Acı hiç olmuyor inanın sıfır acı. Ama benim amacim nefes olayini da cozmekti ama su an cok memnun sayilmam. Revizyona bu yuzden giren var mi merak ettim. Cunku bu sekilden daha onemli bir konu.Yani bizim söylediğimizin bi önemi yok hayat sizin hayatınız, burun sizin burnunuz. Ben burun ameliyatlarını fazla acılı ve riskli gördüğüm için sizin tipte bir burunda (ki sanırım benziyor burnumuz) yaptırmazdım ama siz beğenmemişsiniz ki yaptırmışsınız o yüzden kimsenin lafına canınızı sıkmayın. Yeni burnunuz da gayet güzel duruyor estetik olduğu belli değil doğal yapmış.
Ay resmen gençleşmişsin harikaMerhabalar iki ay önce deviasyondan dolayi açık burun deviasyon ameliyatı ve estetigi oldum. Çevremdekilerin hala ne gerek vardı burnun güzeldi demesi sinirimi bozuyor çünkü burnum güzel gelmiyordu ve sonuçta bir risk aldık. Eski burnumu begenmiyordum arada cok fark etti gibime geliyor peki ya sizce ?
Esas sorum ise bir ara burun tikanikligim açılmıştı fakat şu anda tekrardan tıkanıklık problemi yaşıyorum , hatta daha fazla ve çok sinirim bozuk. Bu tıkanıklık yüzünden revizyon ameliyatı olan kişiler var mı ? ve bu tarz revizyonlarda tam olarak ne yapılıyor ? bilgisi olan var mi ? Yardiminizi bekliyorum
Edit: simdi yorumumu tekrar gözden gecirdim. Belki burun icinde kabuklanma vs olmustur. Doktorunuz ne diyecek merak ettim. Umarim gecici bir problemdir. Burun icini acmak icin ameliyat yapsa ona Revizyon denir mi bilmiyorum, bir de acaba ilkinde beceremeyen ikincisinde becerebilir mi? Nefes problemlerine yol acacak bir durum varsa estetik müdahale olmadigi sürece sigortaniz varsa ameliyati sigorta karsilayabilir, istediginiz baska bir KBB doktoruna da ameliyat olabilirsiniz o zaman. Burnunuz cok güzel gözüküyor bu arada.
Sık sık sinüzit oluyorum. Kaç kbb uzmanına gittiysem hepsi deviasyon var, gelirsen ameliyatını yaparım dediği halde gitmedim. Estetik operasyon zaten düşünmüyorum. Deviasyon için ameliyat olup da rahat edene rastlamadığım için yaptırmıyorum. Sizinki çok güzel olmuş görünüm olarak. bunu bozmadan sizi sağlığınıza kavuşturabilecekse
Cok tesekkur ederim moral olduAy resmen gençleşmişsin harika
Bunu soylediginiz iyi oldu cunku deviasyon icin bir daha cepten para veremicem. Saglik sigortasi kapsaminda duzgun bir kkb ci bulup yaptirabilirim duzelmezse. Cok sagolunEdit: simdi yorumumu tekrar gözden gecirdim. Belki burun icinde kabuklanma vs olmustur. Doktorunuz ne diyecek merak ettim. Umarim gecici bir problemdir. Burun icini acmak icin ameliyat yapsa ona Revizyon denir mi bilmiyorum, bir de acaba ilkinde beceremeyen ikincisinde becerebilir mi? Nefes problemlerine yol acacak bir durum varsa estetik müdahale olmadigi sürece sigortaniz varsa ameliyati sigorta karsilayabilir, istediginiz baska bir KBB doktoruna da ameliyat olabilirsiniz o zaman. Burnunuz cok güzel gözüküyor bu arada.
Ne kadar gençleştirmiş sizi.. yaşınızı bilmiyorum ama eski resim 30 ise şimdiki 20 gibi. Böyle bir etki oluyor muymuş çok şaşırdım..Merhabalar iki ay önce deviasyondan dolayi açık burun deviasyon ameliyatı ve estetigi oldum. Çevremdekilerin hala ne gerek vardı burnun güzeldi demesi sinirimi bozuyor çünkü burnum güzel gelmiyordu ve sonuçta bir risk aldık. Eski burnumu begenmiyordum arada cok fark etti gibime geliyor peki ya sizce ?
Esas sorum ise bir ara burun tikanikligim açılmıştı fakat şu anda tekrardan tıkanıklık problemi yaşıyorum , hatta daha fazla ve çok sinirim bozuk. Bu tıkanıklık yüzünden revizyon ameliyatı olan kişiler var mı ? ve bu tarz revizyonlarda tam olarak ne yapılıyor ? bilgisi olan var mi ? Yardiminizi bekliyorum
Yasim 47 tesekkur ederim ama su tikaniklik da gecer umarim moraller yerde su an.Ne kadar gençleştirmiş sizi.. yaşınızı bilmiyorum ama eski resim 30 ise şimdiki 20 gibi. Böyle bir etki oluyor muymuş çok şaşırdım..
Bence iyiki olmuşsunuz çevredekilerin yorumuna aldırmayın güzel görünüyor. Bende üç ay önce oldum nefesim çok iyi gidiyordu geçen hafta soğuk algınlığı geçirdim sonrasında 1 hafta tıkandı sağ tarafım ki benim sol taraf sıkıntı olurdu ameliyat öncesi bende acaba sorun mu var sağ tarafta diye korkmuştum ama şimdi geçti . Soğuk algınlığı alerji vs. Durumu varsa etkilemiştir belkiMerhabalar iki ay önce deviasyondan dolayi açık burun deviasyon ameliyatı ve estetigi oldum. Çevremdekilerin hala ne gerek vardı burnun güzeldi demesi sinirimi bozuyor çünkü burnum güzel gelmiyordu ve sonuçta bir risk aldık. Eski burnumu begenmiyordum arada cok fark etti gibime geliyor peki ya sizce ?
Tesekkur ederim. Evet o sebeple tikanmis benimki de amaBence iyiki olmuşsunuz çevredekilerin yorumuna aldırmayın güzel görünüyor. Bende üç ay önce oldum nefesim çok iyi gidiyordu geçen hafta soğuk algınlığı geçirdim sonrasında 1 hafta tıkandı sağ tarafım ki benim sol taraf sıkıntı olurdu ameliyat öncesi bende acaba sorun mu var sağ tarafta diye korkmuştum ama şimdi geçti . Soğuk algınlığı alerji vs. Durumu varsa etkilemiştir belki
Kesinlikle harika bir burun olmuş. Eskisi de dedikleri gibi kötü değilmiş bence de ama sen beğenmiyorsan boşver. İyi yapmışsınMerhabalar iki ay önce deviasyondan dolayi açık burun deviasyon ameliyatı ve estetigi oldum. Çevremdekilerin hala ne gerek vardı burnun güzeldi demesi sinirimi bozuyor çünkü burnum güzel gelmiyordu ve sonuçta bir risk aldık. Eski burnumu begenmiyordum arada cok fark etti gibime geliyor peki ya sizce ?
Benimde kemerliydi ama tıkanma sorunu yaşamıyorum eski burnumuda unuttum bile iyiki oldum diyorumKemerli burunlar yapıldığı zaman tıkanma olabiliyor. Kemerli burun sağlıklı bir burun gerçekten insan kaybedince anlıyor. Bende öyleydi şimdi bir tikanik bir açık ameliyat öncesindeki Kemerli burnum gibi rahat nefes alamıyorum ufak birseyde tıkanıyor hemen ve bu geçici bir durum değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?