Burun ameliyatı oldumm peki ya şimdi .. tecrübeli arkadaşlar ?

Bugün büyük gün tamponlardan kurtulacağim inşallah.şişlik ve morluklar son Sürat devam bide kaşınıyorlar ki.daha da mı şişiyor yoksa azalıyor mu anlamıyorum

Kizlar AMELIYATTAN SONRA KAC GUN/HAFTA GECMESI LAZIM BURNUN NORMAL HALE GELMESI ICIN? Ben haziranin ilk haftasi olcam ama haziran 20 sinde cok onemli bir gorusmem var, canavar'a benzemek istemiyorum :) (begendigim birisiyle buluscam, anlarsiniz ya) hahaha ... 15 gun sonra burun neye benzer

Bünyeye bağlı canım ama çok hafif şişlikler olabilir morluklar geçmiş olur . Ama ilk gün buz koymayı sakın ihmal etme ve özellikle ilk gün dik oturmaya çalış sürekli ben dik uyumuştum düşün yani :)

Sourkid 15 günlükken şiş ve morluklar tamamen geçmiş olur. Eğer dr istediğin gibi bi burun yapabildiyse diğer şişlikler önemli değil. Korkma canavara benzemezsin ama ifaden biraz değişmiş olabilir.

Bide ilk günden itibaren Arnica diye bi krem var onu kullanmayı ihmal etme.morluklara çok iyi geliyor.resmen ilk kullanımda büyük kısmını geçirdi benim.fiyati 20 milyon.ilk üç gün aynaya bakmamanı tavsiye ederim.zira o günler cidden canavara benziyorsun.yani en azından ben öyleydim :)) psikolojik olarak göçmustüm.burada ki kızlar olmasa ne yapardım bilmiyorum..

Merhaba bende geçen hafta pazartesi günü ameliyat oldum 7 gün sonra alçım dünde bantlarım çıktı aynaya bakmamla pişman olmam bir oldu çok değişmiş geldim gözüme bide bantlar şişliklere iz yapmış tam bir rezaletti ama bugun uyandım inanılmaz şekilde inmiş şişlikler hala şiş ama artık rahatsız edecek şekilde değil. Siz tecrübelisiniz sanırım ne zaman iyiki olmuşum demeye başlarım bu yapay görüntü çok yeni olduğu için midir :/

Valla benim yaklaşık on iki on üç gün oldu hala Bandajlar var oyüzden tam bişey diyemiyorum ama on beş güne tam olarak şişlikler iner diyorlar.bide on beş güne kadar başının yüksekliği azaltma ve yattığın yönün hep aynı olmamasına dikkat et canım yoksa o taraftaki gözün tekrar şişebilir.benim öyle oldu :) bütün şişlikler inmişti bende rahat rahat yastığı alçattim sağ yanıma dönüp uyumuşum.iki gündür sağ göz pert.bide olunca yüksekte yatsan da geçmiyor.ona göre hanımlar

umarım şuan iyisin ?

Ah o ilk gecenin verdiği ızdırabı unutamayacağım sanırım ben de. Aynen senin dediğin gibi o kadar pişman oldum ki ameliyat olduğuma, "Ne gerek vardı sanki, şimdi olmasan mutlu mutlu uyuyordun" diye diye yedim kendimi. Çok bulantım vardı bir de anesteziden ötürü. İlk 3 gün özellikle sabırlı olmak lazım, sonrası daha katlanılır geçiyor ve tüm pişmanlıklar gidiyor :)

aynı sorunları bende yaşadım bugün 4. günüm tamponlarım yeni çıktı tam nefes alıyorum çok şükür derken şu an hiç nefes alamıorum burnumdan deniz suyunu denedim hep akıntı var ama açılmıo hiç sizce ne yapmalıyım ?

arkadaşım amelyatımı 2.5 ay önce oldum cok yakın tüm söylediklerini yaşadım sırt üstü yat eğer yattığım gibi uyanırım diyo isen hafif yan yatabilirsin ben öle ypmştım hiç sorun yaşamadım biraz sabret 10. günmde cıktı bandaj alcım ilk haliiide seni tatmin etmiycek zaten sabır işi estatık brn amlyatı kesin 6 ayda anlıycaksın ama 1-2 senede tam oturcak biliyosun dur herhalde bn cok araştrmıştım ama kndime hiç sıkıntı etmedim bunu

Evet kulak çubuğu da çok işe yarıyor.bide benim doktorum arada antibiyotikli krem sürebilirsin kulak çubuğu ile demişti.yumuşak ve nemli kalmasını sağlar dedi.kendi sürdü hatta fucidin kremi.ay bi tuhaf olmuştum :) koca adam burnumun içine bir cubuk sokuyor :)

bnde o işi kendm yapıorm şimdi:) alçım da bugn çıktı ama gözlerm bi değişik byle ayrık ayrık gbi :) ne zamn düzelir aceba :)

slm kızlar yenı uyeyım hangı doktordan bahsedıyosunuz amelıyat olanlar arkadas olarak eklermısınız eskı ve yenı halınızı gorebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…