Burun ameliyatı ol dedi.

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...

Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Zargana burunlu olsanız da öyle konuşmamalıydı... Çok ayıp etmiş.

Uzun burun, kisa boy, fazla kilolar...vs. bunlar kusur degil, bizi biz yapan farkliliklar. Asil sorun bunlari kusur goren beyinlerde. Sevgilin cok kafasina taktiysa istedigi gibi burnu olan bir kadinla sevgili olsun.
Hayır,et vardır bilmemne diye bahane de buluyo ayı

Benim de burnum kemerli, önden de yamuk görünüyor :) 12 senedir beraberiz eşimle hiç estetik ol demedi dese çok kızarım sonuçta tanıştığımızda da böyleydi beni böyle sevdi. ben ona şuranı yaptır buranı yaptır demiyorum. Hepimizin kusuru var. Ben rahatsız oluyorum bazen yaptırsam mı acaba diyorum ama cesaret edemiyorum. Ben böyle de güzelim diye avutuyorum kendimi :KK48:

O şekilde söylemesi çirkin olmuş gerçi nasıl söylerse söylesin her türlü çirkin olacaktı ya neyse :KK45: alınmak istiyorsanız alının, süründürün, sonra da affedin çünkü belli ki seviyorsunuz ve bu yüzden ayrılmayacaksınız ki ayrılacak bir durumda yok bence. Lafınızı soksaydınız siz de o an o da bir daha böyle şeylere burnunu sokmaması gerektiğini öğrenirdi.

Şimdi özür diliyor.
Benim eşimin burnu çok çirkindir 😁 ama ben onu çok seviyorum. Ne zaman evlendik horlamaya başladı baktım kendisinin de uyku kalitesi yok o zaman amelyat olması için teşvik ettim . Eşimin ameliyat olmasının bana hiç bir faydası yok işi gereği birlikte yaşadığımız gün sayısı saygılıdır. Son 8 ayda bir buçuk ay ancak yan yana gelebildik. Yani benim ona bunu söylemem tamamen eşimin uyku kalitesi için, onu sevdiğim için.

sevgilimin burnu da estetik bu arada :) o yüzden öneriyor. yaptırabilirsin kolay bir şey aslında dedi

güzel olduğunu düşündüğü buruna sahip bir çok kadın vardır onları seçebilir. Ben burnumla daha mutluyum diyip burnunuzu sevgilinize tercih edin. Çünkü burunla başlayan herseye karışacak ve devam ettiğiniz sürece sizi siz olmaktan alıkoycak

Benim eşimin burnu tamamen eğri büğrü yamuk kemik kalmamış artık ameliyat bile oldu düzelmedi biz tanıştıktan sonra yüzüstü düştü o zaman 2 3 aylık sevgiliydik düzelmedi hala daha yamuk umrumdada değil yamuk olmadığı zamanında gördüm gözüme tuhaf geldi ilk Sonraa alıştım gitti evlendim de 7 senedir makaraya bile vuruyoruz yamuk burunlu diye ama düzelmeyecek biliyorum kırmak istemiyorum rahatsızda olmuyorum oda farkında sadece burnu çok savunmasız sürekli hapşuruyor oda rahatsız yapacak şey yok böyle söylemek ayıp, değil mi ya ben söyleyemezdim nitekim demedim evlendim de

Benim eşimin burnu tamamen eğri büğrü yamuk kemik kalmamış artık ameliyat bile oldu düzelmedi biz tanıştıktan sonra yüzüstü düştü o zaman 2 3 aylık sevgiliydik düzelmedi hala daha yamuk umrumdada değil yamuk olmadığı zamanında gördüm gözüme tuhaf geldi ilk Sonraa alıştım gitti evlendim de 7 senedir makaraya bile vuruyoruz yamuk burunlu diye ama düzelmeyecek biliyorum kırmak istemiyorum rahatsızda olmuyorum oda farkında sadece burnu çok savunmasız sürekli hapşuruyor oda rahatsız yapacak şey yok böyle söylemek ayıp, değil mi ya ben söyleyemezdim nitekim demedim evlendim de

Evet kabul ediyor, hata yaptım. Bu düünyada kırmak istediğim en son kişisin dedi.

Back
X