- 25 Temmuz 2020
- 41
- 9
- 16
- 24
- Konu Sahibi Rebekka Harajuku
-
Ben henüz ameliyat olmadım ama birçok kişi ödemlerin 6 ay ve 1 sene içerisinde ancak geçeceğini söylüyor. Yani muhtemelen 6 ay sonra kavis belirmeye başlar bence.Arkadaslar merhaba, doktorunuzun size ameliyat bitiminde çekmiş olduğu öncesi sonrası fotoğrafında "sonrası" olan halinizle ödem geçtikten sonra ortaya çıkan burnunuz ne oranda benziyo acaba? Doktorumun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafta burnum kavisli ancak şu an sanırım ödemden dolayı dümdüz. O fotoğraftaki gibi olur mu yine diye merak ettim de
UmarımBen henüz ameliyat olmadım ama birçok kişi ödemlerin 6 ay ve 1 sene içerisinde ancak geçeceğini söylüyor. Yani muhtemelen 6 ay sonra kavis belirmeye başlar bence.
Memnun olan var mi diye sorsanız daha iyi olur benceAmeliyat olanlar pisman olan varmi acaba
Memnun olan var mi diye sorsanız daha iyi olur benoo
Ayyy korktum simdi onca cile cek bide memnun olmaaMemnun olan var mi diye sorsanız daha iyi olur bence
Ne zaman oldunuzzzben oldum çok memnunum :) darısı sizin başınıza
12 Aralıkta oldum. 4 ay bitmek üzere. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sonuçtan da çok memnunum :)Ne zaman oldunuzzz
Oh be sonunda guzel bir yorum12 Aralıkta oldum. 4 ay bitmek üzere. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sonuçtan da çok memnunum :)
Çok iyi umarım hiç sıkıntı yaşamazsınız kaç ay olduBen de oldum ben de çok memnunum :) buradaki olumsuz yorumlardan lütfen etkilenmeyin, kötü sonuçlar her ameliyatta olabilir böyle bir risk hep vardır. Güvenilir ve iyi bir doktor bulmak mesele. İnsanları korkutmanın hoş bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca.
6.haftamÇok iyi umarım hiç sıkıntı yaşamazsınız kaç ay oldu
Ne guzel inşallah hep iyi olur cevrenizde uzun süreli estetik olan var mı 2 3 yıl once vs6.haftam
Evet var bir arkadaşım 10 yıl önce oldu eski burnunu da biliyorum şu an gayet memnun bir problem yaşamadı. Aynı şekilde en yakın arkadaşımın kuzeni ve teyzesi de oldu 12-13 yıl önce onlar da hiçbir sıkıntı yaşamadı.Ne guzel inşallah hep iyi olur cevrenizde uzun süreli estetik olan var mı 2 3 yıl once vs
Ya işte bazıları diyor ya 10 yıl sonra dokular erir düşer yamulur çöker bende herkeste öyşe olur sanıyorum yoksa suan gayet memnunum benimde 12 13 gün oluyor yapalıEvet var bir arkadaşım 10 yıl önce oldu eski burnunu da biliyorum şu an gayet memnun bir problem yaşamadı. Aynı şekilde en yakın arkadaşımın kuzeni ve teyzesi de oldu 12-13 yıl önce onlar da hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Arkadaslar merhaba, doktorunuzun size ameliyat bitiminde çekmiş olduğu öncesi sonrası fotoğrafında "sonrası" olan halinizle ödem geçtikten sonra ortaya çıkan burnunuz ne oranda benziyo acaba? Doktorumun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafta burnum kavisli ancak şu an sanırım ödemden dolayı dümdüz. O fotoğraftaki gibi olur mu yine diye merak ettim dee
Açıkçası ben pek rastlamadım. Arkadaş grubumdan, akrabalarımdan ameliyat olan en az 16 17 kişi vardır. Bence hepsinin burnu eskiye oranla kat kat iyi. Aralarından birkaçı memnun değilim dese de eski hallerinden çok çok daha güzel oldular. Ancak maalesef her ameliyatta olduğu gibi bunda da risk var kimse garanti veremiyor maalesefAmeliyat olanlar pisman olan varmi acaba
Teşekkürler umuyorum yaptırmak isteyen.herkes istedigi burunlara kavusurAçıkçası ben pek rastlamadım. Arkadaş grubumdan, akrabalarımdan ameliyat olan en az 16 17 kişi vardır. Bence hepsinin burnu eskiye oranla kat kat iyi. Aralarından birkaçı memnun değilim dese de eski hallerinden çok çok daha güzel oldular. Ancak maalesef her ameliyatta olduğu gibi bunda da risk var kimse garanti veremiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?