denedin miiiiAy valla denicem bende nefes alamıyorum koku alamıyorum ama canımda istiyo sadece zarar verir diye korkuyordum
Denicem şimdi
:=)))))))Denedim tat almadım burnum yerinde duruyor
Bir kişi desinki ben sigara içtim ve bişey olmadı destek arıyorum ama
Bende sinomarin kullanıyorum canım. Benim burnumun içinde çok ödem yok rahat giriyordu ama sende aynen girdiği kadar cok zorlamadam sok içine sık işte canım sonra içine çek iyice. Günde 5-6 kere yap en az
spreyi sıktıktan sonra iyice buruna çekmek mi gerekiyor yani genize kadar gitmeli mi? diğer günler rahat nefes alabiliyordum ama bugün burnum çok tıkalı çıldırıcam
Biraz fazla sık. şişeyi bastır nefesni tut . bi burnundan grip dgerinden cıkıyo ztn. baya bi rahatlatyo
prospektüsüne baktım orada görsel olarak göstermişler mesela sağ tarafına sıkınca kafanı sola doğru eğiyorsun sola sıkınca sağa eğiyorsun ama kbb sitelerindede başınızı öne eğerek kullanın yazıyor. kafam karıştı siz hangi türlü kullandınız
Canım 20 aralk salı gnü konyda ameliyat oldm ilk 3 gun hc bi seklde uyumadm. tamponlar cok agrı yaptı bnde. 3 gun inanlmaz agrm oldu. bugn alçım cktı . sdce bandaj var burnmda aşırı kalkık. bu drum bni korkutuyo. snn burun ucnda kalkıkmıı
Salı günü ameliyat oldum çok ağrılı geçti hala ağrılarım var. Cuma günü tamponu çıkardı doktor. Bildiğiniz gazlı bez onun acısı daha beterdi. Zaten nefes alma sorunu yaşıyordum hala hiç nefes ve koku alma duyusu yok.
Çektiğim ağrılar uyutmuyor beni. 6. Günüm bugün. Aynı şekilde ağrı çeken koku ve nefes alamayan varmı((((((
Canım burun amelıyatından sonra dokular gec ıyılesıyor gec kaynaması normal hasasıyet kazandıgı ıcın ıltıhap akıntı olur içi gec ıylesıyor ılacları duzenlı kullan bı ıkı ay sonra daha ıyı olur kış mevsimi grıp nezle halı seklınde gece bılır burnunu tuzlu suyla cek ama saga sola cekıstırıp sılme yapabılecgın sey bunlar ve ılacları kullanman kemıkler gec kaynıyor kafanda agırlık basında agırlık olr kemıklerın ıylesme sureci kolay degıl gercekten
Ben burnumu siliyorumCanım burun amelıyatından sonra dokular gec ıyılesıyor gec kaynaması normal hasasıyet kazandıgı ıcın ıltıhap akıntı olur içi gec ıylesıyor ılacları duzenlı kullan bı ıkı ay sonra daha ıyı olur kış mevsimi grıp nezle halı seklınde gece bılır burnunu tuzlu suyla cek ama saga sola cekıstırıp sılme yapabılecgın sey bunlar ve ılacları kullanman kemıkler gec kaynıyor kafanda agırlık basında agırlık olr kemıklerın ıylesme sureci kolay degıl gercekten
Şırıngayla içine doğru yapabılırsin hayır yakmaz kurumus yara ve kanı temızler burun akıntını atar bana doktorum tampon sorası ozellıkle gece yatmadan sabah uyanınca onerdi faydası olurBen burnumu siliyorumtuzlu suyu hiç çekmedim içime çeksem yakarmı bikaçkere yaktı oyüzden sadece sıkıyorum suyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?