burun ameliyati icin doktor

Merhaba arkadaşlar ben Prof. Dr. Onur Erol'a 14 şubatta burun estetiği ameliyatı oldum. Burnum ne çok kalkık ne de çok küçük o kadar doğal duruyor ki bütün arkadaşlarım çok beğendi.

bende erciyes üniversitesinde teoman hocaya oldum. burnumu bi çok kişi begendi ama ben begenemedim nedense ucu fazlasıyla topik oldu..aynı yere ablamda yaptırdı ablamla burnumuz okadar benziyorki..neyse kardeşliğimizden ödün vermedik..ve ameliyat sonrası uzun bi süre nefes problemim oldu... $IMG_8692.webp

Slm 31 mart 2014 te ameliyat oldum. Uzun araştırmalar, doktorlarla görüşmeler, yorum okumalar, Video izlemeler falan filan... Derken bıraktım herşeyi bir kenara daha önce bademcik ameliyatımı yapan kbb ramazan çelik hocama. Beni muayene etti (bu arada benim hem nefeste hemde dış görüntüde bozukluk vardı) bana seni Estetikçiye göndereceğim, ona sonuna kadar güven dedi ve doktorun kartını verdi. Doktorla görüşmemde ilk etki iyi oldu. Yıllarca korkan ameliyatı erteleyen ben birde baktım burun tomografi için sıra bekliyorum. Testler yapıldı, röntgenler çekildi, fotolar çekildi,rahatlatmak konuşmaları yapıldı derken bide baktım ameliyathanedeyim, sonrası yok zaten.1,5 saat sonra kendime geldim ne ağrı ne sızı. Doktorum yanıma geldi bu arada buz uygulaması yapıldı, maşallah dedi doktor ve 5saat sonra evime geldim.2gün oldu ne acı ne sızı.biraz gözümün altı çizgi şeklinde morardı o kadar da olsun artık. Bende Tampon yok nefes alıyorum. Kemer traş, yan kanat daraltma,s şeklindeki burun kemiği düzeltme ve burun ucuna düşmemesi için bir işlem yapıldı.5gün sonra alçı ve dikiş alınacak bakalım hayırlısı, Kırşehir eğitim ve araştırma Hastanesi personeli ve doktorum Ozan luay abbas beye çok ama çok tşk ederim. Ayrıca özel devlet fark etmez, cerrah fark eder bunu unutmayalım.iyi ki varsın ozan luay abbas

Slm arkadaşlar bundan iki sene önce ikinci burun estetiğimi yani revizyon ameliyatımı KBB uzmanı Abdülkadir Göksel e oldum.ben de deviasyon vardı nefes alamazdım aynı zamanda da burun ucum düşük ve hafif kemer vardı.şu anda hem yüzüme yakışan bir burna sahibim nefes alabiliyorum Göksel beyi tavsiye ederim gönlüm rahat

merhaba ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum ama çook kararsızım.bilge bey hakkında iyi şeyler söyleyen de var kötü şeyler söyleyen de. yardımcı olur musunuz

Eki Görüntüle 1102974 Eki Görüntüle 1102975 Eki Görüntüle 1102976

Sevgili Kadınlar , bir Dr. Göksel sanatı da benim burnum =)

Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.

İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.

Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))

Eki Görüntüle 1102974 Eki Görüntüle 1102975 Eki Görüntüle 1102976

Sevgili Kadınlar , bir Dr. Göksel sanatı da benim burnum =)

Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.

İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.

Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))

önceki resimlerini de koyar mısın acaba? çok tşkler:)

bende ne zaman o gün gelicekte ameliyat sonrası deneyimlerimi paylaşıcam derken sonunda geldi :) ve senelere dayanan istek ve araştırmamla benim için en iyisi olduğunu düşündüğüm doktorumu seçtim ve 28 ocak 2014 te kendimi güvenli ellere teslim ederek ameliyatımı oldum. inanın bu burun konusu benim için dert olmuştu artık hergün teker teker yorumları okudum ameliyat olanlarla iletişime geçtim bir sürü doktorla gerek internet üzerinden gerekse yüzyüze görüştüm artık doktorumu seçip biran önce olup kurtulmak istiyordum. ben eskişehirde yaşıyorum ama burda bikaç özel hastaneye gittim ve içime sinen doktoru bulamayınca hep şehir dışına bakmaya başladım İstanbul ankara izmir vs vs şehir dışında yaptırmayada annemin hiç gönlü yoktu çünkü tampon alçı bant derkn sürekli gidip gelmemz gereckti bişey olsa hemn şehir dışına nasıl gidicektik burnumuzu yapmyan başka doktorlarda ilgilenmezlerdi o yüzden bende hep yaşadığım şehirde olmak istiyordum.. ama sonra kendimi bukadar paraladığım için üzüldüm meğer aradığım doktor burnumun dibindeymiş. herkes diyo burun önemli yapılmışken bikere yapılsın en iyisi olsun o yüzden devlette değil özelde olun en iyi doktorlar orda vs vs.. kendi doktorumla tanışınca hiçte öyle olmadığını gördüm . burun ameliyatlarını 8-15 bin tl arasında yapan doktorları solda sıfır bırakacak bi doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. yanlış anlaşılmasın o bahsettiğim 8-15000 tl arasnda ücrete burun estetiği yapan doktorlar kötümü yapıyor asla değil içlerinde harika işler çıkartanlar var ama demek istediğim çok para verince illa harika burnunuz olucak diye bir şey yok kimi insanlarda bu düşünce var ve bu tabuyu yıkmak benim amacım. inanın her yönden harika bir insan yakup bey , yaklaşımı, samimiyeti , içtenliği , bu konudaki deneyimi tecrübesi özellikle yaptığı burunlar :) dediği herşeyde günü gününe tuttu şugün şişliğin iner dedi indi şu gün boğazlarnn acısı geçer dedi geçti çok morarmaz yüzün dedi öyle oldu tecrübe konusunda üstüne yok anlıycağınız çünkü 4000 tane ameliyat yapmış olsun artık okadarda :) eli çok pratik hızlı bu çok iyi bir şey bi gram olsun canımı yakmadı ne ağrım oldu ne sızım bi tek boğazlarm biraz tahriş olmuş oda ameliyatta boğazıma takılan tüp yüzündenmiş ama oda dediği gibi 2 günde geçti zaten. bu konuda deneyimin tecrübenin nekadar önemli olduğunu gördüm her çeşit burun görmüştür her çeşit burnu ameliyat yapmıştır nasıl tip burundan nasıl sonuçlar elde edeceğini çok iyi biliyordur artık. ve okadar çok hastası var ki ben 1 ay önceden randevu aldım ameliyat için :) ve bi insanın enerjisi hiçmi düşmez hiçmi yorulmaz (maşallah diyelim) benim ameliyat olduğum gün sabah 8,30 da bi başladı ameliyata akşam 8 e kadar ve snrasında 2 kere odama geldi ve hala çok enerjik güleryüzlüydü. bu harika doktor sayesinde en çok istediğim şeylerden biri olan burun estetiğini en güzel ve sorunsuz şekilde halletmiş oldum ve ben yakup beye ameliyat olduğum için bi an bile hiç pişman olmadım umarım sonraki süreçlerde olmam :)

ben 20 gün önce Emre İlhan'a revizyon ameliyatı oldum.hem görüntü hemde fonksiyonel olarak çok memnunum.etrafımdan aldığım yorumlarda harika. Emre beyden bahsetmeme gerek bile yok zaten hem çok ilgili hem güven veren hemde hastalarının istediğine ve detaylara fazlasıyla önem veren çok başarılı bir doktor.
merhabalar çok merak ediyorum bende 25 gün oldu burun ameliyatı olalı doktorum şişler inince doku çekilmesi olur ve burun ucu biraz kalkar dedi sizin doktorunuzun bu konuda ki görüşü nedir acaba.

Burun ameliyatı olmam gerek, birazda estetiğe ihtiyacım var. Doktor araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

Back
X