Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doç. Dr. Zühtü Demir
Doç. Dr. Zühtü Demir
Bende zuhtu hocaya oldum ameliyatimi
Burun kalkikliginiz bandaj acildiktan sonra indimi biraz benim yeni acildi bandaj biraz kalkik hissediyorum
doktorunuz kimdi?
evet indi merak etmeyn.. zaten kendisi kalkık burundan pek haz etmiyor benim anladığım kadarıyla
Insallah benimde iner yaainanin aynaya bakmak istemiyorum artik ya
Faremsi bisey oldumbenim burnumda kemer yoktu kucukken dusmustum
Yamuktu ama guz3l bir kadindim
Simdi burnum duz guzel ama cirkun bir kadinim
Ifadesiz fareye benziyorum resmen ya delircem![]()
Canim seni sorularimla taciz ediyorum surekli ama :)
Seninde burnunda iz var saniyorum. Sanki orasi fazla yapismis gibi duruyor
Garip bir goruntu 2 aylik olmus senin hala gecmemis![]()
Benim tam burun sirtimin saginda ve burun goruntumu baya degistiriyor
Benim bandajim cikali2 gun oldu eve gelince fark ettim doktor kontrolymde iki hafta sonra
Sen zuhtu hocaya bunun sebebini sordunmu cnim yaa
Seninki nasil bilmiyorum ama beniimki cok tuhaf duruyor hatta ben o deri kismini soyle hareket ettireyim dedim belki gecer diye
Sanki o kisim burun kemigime yapismis gibi geldi bana
aynı sorunu yaşayan birine rastladım sonunda (sevinmedim tabi ama kimse anlamıyor iz var deyince) benim 2 ayı geçti iz geçmedi, burun üzerindeki kalıp baskı yapınca 1-2 cmlik biyer çizgi halinde kemiğe yapışmış resmen.. doktora sorduğumda geçecek dedi ama daha geçmedi.. vazelinle masaj yapabilirsin demişti daire şeklinde (yapışıklığı ortadan kaldırmak için sanırım... bir de güneş kremi sürmek lazım oranın rengi değişmesin diye.. can sıkıcı ama geçer umarım
Bu arada burun sirtimin yanlarinin yapisik goruntusu biraz daha azaldi
Cevaplariniz icin size minnettarim burnumu ilk gormemden itibaren azda olsa alistim biraz.
Iz filan bile umrumda d3gil aslinda mukemmel bir burun hayalim yok cirkin olmasin yeter diyordum hep
Su an tek derdim kalkikligi onada h3rkes zamanla oturacak diyorlar umarim dedikleriniz gibi olur
Sorularimi cevaplayip bebi rahatlatan herkese tesekkur ediyorum umarim bu sureci herkes rahat atlatip istediklerine kavusur.
İlk zamanına göre çok değişmiş kemer varmış oda gitmiş. Ama düşmüş sanki biraz fazla düşmüş düşmeye devam edecek mi acaba.. Ama yine de çok çok güzel..[/
....,,,((()))!????,?
Herkese merhaba;
Burun ameliyatıma ilişkin hem öncesi ve tasarım fotoğrafımı hem de 2 ay itibariyle resmini ekledim. Burun kanatlarının kesildiği yer hala kızarık ve de burnuma takılan alçının bir taraftaki izi hala geçmedi ama bekliyorum bakalım umarım düzelir. (tasarımla pek alakası yok gibi henüz:)
Eki Görüntüle 874461
Eki Görüntüle 874462
Eki Görüntüle 874495
Eki Görüntüle 874502