer varmış oda gitmiş. Ama düşmüş sanki biraz fazla düşmüş düşmeye devam edecek mi acaba.. Ama yine de çok çok güzel..[/
....,,,((()))!????,?

Son düzenleme:

son durumunuz nedir nasıl oldunuz lapine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…