Burun ameliyatı oldum nefes alamıyorum

Benber05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
27
13
38
Salı günü ameliyat oldum çok ağrılı geçti hala ağrılarım var. Cuma günü tamponu çıkardı doktor. Bildiğiniz gazlı bez onun acısı daha beterdi. Zaten nefes alma sorunu yaşıyordum hala hiç nefes ve koku alma duyusu yok.
Çektiğim ağrılar uyutmuyor beni. 6. Günüm bugün. Aynı şekilde ağrı çeken koku ve nefes alamayan varmı ((((((

Gram ağrı çekmedim genelde ağrısız olur aslında ama demekki değişiyor kişiden kişiye. Ancak koku alma bendede o zamanlar yoktu bu çok normal. Tıkanıklık,nefes almada zorluk bunlar normal şeyler. Bugün 32.günüm falan bende bi 10 gündür falan nefesimi güzel almaya başladım. Hala bile ara sıra tıkanıklık oluyor

Ben ameliyattan gözümü ağrıyla açtım. Çok kemik kırılmış benim iki burun deliğimde kapalı olduğu için nefes alamıyordum hala alamıyorum gerçi ameliyat olalı 6. Gün ama korkuyorum. Bu süreçte napıcamı bilmiyorum

Tamponların cıktıysa eğer doktor okyanus spreyi vermiştir muhtemelen. Bol bol spreyle temizle burnunu. Onun dışında şuan yapabilceğin pek bişey yok canım çünkü çok erken daha biraz sabretmelisin. Ağrı kısmını dediğim gibi bilemiyorum gram bir sızlama bir ağrı hissetmedm ben. Onu doktoruna sorarsan belki ağrı kesici iğne falan önerebilir

Ağrı kesici, antibiyotik, krem ve deniz suyu verdi. Ama doktor ağrılarımın normal olduğunu söylüyo. Biraz zaman geçince umarım düzelir.

Tabiki normaldir her bünye farklı ve her işlemde farklı. Daha çok kırılma yapılmıştır belki burnunda. Benim burnum zaten kötü değilde kemiğim falan hiç yoktu belkide kırılmadan bile yapılmış olabilir merak edip sormak aklıma gelmedi. Morarmam falan oldu ama 2 gün sürdü geçti morluklar. Ağrım olmadı. Ama tıkanıklık bendede oldu. 20.günden sonra düzelmeye basladı nefes almam. Bence sabret canım ilaçlarını ihmal etme özelliklede burun spreyini

merhaba gecmiş olsun öncelkle gazlı bezden tampon kullanılmıyor artık diye biliyorum ama bende 6 gün önce salı günü ameliyat oldum fakat hiç ağrı hissetmedim bünyeden bünyeye değişir bu durum aynı gün olan diğer arkadaş gece çok ağrı çekti mesela yüzüm zonkluyor demişti umarım en kısa sürede geçer alçı alındı mı?

Yarın ilk işin doktoruna gitmek olsun. Burada arkadaşlar sana yardımcı olmak isterler, ama onların da elinden bir şey gelmez.

Gazlı bezden tampon kullanan doktorlarda var yasaklanmış birşey değil sonuçta. Eski nesil doktorlar hala gazlı bez kullanıuor çoğunlukla. Benimkide slikondu ama gazlı bez kullananlarda çok var. Bence doktora gitmeni gerektircek farklı bi durum yok canım. Şuan daha 6. Günün ve çok normal şuan yaşadıkların. Benim muhtemelen burnum kırılmadı ona rağmen 20 gün zor nefes aldım falan. Çok normal yaşadıkların bence. Ama için hiç rahat etmiyosa tabiki git.

gazlı bez tampon biraz daha zor ve acılı bir kullanım silikon daha kolay ve acısız diye düşünüyorum ağrı bu tampon çıkarkende tetiklemiş olabilr

Alçım 2 hafta sonra alınacak. Ağrı olması normal dedi doktor. Estetik ameliyatında plastik tampon takıyorlarmış. Sağlık sorunu gibi durumda bez tampon tabi kanamaya bağlıymış. Bilmiyorum erken belkide biraz zaman geçsin yazarım yine teşekkürler arkadaşlar.

bana da doktorum sinomarin okyanus spreyi verdi ama doğru kullanıyor muyum emin değilim. nasıl kullandınız okyanus spreyini azıcık bahseder misiniz spreyin ucundaki başlığı girebildiği kadar burnun içine sokturmaya çalışıyorum ama başlığın ucu sanırım ödem olan yerlere değiyor ve yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum

koku ve nefes alamamak başlarda çok normal. benim doktorum atelimi çıkarıcağı gün içini temizlemişti kremle yumuşatıp ve hayatımda alamadığım bi nefes almıştım boğazım filan buz gibi olmuştu hatta korkmuştum hep boğazım şişer benim böyle nefes alırsam diye ama sonra yine azaldı malesef bi süre burnundan pek de sevimli olmayan akıntı (hatta bazen kötü kokulu) ve içerde birikmiş burun kirleri kabuklar kurumuş kanlar akar. gayet normal :)

Bende sinomarin kullanıyorum canım. Benim burnumun içinde çok ödem yok rahat giriyordu ama sende aynen girdiği kadar cok zorlamadam sok içine sık işte canım sonra içine çek iyice. Günde 5-6 kere yap en az

Benim doktorum bana dediki burnuna dokunmaktan korkma. Üstünede yatma tabi ama dokunmaktan da korkma insanlar cok abartıyo bozulur diye öyle bişey yok dedi. Bandajlar cıktıgından beri masajlarımıda yapıyorum gayet istediğim gibi. Ben hiç dokunmaktan cekinmiyorım acıkcası

bende sali gunu ameliyat oldum persembe tampon alindiktan sonra 4 gun falan hic nefes alamadim sonra sabah kalktigimda igne ucu kadar falan aldugimi hissettim ve hersabah dahha fazla artiyor acilmalar tad koku olayi biraz daha suruyor suan tam olarakkoku alamiyorim ama tad aliyorum artik kokuyada ins kavusuuruz tez vskkitte

Bende salı ameliyat oldum ama tamponlar alciyla çıkacakmış yarını bekliyorum daraldim senin alçı ne zmn cikacak

Benim alçı 2 hafta sonra çıkacak. Hiç morluk kalmadı bende.
Bu arada sigara içen oldumu
Burnunu düşürüyor söylentileri doğrumuki

Yemek konusunda ne yaptınız bana anca çorba içiriyolar ya. Katı yiyecek yiyen oldumu ilk haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…