- Konu Sahibi masal_degil
-
arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???
merhaba arkadaşlar Salı günü ameliyat oldum cuma günü tamponlaca çıkacakmış ve dikişler ama okadar kötüyüm ki buz tuttuğum halde okdar şişti vbe morardı ki yüzüm gözlerim iyice küçüldü önümü klavyeş zor gmruyom meşhur doktor beye de ulaşamıyorum ve düşünün dün sabah emliyat olduktn sonra yanıma bile uğramadı hemşirden öğrendm kliniğe gitmiş. Cuama günü arayp randevu alcakmşm tamponlar için Ya şok oldum doktor hastasının yanına uğramazmı yaaa bu normal mi??? Tamam yoğun bir doktor ama itina göstermesi gerekiyor yinede Berbat haldeyim cumaya kadar nasıl duracağm böyle bilmiyorum ayrıca 5kez üst üste hapşırdım Sİzce bukadar morluk şişlik normal mi????:bbo:
arkadaslar sacmalamayın bende yaptırdım yakup avsara morarmanın m olmadı ve tanpon kacıncı yy kaldı yazık bukadar acı cekmenıze deger mı ben bıde ıçını yaptırdım estetiğn dısnda apranax bıle vermedı agrı olmuyo amelıyatan cıktım gozumu actığımda yanımdaydı doktorum baska bı amelıyata grmede hastası geldı kız benden cesaret alıp grdı amelıyata aksa da eve gıtmeden yanıma geldı ılgı alak aamelıyatan sonrada devam edıyo kızlar şiddetle tavsıye edıyorum hepınıze.googldan este yazın bulursunz.. esra kılıç:CüvCüv:
Benim biraz indi 28.gunume giriyorumburun ucu çok kalkık olup inen var mı,böyle mi oluyor süreç?
birazdan kastın gözle görülür bir fark var mı(başkaları da farkediyor mu) yoksa sen kendini incelediğin için mi farkediyorsun ?=)Benim biraz indi 28.gunume giriyorum
Annem söyledi ben farketmemistim ama o kadar fazla değil çok az ileride ne olur bilemiyorumbirazdan kastın gözle görülür bir fark var mı(başkaları da farkediyor mu) yoksa sen kendini incelediğin için mi farkediyorsun ?=)
Canım doktorun kimdi?benim doktorum resim üzerinde göstermişdi aynısı oldu hemde herkez bende dahil cok beğendik valal
Mrb şimdi nasil burnunuz memnunmusunuz bende tamer beyi dusunuyorum da.arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???
Merhaba şimdi memnun musunuz burnunuzdan?arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?