Burun ameliyatı ol dedi.

Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Sende söyleseydin bakalım nasıl hissediyomuş

sevgilimin burnu da estetik bu arada :) o yüzden öneriyor. yaptırabilirsin kolay bir şey aslında dedi
Ee ne var bunda? Zaten burnu doğal olan kalmadı gibi bir şey. Kimse ağzını açmasın mı beni böyle tanıdı sevdi diye diye. Ben de fikir veririm bazen kilo kaş göz konusunda o da bana versin isterim. Kaşımı aldırsam sorarım sence nasıl olmuş diye. Maddi durumuz da kötü değilse estetik için fikir vermesi normal geldi bana. Bu kadar kırılgan olmamalı.

Başına gelmeyen bilmez kekemeleğin çaresi yok!!! Çok biliyorsunuz!! Geçici hepsi lütfen emin olmadan konuşmayın
Ne kadar kabasiniz ya benim dediğim.kisinin kekemeligi azdı gecebilecek seviyedeydi olay bu mi ben başıma gelen bir olayı anlattm olay kekemeligin tedavisi var yok degl sizi goruyodm.hep byle kaba yorumlariniz

Ne kadar kabasiniz ya benim dediğim.kisinin kekemeligi azdı gecebilecek seviyedeydi olay bu mi ben başıma gelen bir olayı anlattm olay kekemeligin tedavisi var yok degl sizi goruyodm.hep byle kaba yorumlariniz
Aman ne üzüldüm. Yok tedavisi hepsi yalan senelerdir kardeşim çekiyor gitmedik yer bırakmadık üniversitede dil ve konuşma terapisi akademisyen hocam çaresi yok hepsi geçici dedi. Keşke biraz bilgili olsanız

Aman ne üzüldüm. Yok tedavisi hepsi yalan senelerdir kardeşim çekiyor gitmedik yer bırakmadık üniversitede dil ve konuşma terapisi akademisyen hocam çaresi yok hepsi geçici dedi. Keşke biraz bilgili olsanız
Kaba olmaktan iyidir en azından iyi gunler

Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
2 defa burun ameliyatı oldum. Alerjimin geldiği noktada nefes yollarım tamamen tıkanmıştı. Burun kemiğim kırılmadı her ikisinde de. Ama çok sıkıntılı ve ağrılı bir süreç. Hatta 2. ameliyatımda doktorum deviasyon (yamulma) oluşabilir.istersen hazır açmışken kemiği de düzeltelim” dedi. Kabul etmedim. Kemiğim kırılmadan bu kdar sorunlu iyileşiyorsam, kemiğimin kırıldığını düşünemedim.istemedim. O sırada erkek arkadaşımdı, şimdi eşime arada soruyorum çok mu yamuluyor,ameliyat olsa mıydım diye. Hiç gerek yok.o acıları çekmeni istemiyorum. Nefes albiliyorsun, bize bu kadarı yeter” diyor. Sözün özü, ne o ameliyat bir sevgili lafı uğruna çekilir, ne de şimdiden burnunu düzelttirmek isteyen biriyle bir yol yürünür. Bence böyle. Yarın yaşlanınca ne olacak?

Evet o da sizin demek istediğinizi söylüyor. Ve kendisi hiç şekilci biri değildir.
Kötülüğünden dememiştir. Bende bir kere kocama burnunu düzelttirsen daha tatlı olursun demiştim. Ama yapsın illa diye değil veya ben onu begenmedigimden de değil ki kötü bir burnu da yoktur. Samimiyetinize dayanarak söylemiştir, üzüleceginizi düşünememistir. Bence çok büyütecek bir durum yok. Asarım, keserim, terkederim, boşarımcıların gazına gelmeyin 😊

