- 5 Kasım 2012
- 344
- 30
- 68
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Kizlar AMELIYATTAN SONRA KAC GUN/HAFTA GECMESI LAZIM BURNUN NORMAL HALE GELMESI ICIN? Ben haziranin ilk haftasi olcam ama haziran 20 sinde cok onemli bir gorusmem var, canavar'a benzemek istemiyorum :) (begendigim birisiyle buluscam, anlarsiniz ya) hahaha ... 15 gun sonra burun neye benzer
Bide ilk günden itibaren Arnica diye bi krem var onu kullanmayı ihmal etme.morluklara çok iyi geliyor.resmen ilk kullanımda büyük kısmını geçirdi benim.fiyati 20 milyon.ilk üç gün aynaya bakmamanı tavsiye ederim.zira o günler cidden canavara benziyorsun.yani en azından ben öyleydim :)) psikolojik olarak göçmustüm.burada ki kızlar olmasa ne yapardım bilmiyorum..
canım perşemve günü cıkacak alçılarım valal bi cıksaydı kabaca şeklini görrüdüm düz yatmak çin işkencesi gibi.
umarım şuan iyisin ?bu cuma ameliyata girdim ameliyatım 4 saat sürdü. ilk çıktığımda baya bir kötüydüm. nefes alamıyordum çok agrım vardı yutkunamıyordum..kötü olmştu. hastanede yatırdılar beni 24 saat boyunca balonların içindeki buzlarla gözüe buz koydular şişlik olmadı morarma az oldu arkadaşlar. ama ağrlarım cok vardı 3 gün hastanede kaldım bünyem zayıf galiba dün tamponları alırken cok garip oldum cok garip birşey gerçekten sonra dünya varmış dedim nefes alabildim birşeyler yiyebiliyorum 1 saat önce eve geldm.
burnum cok şiş ve deliklerinde kanlar dikişler var ben napacam şimdi bu saattten sonra agrıları yine hafif var:2::2: biran düşündüm keşke hiç olmasaysım diye ilk iki gün çok çektim perşembe alçım alınaak düz mü yatmam gerekiyor benim öyle kesinlikle uyuyamıyorum burnuma baktıkca aglıyorum bana yardım edin ne oldu doktor cok güzel oldu sabret dedi ama bende psikoloji felan kalmadı
Doktorunu ara bence.tampon çıktığı anda nefes alabiliyor muydun peki
Evet kulak çubuğu da çok işe yarıyor.bide benim doktorum arada antibiyotikli krem sürebilirsin kulak çubuğu ile demişti.yumuşak ve nemli kalmasını sağlar dedi.kendi sürdü hatta fucidin kremi.ay bi tuhaf olmuştum :) koca adam burnumun içine bir cubuk sokuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?