selam arkadaslar burnumdan ameliyat olacagim ama kucuk bi iz kalcakmis bu beni tedirgin ediyo,siz ne yaptiniz iz icin cokmu belli oluyosenağlamasenağlama
sagol canim doktorumda belli belirsiz olcak dedi hatta kendisindede varmis o soylemese ben farketmedim gerci cok yakindan ve dikkatli bakilinca belli oluyomus ama iste tedirgin oldum
yok canım endişe etme bence hiç ameliyatın yakın hatırladığım kadarıyla şimdi pozitif olmaya çalış olumsuzlukları düşünme sadece istediğin buruna rahat bir nefese odaklan gerisini takma kafanaa.s.
yok güzelım iz falan küçücük bişidi gecti artık bende 3 haftalık burnum acık oldum ama iz falan yok yani
masaj nasıl verılmıyo cözemıyorum ben masaj olmadan o ödem cok gec ıner aslında bazı doktorlarda masaj yapmayınca sertlık kalır burunda dıyolar ve yapmayınca kızıyolar ben cok faydasını gördum ama tabe doktoruna saygı gösermek lazım umarım herysey gönlunce olur canım
ben daha ameliyat olmadım ama okuduklarıma göre iz kalmıyomuş ya da belirgin bir iz olmuyormuş hiç izden şikayet eden duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?