- 20 Ocak 2010
- 48.202
- 183.508
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sedayldrmm
Hiç yakışmamış mı
eski burnundan haberin yok galiba yavrucum şimdiki bununa şükretmen lazım bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de beğendim,yaza kadar ooo oturur da alisirsiniz da.inşllah ya güzel olsun diye yaptırdık dugunum de var yaza![]()
Ya nezle olunca bile burnumuz sisiyor,su an garip gelmesi normal,daha çok yeniben devlette oldum uşakta dr. alper dilci kbb doktoru. burun ameliyati yapan bi doktor cok memnun kaldim. ilgili guven veren.bi doktor alisamadigim diye mi nedir önden bi garip geldi yüzüme ondan taktim gibi teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Hiç yakışmamış mıeski burnundan haberin yok galiba yavrucum şimdiki bununa şükretmen lazım
Hiç yakışmamış mıeski burnundan haberin yok galiba yavrucum şimdiki bununa şükretmen lazım bence
![]()
yandan cok begendim de önden alisamadim mi degisik geldi
![]()
teşekkür ederim insallah daha güzel olur değerYa nezle olunca bile burnumuz sisiyor,su an garip gelmesi normal,daha çok yeni
Değmiş bile bence:)teşekkür ederim insallah daha güzel olur değer
Yüzü çok güzel değil mi,şimdi daha güzel olmusHiç yakışmamış mıeski burnundan haberin yok galiba yavrucum şimdiki bununa şükretmen lazım bence
![]()
Cok cok iyi olmus bence ama kendine aynada alısma sureci uzun oluyor biraz henuz cok yeni o yuzden ben 6 ay kadar bu kim diyordum..bi de önden atayim ön garip geliyor biraz yani daha 1ay bile olmadim yeni oldum
Yıkamadıgımız icin cıkıyor merak etme hepsi gececek zamanlaameliyat olduktan sonra sivilceler cıktı burnumda yuzumun belli yerinde bunlarin sebebi nedir normal mi geçmesi ne kadar surer sıkıntı stresten mi cıktı ya burun havasız kalinca mi oldu
ayy ne güzel yorumlar biraz icime su serpildi o zaman gittikce daha da guzellescek oturcakkKiz sen delimisin divanemisin
Fıstık gibi olmuşsun
ay çok teşekkür ederim gittikce daha da oturur insallahO kadar yapılmış burun gördüm ki sizinki yine doğal duruyor.. Estetikliyim diye bağırmıyor en azından.. O burnunun ucunu kaldırtanlar çok yakıştığını sanıyor ya![]()
Dalga mı geciyorsun kız fıstık gibi olmuşsun, çok yakışmış.bi de önden atayim ön garip geliyor biraz yani daha 1ay bile olmadim yeni oldum
Ay bi an konuyu ben açtım sandım o kadar aynı şeyler hissetmişiz. Ben de öğretmenkm ve benim de ameliyat olalı 10 gü oldu. Bakışlarım değiştı yüzüm bi tuhaf oldu ve herkes sadece "değişmişsin" dedi sadeceburun estetiği oldum dışında büyük kemer vardı alındı kavisli burun ucumda düşüktü hafif kalkmasini istedim doktor da burun ucu düşmesine göre ayarlıyoruz dedi. yandan iyi ama önden gitmedi gibi geliyor çoğu herkes bekle sabir zaman diyor ama hic geçmeyecekmis gibi geliyor göz bakışımı simami cok degistirdi iyi yönde değiştirse tamam ama önden yuzume gitmedi bi acayip bakıyorum bilgisi olan bu süreci geçiren lütfen biri yazsın öğretmenim disari cikmak bile istemiyorum az kaldı psikolojimin elden girmesine
inanir misin az önce bu mesaji görmeden sana denk geldim dedim ayni ben gibi hissediyor valla alçı cıktı doktora aynaya baktirdi dedim hocam bu kim ben değilim. burnun cok guzel oldu zamanla oturcak şuan sislik ve odemlerin var dedi ama o kadar degisimisim ki gören tanıyamiyor sehirdisindan geldim o yolculuk inanır misin kafamda binlerce düşünce bu burum boyle mi kalir kalkik mi şiş mi önden hos durmuyor napcam ben revizyona kadar düşündüm yandan kemerim gitti cok iyi oldu o kısım ama önü çok sert şişti simdi yumuşamaya başladı her okuduğum yerde 6ay 1yil deniliyor zaman verin sabredin diye surekli aynaya bakiyorum sürekli kendime bakıyorum ne kadar zor sürecmis ben bu kadar degisevegimi tahmin etmemistim ama sizin burun da benimki gibi cok yeni odemli şiş onlar zamanla inecek masaji önerdi doktor gösterdi onu uygululuyorum faydasi var. ama inanıyorum zamanla oturcak iyi ki deriz. eski burnumda cok iyi değildi surekli elimle kapatirdim yandan ama artik bunu da sevmeye baslicaz lazim olan tek sey zaman. burun kendini yenileyen ve en geç iyileşen organmis burnun tam.sekil almasi zaman alıyor diyorlar cevremde olan kisilerde de öyle olmuştu ve kuculuyor.incecik kalıyor sabretcez ama sizin de iyi sadece on ucu.sis o inanıyor suan benim tam seklini atayimAy bi an konuyu ben açtım sandım o kadar aynı şeyler hissetmişiz. Ben de öğretmenkm ve benim de ameliyat olalı 10 gü oldu. Bakışlarım değiştı yüzüm bi tuhaf oldu ve herkes sadece "değişmişsin" dedi sadece
Ama sizin fotoğraflarınıza bakıyorum gayet güzel, fresh, hos yüz hatları olan bir kadın görüyorüm. Bence biz alıştığımız için tuhaf geliyoruz kendimize ve tanıdıklarımıza. Tanımadığınız birine fotoğrafı göserince gayet hoşsunuz. Güzel doğal bir burnunuz olmuş. Güle güle kullanın :)
Ben de kendimi ekliyim bari siz de bakın bana benzer yollardan geçiyoruz madem :)
inanin simdi ki burnunuz cok daha güzel bi hava katmış benn begendim valla.Ay bi an konuyu ben açtım sandım o kadar aynı şeyler hissetmişiz. Ben de öğretmenkm ve benim de ameliyat olalı 10 gü oldu. Bakışlarım değiştı yüzüm bi tuhaf oldu ve herkes sadece "değişmişsin" dedi sadece
Ama sizin fotoğraflarınıza bakıyorum gayet güzel, fresh, hos yüz hatları olan bir kadın görüyorüm. Bence biz alıştığımız için tuhaf geliyoruz kendimize ve tanıdıklarımıza. Tanımadığınız birine fotoğrafı göserince gayet hoşsunuz. Güzel doğal bir burnunuz olmuş. Güle güle kullanın :)
Ben de kendimi ekliyim bari siz de bakın bana benzer yollardan geçiyoruz madem :)