Bugün 13.günüm bu da burnumun önce ve sonrası çook memnunum,umarım şişler indikçe daha da güzelleşiiiirEki Görüntüle 975476
7. güne göre çok iyimiş güle güle kullancanım peki alçıdan sonra bandaj yapmadılarmı burnuna
Benim bandaj yapılmadı,ama yapan doktorlar çoğunlukta,benim bir arkadaşım oldu ameliyat ona bandaj yapmışlar,ama bence bandaja gerek yok ben böyle gayet rahatımbu arada teşekkür ederim
Bugün 13.günüm bu da burnumun önce ve sonrası çook memnunum,umarım şişler indikçe daha da güzelleşiiiirEki Görüntüle 975476
daha da guzellesecektir evet.sisler indikce burun ucun ve kanatlarinda daha incelecektir.suan bile cok guzel.gule gule kullan.benim 23. Gunum hala sisler duruyo...Bugün 13.günüm bu da burnumun önce ve sonrası çook memnunum,umarım şişler indikçe daha da güzelleşiiiirEki Görüntüle 975476
çok güzel olmuş : on iki günlük benim de :) sert darbe alma korkusu var bende. yürümeye bile korkuyorum sizde de oldu mu? :18: beni anlayan birilerine ihtiyacım var
Merhaba :)
Öncelikle çok güzel olmuş maşallah benim de seninkine benzer bir burnum var.Estetik olmak istiyorum ama istememin başlıca sebebi eğrilik sonucu nefes alma problemim.Yani uyurken falan çok zorluyor.ve dikkat ettiğim burnun gerçekten çok doğal duruyor.Ne çok kaldırmış ne az.Afedersin ama domuz gibi oluyor çoğu.En çok da ondan korkuyorum ben de zaten :) Ama senden cesaret aldım. Ne kadara yaptırdın acaba?
yuzunde degısıklık cok oldumu
ben 3000 e yaptırdım çoğu doktora göre makul bi fiyat bence,ben de nefes alamıyordum,şuan çok iyi nefes alabiliyorum şiş olmasına rağmen,eğer bir gün ameliyat olmaya karar verirsen umarım sonuç istediğin gibi olur canım
Canım nazar değmesin ben de öğretmenim gitmedim okulaBen birde ameliyattan sonra okula gittim,ilk günler bende burnuma bir şey olacak diye çok korktum ama şimdi korkmuyorum,kalabalık yerlerde durmuyorum,beden dersine girmiyorum,gece 3 yastıkla uyuyorum falandaha çok yeni korumak lazım,bir de arada popomu kaşıyorum nazar değmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?