Canım bende 2 yıl önce oldum, burun şekli insanın yüz ifadesini çok değiştirir önceden daha sert bi görüntüm varken şimdi çok yumuşak yüzlü bir insan oldum:) Yüz ifaden değişecek ama daha 2 hafta olmuş şu anki yüz ifaden kalmayacak eski yüz ifadende olmayacak bu konuyu çok takma zaten alışacaksın burnunda şiş olduğu için gözlerin ufacık görünebilir gözüne.
Ben çok aşırı istekliydim buna rağmen ameliyattan sonra 2. Günü aynaya baktığımda hüngür hüngür ağladım. Burun şişliği yüzünün şişliği göz altların vs hepsi en aza 1 aya inecek. Yüzün şu an ödem dolu ve 3 aya kadar sisliklerinin büyük kısmı kalmayacak yaklaşık 1 senede kemikler tamamen kaynayacak sabırlı olman gerekiyor bu süreçte ve sana bir tavsiye kesinlikle çok etkisi oldu bana mutlaka yap ozellikle göz altlarına ve burnunun çevresine kantaron yağı sür tabi bastirmadan pamukla sür kantaron yağı hücreleri yeniler ve daha çabuk iyileşirsin. Geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğin gibi olur. Bu arada burnunun üzerinde ki kalınlıkta incelecektir