Burun ameliyatı oldum, dikişlerim ne zaman geçer?

puccacik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
200
3
296
İstanbul
Herkese selam..

Bu ameliyatı geçiren arkadaşlara bir şey soracağım...

Burun ameliyatı oldum ve bugün 22. günüm. Eriyen dikiş kullanıldı; ancak dikişlerimin büyük bir bölümü atmadı hala, öylece duruyorlar ev burnumun ucundan sallanıyorlar:( Henüz bu sabah bir ip düştü yalnız yine.

Bir deliğime yakın olan dikişler atalı 10 gün oluyor...Orta kısım ve diğer deliğimin içindeki dikişler atmadı ve hala kabuk var..Sizce bu normal mi?

Doktorumu aramalı mıyım?=(

Canım geçmiş olsun, benimde bugün 21.günüm ama burun ucumdaki dikişler benim eriyenlerden değildi, doktor beşinci gün aldı o dikişleri, ama burun içine eriyen dikişlerden koymuş onlar ne alemdeler bilmiyorum, sadece sağ burun deliğimden bakınca içeri doğru siyah bir dikiş ipliği görüyorum halen düşmedi demekki geç mi eriyor ne.

benimde iç kısımda eriyen dikiş kullanıldı bugün 3 ay oluyor az önce 2 dikişim daha düştü mavi mavi:)normalmidir bilmiyorum tabi:1rolleyes:

2 ay içinde düşer cnm..kimi insan cabuk iyleşiyo hemen düşürüyo kimisi geç iyleşiyooooo zaman alıyoo:)

benimde iç kısımda eriyen dikiş kullanıldı bugün 3 ay oluyor az önce 2 dikişim daha düştü mavi mavi:)normalmidir bilmiyorum tabi:1rolleyes:

3 ay oldu ve hala dıkıslerın mı dusuyor?
aaa ben o kadar uzun surdugunu bılmıyordum..sasırdım cok..benım ıcın zor bır surec olacak demek kı :( cunku ben mutlaka sabah aksam burnumu temızlerıııııımmmm takıntılıyım :( nasıl olcak :(
kıme amelıyat oldun cnm sen?

Kızlar,

Ben dün doktorumu aradım. Düşmeliydi dikişlerin, yapışmıştır, gel alalım dedi. Çok moralim bozuldu, ağladım baya. Veeeeeeee konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra tüm dikişlerim kendiliğinden düştü...Bilginiz oldun, eriyen dış dikişler 10-15 günde düşmeliymiş normalde...Benimki korkunun ecele faydası oldu resmen=)

3 ay oldu ve hala dıkıslerın mı dusuyor?
aaa ben o kadar uzun surdugunu bılmıyordum..sasırdım cok..benım ıcın zor bır surec olacak demek kı :( cunku ben mutlaka sabah aksam burnumu temızlerıııııımmmm takıntılıyım :( nasıl olcak :(
kıme amelıyat oldun cnm sen?

canm ben sezgin öztürk e ameliyat oldm efes kbb de;ama inan beni rahatsız eden hiçbişi olmadı ben günde 3-4kez temizlerdim burnumu:1:tabi beni rahatsız etmediği için doktora sorma gereği duymamıştım

Kızlar,

Ben dün doktorumu aradım. Düşmeliydi dikişlerin, yapışmıştır, gel alalım dedi. Çok moralim bozuldu, ağladım baya. Veeeeeeee konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra tüm dikişlerim kendiliğinden düştü...Bilginiz oldun, eriyen dış dikişler 10-15 günde düşmeliymiş normalde...Benimki korkunun ecele faydası oldu resmen=)

şansa bakkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsn canm sevindim nefes almanda bi problem olmasında yerimseniben

Sayende 31 yaşıma girdim :)))) bayanssulusmile

hehehe :) canım benim kolum kesilince kat kat şeklinde 34 dikiş mi ne atıldı ;) çok kötü birşey sadece dış dikişler lacivert rengindeydi onuda doktor almıştı zaten ve o dediğim şeyde baya serttir söylim ama şefafdır kaygan gibide zaten :) ve kolumu diken doktorda kalp asistanıydı ayıptır söylemesi baya yakışıklıydı kaydirigubbakcemile2 neyse efendim işte doktor anlatmıştı öyle böyle diye =)

hehehe :) canım benim kolum kesilince kat kat şeklinde 34 dikiş mi ne atıldı ;) çok kötü birşey sadece dış dikişler lacivert rengindeydi onuda doktor almıştı zaten ve o dediğim şeyde baya serttir söylim ama şefafdır kaygan gibide zaten :) ve kolumu diken doktorda kalp asistanıydı ayıptır söylemesi baya yakışıklıydı kaydirigubbakcemile2 neyse efendim işte doktor anlatmıştı öyle böyle diye =)

34 dikiş mi?akannehir Allah korumuş vallahi seni canım.

:))) Arada bir yakışıklılar çıkabiliyor :))) -tatlicadiarzu-

evet canım allah korudu elimi kullanamayabilirdmde sinirlerin hepsi gitti valla çok kötüydü 2 aya yakın kalem bile tutmak yasaktı allah kimseye yaşatmasın..

kıs ama ne yakışıklıydıı heyecan sarıyordu pansuman yaptırmaya gidince eheheh :) ama sonra nişanlandı nedense onunda morali bozuldu nişandan sonra sanki zorla olmuş gibi :( bir daha ulaşamadım gittti :))

evet canım allah korudu elimi kullanamayabilirdmde sinirlerin hepsi gitti valla çok kötüydü 2 aya yakın kalem bile tutmak yasaktı allah kimseye yaşatmasın..

kıs ama ne yakışıklıydıı heyecan sarıyordu pansuman yaptırmaya gidince eheheh :) ama sonra nişanlandı nedense onunda morali bozuldu nişandan sonra sanki zorla olmuş gibi :( bir daha ulaşamadım gittti :))

:))) Her erkek gibi hepsini birden istiyordur da ondan morali bozuktur :PPP

benim içindekiler eriyen dikişti..dışındakileri 7-8 gün sonra doktor aldı..daha erken alınacaktı ama kaynamamış o yüzden bikaç gün geç alındı..

ay ben 10 gün durmasına bile razıyım yeterki 10. gün sonunda morarmalar gitsin dışarı çıkabileyimm

Ya benimde 20. gün ama halen lacivert bir ip burnumun delik kısmının ucunda gözüküyor baktınmı.Bir sakıncası varmı ki acaba????

benimde 14.günüm sag taraf düştü sol tarafta hala duruyo seffaf renkte ama cok sert içine cok batıyo dokunamıyorum yarın 15. gün dusmezse kendım mi koparıp alsam masaj yapılmıyo böyle cok batıyo :43:

Benim ki 5.günde alındı...Slikon tamponları çıkarırlerken hiç hissetmemiştim.. Ancak dikişlerim alınırken saolsun babam elimi tutmuştu :) O kadar değil ama gıcık birşey işte..Cımbızla burundaki kılı çekiliyormuş gibi....

Back
X