BURUN AMELİYATI OLANLARA SORU

Rebekka Harajuku

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
41
9
16
24
Arkadaslar merhaba, doktorunuzun size ameliyat bitiminde çekmiş olduğu öncesi sonrası fotoğrafında "sonrası" olan halinizle ödem geçtikten sonra ortaya çıkan burnunuz ne oranda benziyo acaba? Doktorumun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafta burnum kavisli ancak şu an sanırım ödemden dolayı dümdüz. O fotoğraftaki gibi olur mu yine diye merak ettim de

Ben henüz ameliyat olmadım ama birçok kişi ödemlerin 6 ay ve 1 sene içerisinde ancak geçeceğini söylüyor. Yani muhtemelen 6 ay sonra kavis belirmeye başlar bence.

Ben doktoruma sormuştum bunu, yani ödemler indiğinde ameliyat masasındaki gibi mi görünecek diye. Ameliyat masasında bile biraz şişliğin var demişti.

Ben de oldum ben de çok memnunum :) buradaki olumsuz yorumlardan lütfen etkilenmeyin, kötü sonuçlar her ameliyatta olabilir böyle bir risk hep vardır. Güvenilir ve iyi bir doktor bulmak mesele. İnsanları korkutmanın hoş bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca.

Çok iyi umarım hiç sıkıntı yaşamazsınız kaç ay oldu

Ne guzel inşallah hep iyi olur cevrenizde uzun süreli estetik olan var mı 2 3 yıl once vs
Evet var bir arkadaşım 10 yıl önce oldu eski burnunu da biliyorum şu an gayet memnun bir problem yaşamadı. Aynı şekilde en yakın arkadaşımın kuzeni ve teyzesi de oldu 12-13 yıl önce onlar da hiçbir sıkıntı yaşamadı.

Ya işte bazıları diyor ya 10 yıl sonra dokular erir düşer yamulur çöker bende herkeste öyşe olur sanıyorum yoksa suan gayet memnunum benimde 12 13 gün oluyor yapalı

Ameliyat olanlar pisman olan varmi acaba
Açıkçası ben pek rastlamadım. Arkadaş grubumdan, akrabalarımdan ameliyat olan en az 16 17 kişi vardır. Bence hepsinin burnu eskiye oranla kat kat iyi. Aralarından birkaçı memnun değilim dese de eski hallerinden çok çok daha güzel oldular. Ancak maalesef her ameliyatta olduğu gibi bunda da risk var kimse garanti veremiyor maalesef

Teşekkürler umuyorum yaptırmak isteyen.herkes istedigi burunlara kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…