Burun ameliyatı oldum...fotoğraflı.

Gözlerimin ifadesi çok değişmiş ama tanıyamıyorum kendimi..bu durumda düzeliyormu zamanla..Gerçekten burun sırtımda gereğinden fazla yükseltilmiş.
ama o düzeliyor diye biliyorum hemen panik yapmayın bence bakışlarınız da oturacak yakında

Burun ameliyatından sonraki süreç ne zormuş.benim 2 hafta oldu şuan ve psikolojim çok bozuk.Eskiden çokta kötü bi burnum yoktu kimisi olma diyordu hatta..Nefes problemimde çıkınca olmaya karar verdim.

Hani ameliyattan sonra insanın yüzüne bi güzellik gelir yüzü açılırya, bende öyle bi durum olmadı.Tam tersi çirkinleştim.Burnum çok şiş ve eskiden ince olan burun sırtım kalınlaştırılmış.kıkırdak koyulup yükseltilmiş bi burun sırtım var.orası yükselincede yanak dokumu burna taraf çekmiş.Buda doğallığı bozuyor haliyle.Gülünce bi tuhaf oluyorum bakışlarım değişmiş.

İyileşmesi uzun bi süreç belki ama güzelleşen bi burun ne kadar şiş olursa olsun en baştada belli eder kendini diye düşünüyorum.

Siz bu süreçte neler yaşadınız.İlk bir iki ay benim yaşadığım durumları yaşayıp sonradan düzelen varmı? Ablam burun ameliyatı geçiren çoğu kişinin gözleri bi tuhaf oluyor diyor.Haklıda.bendede öyle oldu..
Ameliyat olanların yardımına çok ihtiyacım var.

matemm seni hatırlıyorum hep doktor arayışı içerisindeydin kime oldun merak ettim.
çok geçmiş olsun.
henüz çok yenisin. bunları hisettmen çooooookkkk normal. evet eski burnun abartılı değilmiş ama yeni burnun daha güzel. yandan harika görünüyor.
burnun kalkık falan değil öyle sana öyle geliyor. şu an gayet doğal bir burnun var.
gülerken mimiklerinde zorluk çekebilirsin. yüzün bir süre şiş gezeceksin. bunların hepsi geçici. sadece biraz sabır göster ;)

Seninde şuanda iki kas arasındaki kısım kalın duruyo benimde öyle ve önceki hallerimizde aynı ve bi buçuk ay oldu hala çok kalin arkadaslar bu incelir mi sizce çünkü resmen kemik var oralarda sis yok gibi

matemm seni hatırlıyorum hep doktor arayışı içerisindeydin kime oldun merak ettim.
çok geçmiş olsun.
henüz çok yenisin. bunları hisettmen çooooookkkk normal. evet eski burnun abartılı değilmiş ama yeni burnun daha güzel. yandan harika görünüyor.
burnun kalkık falan değil öyle sana öyle geliyor. şu an gayet doğal bir burnun var.
gülerken mimiklerinde zorluk çekebilirsin. yüzün bir süre şiş gezeceksin. bunların hepsi geçici. sadece biraz sabır göster :KK66:
Umarım dediğiniz gibi olur..iki profilden farklı geliyor gözüme ve burun sırtım gerçekten kalın..Sabırla beklemeliyim doktorumdanda çok memnun kaldım hastaya ilgisi yönünden nadir bulunur.o yüzden şimdilik hakkında bişey demek istemiyorum.

