- 1 Ağustos 2012
- 5
- 0
- 36
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Geçmiş olsun doktorgulll.ben de çok fazla buz koymamıştım.doktorum ilk bikaç saat koy sonra önemli değil, şişeceği varsa şişiyo zaten demişti. evet şişiyo ama hepsi geçiyo sonra. ikinci gün şişlikler ve morluklar biraz daha artıyo, üçüncü gün hızla iyileşmeye başlıyo.benim şişlik ve morluklarım (göz çevresi ve yanaklardaki) tamamen 10 günde geçmişti. burnum hala çok şiş o ayrı :) 5 hafta oldu ameliyat olalı. ilk iki gece ben de hiç ama hiç uyuyamamıştım. üstelik benimki içi oluklu silikon tampondu.az da olsa hava geliyodu ama yine ağzı açık uyumam gerekiyodu.ben bu şekilde uyumayı beceremedim :)) pişman olmanın kıyısına işte o zaman geldim. ama tamponlar çıkınca mışıl mışıl uyumuştum. genel olarak ilk gün biraz baş ağrım oldu ağrı kesiciyle geçti. tampon çıkması da hiç acı vermemişti. kendini oyalıyacak bişeyler bul canım.kitap oku, pc'de sürekli dizi izle, oyun oyna vs... yoksa zaman geçmiyor. bu yaşadıklarını hemen unutacaksın hiç merak etmeBenim daha ilk günüm( üstelik buz da koymadim.gözlerimin üstü bile mor ve şiş burnumda ki tamponlardan nefes alamıyorum.oyüzden uyuyamıyorum.sürekli boğazım kuruyor.cuma tamponlar alınacak.nasıl geçecek bu günler pişman miyim evet pişmanım.çok zormus
Benim daha ilk günüm( üstelik buz da koymadim.gözlerimin üstü bile mor ve şiş burnumda ki tamponlardan nefes alamıyorum.oyüzden uyuyamıyorum.sürekli boğazım kuruyor.cuma tamponlar alınacak.nasıl geçecek bu günler pişman miyim evet pişmanım.çok zormus
yaa bende olacağım inşallah haziranın sonunda nişanımdan sonra. ama korkuttunuz beniiya bir de ben edirne araştırma hastanesinde olacağım inşallah. ssk karşılıyor mu onu merak ettim.
çok geçmiş olsun cnm benm ablamda burun estetiği oldu ama olmadan önce epey bir araştırma yapmıştı bazı hastanelerde ucuz narkoz kullanıldığından acı ve ağrı çok oluyoms oda ande yenerin doktoruna yaptırdı hiç ağrı sızı çekmedi hatta diyoki uyanırken bile hiç sıkıntım olmadı diyo. ilk onunda burnu şişti ve doktoru bunun 6 9 ay sürebileceğini söylemişti. senin durumn nasıl bilemiyorm ama cnm şişlikten burnun şekli net gözükmez korkma birkaç ay sonra belli olur tam olarak nasıl olduğu
Canım hiç korkma forumda okuduğuma göre herkesin ilk etapta öyle oluyormuş. Şiş burun ve henüz alçın yeni çıkmış.Hiç korkma şişler inince yavaş yavaş küçülecektir burnun
haklısın kuzum.. ne bilim benim çok agrım oldu kabus gibiydi hele o ilk 4 gün canımdan can gitmişti neyseki geçti şu morluklarımda tamamen bir geçseydiKormak canim.. Deneyimliyim ben:))
Bende alci yoktu kucuk bi bant vardi ve icinde silikon takiliydi.
Bant cikinca agladimmm agladimmm ve agladim cunku burnun cirkin ve kocamandi:))
Dr gittim yaz gunesi alsin yaran iyilessin oyle gel dedi..
4 sene oldu simdi
Ne kucuk ne buyuk tam yuzume orantili. Ve herkez cok begenir kimse anlamadi daha estetik oldugunu:))
SinyoraNihal ağrı çok az oluyor.ama tamponlar çıkana kadar benim için çok zor geçecek gibi gözüküyor zaman oyüzden ne korkma ne kork diyemeyeceğim :) ssk ödemiyor diye biliyorum.Sayet septum deviasyonu varsa ozaman ödüyor
hayır canım ssk estetik amaçlı ameliyatları karşılamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?