Burun ameliyatı 6.ay burun sırtında çıkıntı

Kl136

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
4
0
1
23
Arkadaşlar burun ameliyatımın 6.ayındayım. Bu aya kadar daha düz olmasına rağmen Bu ay çıkıntı fark ettim ve bu beni korkuttu. Çevrem belli olmadığını söylüyor ama ben revizyon düşünsem mi bilemiyorum? Geçer mi yoksa ameliyat düşünmeli miyim? Kötü mü sizce? İsteyenlere özelden fotoğrafı atabilirim.

Hafif bir çıkıntı var ama burun genel olarak güzel olmuş. Bu işlemler için törpüleme öneriliyor genelde zor bir işlem mi bilmiyorum gerçi.
tekrar bir ameliyat gibi bir şey törpüleme de :( sizce gerekli mi yoksa göze batmıyor mu :(

tekrar bir ameliyat gibi bir şey törpüleme de :KK43: sizce gerekli mi yoksa göze batmıyor mu :KK43:
Ben kendi burnum için şöyle düşünüyorum size de fikir verir belki. “ Ameliyattan önceki hali böyle olsa asla revizyon yaptırmam ama ameliyata para verdiysem en güzeli olmalı o yüzden yaptırmak istiyorum. “ Ama cesaret yok o ayrı😅

Ben kendi burnum için şöyle düşünüyorum size de fikir verir belki. “ Ameliyattan önceki hali böyle olsa asla revizyon yaptırmam ama ameliyata para verdiysem en güzeli olmalı o yüzden yaptırmak istiyorum. “ Ama cesaret yok o ayrı😅
ben de öyle düşünüyorum ama tekrar para talep edebilirler :( bir de ben devlet hastanesinde oldum :(

Back
X