Burun ameliyatı oldum nefes alamıyorum

ben ictim:)))hem de ameliyat oldum ertesi gün sabah hastaneden çıktım ve o anda başladım çünkü çok stresliydim 40. günüm nerdeyse hala stresliyim hala iciyorum( Dr a sormuştum ameliyattan ciktiktan sonra sigara içtiğin için bi sorun olmaz ama her ameliyatta olduğu gibi iyileşmeni geciktirirsin dedi

Bende sinomarin kullanıyorum canım. Benim burnumun içinde çok ödem yok rahat giriyordu ama sende aynen girdiği kadar cok zorlamadam sok içine sık işte canım sonra içine çek iyice. Günde 5-6 kere yap en az

spreyi sıktıktan sonra iyice buruna çekmek mi gerekiyor yani genize kadar gitmeli mi? diğer günler rahat nefes alabiliyordum ama bugün burnum çok tıkalı çıldırıcam

spreyi sıktıktan sonra iyice buruna çekmek mi gerekiyor yani genize kadar gitmeli mi? diğer günler rahat nefes alabiliyordum ama bugün burnum çok tıkalı çıldırıcam

Biraz fazla sık. şişeyi bastır nefesni tut . bi burnundan grip dgerinden cıkıyo ztn. baya bi rahatlatyo

Biraz fazla sık. şişeyi bastır nefesni tut . bi burnundan grip dgerinden cıkıyo ztn. baya bi rahatlatyo

prospektüsüne baktım orada görsel olarak göstermişler mesela sağ tarafına sıkınca kafanı sola doğru eğiyorsun sola sıkınca sağa eğiyorsun ama kbb sitelerindede başınızı öne eğerek kullanın yazıyor. kafam karıştı siz hangi türlü kullandınız

İki türlüde kullanablirsin. bn başımı one egerek kullandm. suan nefes alabliyorum

Çok şükür şişlklerm indikçe burun ucumda indi. Ck kçük gbi druyodu zmn gectkçe burnm guzelleşio. Hc bi zmn ilk haline aldanmayın. Burnumun sabahki haliyle akşamki halinin arasında bile fark var.

Bu yazdığım yoruma şimdi cok kızıyorum . Burun ucum tahmin ettiğimden daha fazla indi. Doktormu kötülemişim gbi hssettim bu yorumda. Ama suan kalkıklğı grcektn cok guzel

Kaşın ortasındakı şişlik inmeye başlaynca burun ucuda son zamanlarda inıyor doktorum 2aya ıylesıp kemıklerın 2ayda daha yenı oturmaya basladıgını solemıstı 2ay da gorunusu bellı edıyor kendını sag sola fazla yatmayın kemıkler otururken saga yad sola meyıl edebılıyor amelyta grıdgmde burun yanması hapsurmam vardı ılk hafta almadı ust solunum yolu ıltıhabıydı azalmaya basladı hatta gırdgm gün genzim yanıodu ole gırdım en kotusu tamponlarm gazlı bezlı ama dayanıklıydm doktor sasrdı hıc yatmamıssın hep gezmssn sen iyi atlattn demstı tamponlarm varken alerjm tetıklenms gibi hapsurma gelıyordu doktor bu durumu bldgı ıcın alerjı hapı verdi ole atlatm sızıntılı kanamam 2 gün surdu gece ilk gece şipir şipir sızıyordu ıkıncı elimi degdgmde kanı hısedıyordum kanı geniz akıntısıyla hısetmek berbat bi his baya uzun oldu ama sürec sıkıntılı pısman bile olablıyorsunuz sislıklerden ama 2aya tamamı gecıyor sonrası dıkkat artk carpma darbeye karsı oda
korkmayn 3 5 ay sora burun nefes tamamen acıldı burnum dıye bi hıs uyandırıyor ama zaman zman tıkanıklık yasanıyor suan 2yıl oldu arada tıkanıklıgım olr oda alerjıden akıntıdan burun ve genız hasaslasıyor amelyttan sonra arkdslar burun ıltıhabı bas agrısı nezle gibi seylere dıkkat edın bunlar daha sonra yasananlar

Burun iltihabı oldu bende iğne oluyorum sabah akşam tabi ameliyatımı yapan doktor değil başka bi doktor burnumun hiç kaynamadığını söyledi. Bende moraller sıfır sürekli şişiyor ve bademciklerimde şişiyor. 1 ayı geçti sürekli ilaç iğne mahvoldum. Napıcam benda

Canım burun amelıyatından sonra dokular gec ıyılesıyor gec kaynaması normal hasasıyet kazandıgı ıcın ıltıhap akıntı olur içi gec ıylesıyor ılacları duzenlı kullan bı ıkı ay sonra daha ıyı olur kış mevsimi grıp nezle halı seklınde gece bılır burnunu tuzlu suyla cek ama saga sola cekıstırıp sılme yapabılecgın sey bunlar ve ılacları kullanman kemıkler gec kaynıyor kafanda agırlık basında agırlık olr kemıklerın ıylesme sureci kolay degıl gercekten

merhaba cnm. benim ameliyatımn 17 günü bugn. benim tamponum alındığında hiç ağrım olmadı aynı şekilde ameliyat ağrılarımda hiç olmadı. 13. günümde burnumda ki tüm alçı ve bantları çıkardı normal kullanmaya 4 gündür başladım. tüm bunlar çıktıktan sonra son 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum sadece onun içinde ağrı kesici vardı 2 tane dün akşamdan beli kullanıyorum iki kez içtim ama etki etmedi baş ağrım çok fazla şu an. nefes alamama konusunda da aynı şeyleri yaşadım seninle. içinde dikiş olduğundan dolayı tıkanıklılık yapıyor ve koku ile nefs alamıyorsun. ama endişeleneck bir şey değil. dikişler içinde iyileştikçe nefes almaya başlıyorsun bu konuda endişelenme cnm :)

kesinlikle sana katılıyorm cnm. kemiklerin ağrısı baş ağrısı yapıyor. ben son 3 gündr dehşet bir baş ağrısı yaşıyorum.

Ben burnumu siliyorum tuzlu suyu hiç çekmedim içime çeksem yakarmı bikaçkere yaktı oyüzden sadece sıkıyorum suyu.

Ben burnumu siliyorum tuzlu suyu hiç çekmedim içime çeksem yakarmı bikaçkere yaktı oyüzden sadece sıkıyorum suyu.
Şırıngayla içine doğru yapabılırsin hayır yakmaz kurumus yara ve kanı temızler burun akıntını atar bana doktorum tampon sorası ozellıkle gece yatmadan sabah uyanınca onerdi faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…