merhaba gecmiş olsun öncelkle gazlı bezden tampon kullanılmıyor artık diye biliyorum ama bende 6 gün önce salı günü ameliyat oldum fakat hiç ağrı hissetmedim bünyeden bünyeye değişir bu durum aynı gün olan diğer arkadaş gece çok ağrı çekti mesela yüzüm zonkluyor demişti umarım en kısa sürede geçer alçı alındı mı?Salı günü ameliyat oldum çok ağrılı geçti hala ağrılarım var. Cuma günü tamponu çıkardı doktor. Bildiğiniz gazlı bez onun acısı daha beterdi. Zaten nefes alma sorunu yaşıyordum hala hiç nefes ve koku alma duyusu yok.
Çektiğim ağrılar uyutmuyor beni. 6. Günüm bugün. Aynı şekilde ağrı çeken koku ve nefes alamayan varmı((((((
Tamponların cıktıysa eğer doktor okyanus spreyi vermiştir muhtemelen. Bol bol spreyle temizle burnunu. Onun dışında şuan yapabilceğin pek bişey yok canım çünkü çok erken daha biraz sabretmelisin. Ağrı kısmını dediğim gibi bilemiyorum gram bir sızlama bir ağrı hissetmedm ben. Onu doktoruna sorarsan belki ağrı kesici iğne falan önerebilir
Bende salı ameliyat oldum ama tamponlar alciyla çıkacakmış yarını bekliyorum daraldim senin alçı ne zmn cikacakbende sali gunu ameliyat oldum persembe tampon alindiktan sonra 4 gun falan hic nefes alamadim sonra sabah kalktigimda igne ucu kadar falan aldugimi hissettim ve hersabah dahha fazla artiyor acilmalar tad koku olayi biraz daha suruyor suan tam olarakkoku alamiyorim ama tad aliyorum artik kokuyada ins kavusuuruz tez vskkitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?