Eki Görüntüle 962840 Eki Görüntüle 962841 Eki Görüntüle 962846
İlk fotoğraf 5. gün , ikinci fotoğraf ilk gün , üçüncü fotoğraf da 2. günümden , görüldüğü üzere şişliklerim ve morluklarım büyük ölçüde azaldı , perşembe günü de tamponlar ve alçı çıkıcak 1 tane de o zaman koyarım
ah canım, gecmiş olsun. morlukların sararmaya başlamış bile.inşallh alçın çıkınca istediğin burnişi görürsün aynada.. ağrıların var mı?
Ağrım biraz ilk gün oldu ama şuan hiç yok çok şükür,sadece nefes almak biraz zor
şükür.. zaten yüzün bebek gibi, yeni burnunla tüm güzel hatların ortaya çıkar inşllh.
iyileşme sürecinin resmlerini paylaş, tatlım, benim gibi tırsanlara da morel olsun
pendik bolge hastanesimi?
Ben haftaya cars olucam tamponlarka yasamak urkutuyo bıraZ tam olarak kacıncı gun cıkıcak tamponlar yami persembe kacıncı gununuz cok cok gecmis olsun darısı basıma
perşembe tam 1 hafta olacak,korkacak bir şey yok ilk 2 gün hafif bir baskı oluyor burnunuzda,o biraz rahatsız edebilir ama sonra alışıyorsunuz,hatta ben o kadar alıştım ki şuan hiç tampon yokmuş gibi hissediyorum,yarın çıktıktan sonra resimleri atacağım bakabilirsiniz
perşembe tam 1 hafta olacak,korkacak bir şey yok ilk 2 gün hafif bir baskı oluyor burnunuzda,o biraz rahatsız edebilir ama sonra alışıyorsunuz,hatta ben o kadar alıştım ki şuan hiç tampon yokmuş gibi hissediyorum,yarın çıktıktan sonra resimleri atacağım bakabilirsiniz
Canım benim tamponum çıktı ama hala nefes alamıyorum çok şiş galiba içi
Bugün tampon alçı dikiş hepsi alındı,aşırı rahatladı burnumalçı ve dikişlerin alınması hiç acı vermiyor,korkulacak bir şey yok fakat tamponlar alınırken biraz acıyor doğrusu,boyle sanki içinizden bir parça alınıyormuş gibi,ama o da 2-3 sn ye bitiyor zaten,tamponlar alındıktan sonra vakumlu bir hortum sokuyor doktor burnunuzun içine mukus ve kan pıhtılarını temizlemek için o da biraz rahatsız edici açıkcası,ama tüm bu işlem en fazla 5 dk ya bittigi icin şöyle düşünün 5dk sonrasında tüm hayatınız boyunca rahatsınız :)
Eki Görüntüle 966222 Eki Görüntüle 966223 burnumun şuan önden ve yandan görünüşü,7.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?