Seninde şuanda iki kas arasındaki kısım kalın duruyo benimde öyle ve önceki hallerimizde aynı ve bi buçuk ay oldu hala çok kalin arkadaslar bu incelir mi sizce çünkü resmen kemik var oralarda sis yok gibi
Aynen bunu kastediyorum..İki kaş arası kalın ve bu bakışı değiştiriyor..dokunuyorum orda şişlik yok zaten derim çok inceydi orda.Şuan sadece burun ucum şiş..Eğer bu kalınlık geçmezse ilerde belki inceltmek için tekrar ameliyat olurum.En az 6 ay beklicez mecburen

Çok güzel olmuş bence, ben de hala kararsızım olup olmamakta. Beğendiğim için merak ettim doktoru. Özelden yazarsanız sevinirim :)

geçmiş olsun matem hanım sizinle konuşmuştuk eski halinizde gayet güzelmiş, şuan yeni 2 ay kadar bekleyin derim çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun matem hanım sizinle konuşmuştuk eski halinizde gayet güzelmiş, şuan yeni 2 ay kadar bekleyin derim çok geçmiş olsun...
eski halime göre çirkin buluyorum kendimi..Ve bu durum düzelmeyecek gibi geliyor.Bi burun yüzü güzelleştirmişse bu ilk haftalardada belli olur diye düşünüyorum..Bende öyle olmadı insanlar bi tuhaf bakıyor

eski halime göre çirkin buluyorum kendimi..Ve bu durum düzelmeyecek gibi geliyor.Bi burun yüzü güzelleştirmişse bu ilk haftalardada belli olur diye düşünüyorum..Bende öyle olmadı insanlar bi tuhaf bakıyor
Matem'cim bende öyle hissetmistim ama inan cok sey degisiyor biraz daha zaman ver kendine :)

Matem burnun gayet güzel bence. Zamanla değişir mi bir bilgim yok ama ben profilden falan aşırı beğendim..Doktorun ismini özelden yazar mısın? Açıktan yazmak istememişsin...

Burun ameliyatından sonraki süreç ne zormuş.benim 2 hafta oldu şuan ve psikolojim çok bozuk.Eskiden çokta kötü bi burnum yoktu kimisi olma diyordu hatta..Nefes problemimde çıkınca olmaya karar verdim.

Hani ameliyattan sonra insanın yüzüne bi güzellik gelir yüzü açılırya, bende öyle bi durum olmadı.Tam tersi çirkinleştim.Burnum çok şiş ve eskiden ince olan burun sırtım kalınlaştırılmış.kıkırdak koyulup yükseltilmiş bi burun sırtım var.orası yükselincede yanak dokumu burna taraf çekmiş.Buda doğallığı bozuyor haliyle.Gülünce bi tuhaf oluyorum bakışlarım değişmiş.

İyileşmesi uzun bi süreç belki ama güzelleşen bi burun ne kadar şiş olursa olsun en baştada belli eder kendini diye düşünüyorum.

Siz bu süreçte neler yaşadınız.İlk bir iki ay benim yaşadığım durumları yaşayıp sonradan düzelen varmı? Ablam burun ameliyatı geçiren çoğu kişinin gözleri bi tuhaf oluyor diyor.Haklıda.bendede öyle oldu..
Ameliyat olanların yardımına çok ihtiyacım var.
Canım bence burnun çok hoş olmuş.. Acaba hayal ettiğinden farklı mı oldu diye böyle kötü düşüncelere kapıldın?
Gayet hoş profilden de harika..
Hiç kuruntu yapıp kendini üzme..
Kime ameliyat oldun? Özelden mesaj atarmısın?
Bende muhammet dilbere olmayı düşünüyorum..

Canım bence burnun çok hoş olmuş.. Acaba hayal ettiğinden farklı mı oldu diye böyle kötü düşüncelere kapıldın?
Gayet hoş profilden de harika..
Hiç kuruntu yapıp kendini üzme..
Kime ameliyat oldun? Özelden mesaj atarmısın?
Bende muhammet dilbere olmayı düşünüyorum..
profilden bende beğeniyorum..ama önden bakınca biraz kalın buluyorum.Umarım zamanla incelir.doktorun ismini özelden yazayım size.

bence 10 numara bir burun olmuş :) şişler zamanla inecektir hem yeni görüntüye alışmak da zman alabilir. Kendinizi kasmayın güzel olmuş :KK3:

Back
X