Bence abartıyorsunuz, kendinizde söylüyorsunuz beni sevdiğini biliyorum diye. Burnunuzu yaptırmanızı istemesi sizi yeterince sevmediği beğenmediği anlamına gelmez ya da burnunuzu yaptırdığınız zaman sizi şimdikinden daha çok seveceği beğeneceği anlamına da gelmez. Bence ya siz biraz alıngansınız ya sizde burnunuzdan memnun değildiniz ve onun burnunuzu yaptırmanızı söylemesi bu yüzden sizi daha çok kırdı ya da alıngan hassas bir döneminizdeydiniz bilemiyorum. Ama sevgiliniz haklı bence de birbirinize kusurlarınızı söyleyebilmelisiniz demek ki sizin aranızda henüz böyle bir samimiyet oluşmadı ya da sizin karakterinizle ilgili. Ben kendimde burun estetiği ameliyatı oldum benimki de biraz eğriydi öne doğru erkek arkadaşımla da çok dalga geçerdik birlikte onunki de çok büyük mesela. Ben oldum hadi şimdi sıra sende diye takılıyorumda arada kendisine. Bunlar tamamen kendinizi olduğunuz gibi kabul edebilmekle alakalı meseleler. Ha siz memnunsanız kendinizi böyle seviyorsanız erkek arkadaşınıza bunu söyleyin ve bu konuyu bir daha açmamasını isteyebilirsiniz. Oda sizi seviyorsa değer veriyorsa zaten bir daha gündeme gelmez

benim burun takıntım var. İlk insanlarda burna bakarım :)
Kendi burnum çok kötüydü çünkü oradan kalma bir takıntı.

Kendim yaptırdım . Karşımdakini öyle sevdiysem yaptır demem. Çünkü ben de yaptırmadan önce kız arkadaşlarım falan hep '' güzelsin ama burnunu yaptırsan daha güzel olursun '' derlerdi. Bu cümle beni çok üzerdi. O sebeple başkasına yapmam.

Yine de sizi begenmedigini düşünmedim ben. Bazen birine bakıp aa güzel ama burnu yapılı olsa daha mı güzel olur diye içimden geçiriyorum. Dile getirmesi talihsizlik olmuş sadece .

Görselci insanlardan nefret ediyorum bugun burnunu söyleyen yarın kilo aldın memen sarktı şeyin karardı der de der boşver bence önce adap öğrensin sonra da dış görünüşün bakımsız paspal olması haricinde önemli olmadığını öğrensin.

Benim de burnum iri ve kemerlidir hiç beğenmem ve de hiç değiştirmeyi düşünmemiştim. Bir iki kez eşim düzeltilebilir dedi kızdım ayıpladım konusu kapandı. Ancak yasım ilerledikçe (39) burnum da büyümeye devam ettikçe benim de yavas yavas düzeltsem mi düşüncelerim basladı.
Demem o ki bu konu kişiye göre değişir ve evek burun zamanla daha da bozuluyor.

Şimdi özür diliyor.
Çok üzücü bir gerçek var insanların sana nasıl davrandığını bir şekilde sen seçiyorsun. Ama tabi istisnalar da olmuyor değil. Erkeklerin beyin donmaları oluyor bazen. Dediğiniz tek seferlik bir şey ise verdiğiniz tepkiye bağlı olarak umarım kırıldığınızı anlamıştır. Hoş bir şey değil çünkü ama eğer düzenli sizi eleştiriyorsa ilişkinizi gözden geçirin derim. Kimsenin sizi burnunu yaptır gibi yıkıcı bir eleştiri ile eleştirmesine izin vermeyin.

Ayy buna mı takıldınız. Eşimle 12 yıldır burnum üzerinden onunda olmayan saçları üzerinden saçları ile dalga geçiyoruz. İnsan sevgilisiyle de rahat konuşamayacaksa ne bileyim ki.

Burnunun ucu kalkık birini bulsaymış.

Şimdi düşün kendini onun yerine koy...Ben şimdi konuyu okuyunca kendimi o adamın yerine koyup düşündüm, bu lafı neden ve kime söylerim diye...

Şöyle bi sonuç çıktı: bu lafı beğenmediğim ama birlikte olmaya devam ettiğim, kendime yakıştıramadığım birine falan söylerim....Adamın şu an başka alternatifi yoktur belki....Aşık olduğum kişinin burnu bana kusurlarıyla da güzel görünür...
Aslında bazı ufacık detaylar o kadar büyük sinyaller verir ki....Bu adamla mutlu olabilirsen gel ben cok mutluyum de özür diliycem senden

Back
X