Burun Ameliyatı / Ankara

dy53dy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
5
0
1
27
Arkadaşlar merhaba.. 3 ay önce burun ameliyatı oldum Ankara'da.. Fakat burun deliklerimde düzelir denmesine rağmen yamukluklar var. Ayrıca ucunda da bir tarafım görünür bir şekilde daha basık yani içeriye doğru bir çöküntü var diyebilirim.. Kısacası düzelmeyeceğini düşündüğüm sorunlar var ve başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum fakat ameliyatlı bir buruna birçok doktor bakmak istemiyor. İyi olarak önerebileceğiniz güvendiğiniz ve hastasıyla ilgilenen doktorunuz varsa önerebilir misiniz?

Aynı sorun bendede var anlattiklarinizin aynısını yaşıyorum . Benimde 2 ay oldu farklı bir doktora gorunmek istiyorum ama dediginiz gibi doktor önemli

Arkadaşlar merhaba.. 3 ay önce burun ameliyatı oldum Ankara'da.. Fakat burun deliklerimde düzelir denmesine rağmen yamukluklar var. Ayrıca ucunda da bir tarafım görünür bir şekilde daha basık yani içeriye doğru bir çöküntü var diyebilirim.. Kısacası düzelmeyeceğini düşündüğüm sorunlar var ve başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum fakat ameliyatlı bir buruna birçok doktor bakmak istemiyor. İyi olarak önerebileceğiniz güvendiğiniz ve hastasıyla ilgilenen doktorunuz varsa önerebilir misiniz?
Burnun tam şeklini alması bir yılı buluyor diyorlar üç ay daha çok erken

Kime sordunuz bilmiyorum ama ben özeldeyken burun estetiği oldum orhan bey'e. Revizyon olan da çok kişiyi tanıdım hastalarından

Bence revizyon icin ameliyat olmak yerine dolguyla hallettirebilirsiniz. Mehmet Akgün ü cok duydum ben ama ne kadar iyidir bilemeyeceğim

Bende Orhan beye oldum ama ilk ameliyatımdı bence görüşün bir ondan sonra karar verirsiniz

Back
X