Burun ameliyatı oldumm peki ya şimdi .. tecrübeli arkadaşlar ?

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
bu cuma ameliyata girdim ameliyatım 4 saat sürdü. ilk çıktığımda baya bir kötüydüm. nefes alamıyordum çok agrım vardı yutkunamıyordum.. kötü olmştu. hastanede yatırdılar beni 24 saat boyunca balonların içindeki buzlarla gözüe buz koydular şişlik olmadı morarma az oldu arkadaşlar. ama ağrlarım cok vardı 3 gün hastanede kaldım bünyem zayıf galiba dün tamponları alırken cok garip oldum cok garip birşey gerçekten sonra dünya varmış dedim nefes alabildim birşeyler yiyebiliyorum 1 saat önce eve geldm.
burnum cok şiş ve deliklerinde kanlar dikişler var ben napacam şimdi bu saattten sonra agrıları yine hafif var:2::2: biran düşündüm keşke hiç olmasaysım diye ilk iki gün çok çektim perşembe alçım alınaak düz mü yatmam gerekiyor benim öyle kesinlikle uyuyamıyorum burnuma baktıkca aglıyorum bana yardım edin ne oldu doktor cok güzel oldu sabret dedi ama bende psikoloji felan kalmadı

geçmiş olsun kuzummm hemen karamsar düşünme benim kuzenim de burun estetiği geçirdi ilk bi hafta cok kötüydü valla yüz göz şiş ve morluklar içindeydi şimdi cok düzgün bi burnu var

geçmiş olsun kuzummm hemen karamsar düşünme benim kuzenim de burun estetiği geçirdi ilk bi hafta cok kötüydü valla yüz göz şiş ve morluklar içindeydi şimdi cok düzgün bi burnu var

ben kendimi çok kötü hissediyorummmm balım cok hmde çöktüm bu arada hayırlı olsun muradına ermişnni ne kadar sevindim..

sağol bitanem sen iyi olsan bende sevinicem de sen gercekten cabuk pes etmişsin geçicek çökmeler falan merak etmee

suan burnumun şeklini göremiyorum alçılar var kuzum.. sırt üstü yatmak işkence gibi yan yatarsam burnum eğrilir mi kimse birşey demiyor bu şişlikler ne zaman geçecek 5. günümdeyim ne zormuş ah ah

suan burnumun şeklini göremiyorum alçılar var kuzum.. sırt üstü yatmak işkence gibi yan yatarsam burnum eğrilir mi kimse birşey demiyor bu şişlikler ne zaman geçecek 5. günümdeyim ne zormuş ah ah

canım ona dikkat et bak sana bahsettiğim kuzenim 2.kez estetik oldu çünkü ilk ameliyatında doktoru dinlemedi alçı çıkar çıkmaz taktı gözlüğü noldu burun yamuldu tabi şimdi akıllandı doktorun tüm talimatlarını yerine getirdi ilk zamanlar gercekten cok kötüydü morgöz diye dalga geciyoduk hepsi geciyo mis gibi oluyo hiç endişelenme.sürekli yatmak zorunda değilsin sık sık yürü ki yatarken oran buran ağrımasın kuzum.ne zaman çıkıcak alçılar

canım perşemve günü cıkacak alçılarım valal bi cıksaydı kabaca şeklini görrüdüm düz yatmak çin işkencesi gibi.

kendimi çok kötü hissediyorum yardm edecek kimse yok muu
Canim ilk başta panik olmamaya çalıs . Ameliyat biraz uzun sürmüş kolay olmamış galiba ama şunu söyleyeyim sana asıl sürecin şuanda başlıyor . Alçin çıkacagı zaman çok düzgün bir burun bekleme sonuçta kolay bir işlem değil üstünden kamyon geçti demişti benim doktorum . Kesinlikle en az iki hafta 2 yastıkla ve sırt üstü yatman gerekiyor . Burnun şuanda hamur gibi düşün yan yattıgında ters bir sekılde yastıga degmesinsenin için sorun olabilir . Yapman gereken sadece sabretmek ve darbelerden korumak...

Alıntı Sevgi_MeLegii kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

öncelikle geçmiş olsun. asıl süreç hastaneden çıkıp eve gelince başlıyor. benim önümüzdeki hafta 3 ay olacak. ilk 3 hafta 2 yastıkla yatmalısın şişliklerin artmasın diye alçı çıktıktan sonra şişliklerin büyük kısmı hızla inecektir. 1 ay sonra farklı olacaksın ve sonraki her gün iyiye gitmeye başlayacak.

canm bende cumartesi sabah oldum ameliyatımı.hemşireler buz konusunda dikkatli olmadıkları için benm yüzümde şişlikler oldu.
daha önce ameliyat olan arkadaşların albümlerini kontrol et hepsi aynı süreçten geçti ve şuan çok hoş burunlara sahipler.sadece sabır ve zaman gerek.sakin ol ve bizimle paylaşımlarını eksik etme.bende fotoğraflarımı ekliyorum zaten.üstelik benm alçım bir hafta fazla kalacak seninkinden.hadi biraz daha moral

zaten 2 yastıkla yatıyorum ama sırt üstü yatmak varya of of çin işkencesi yemin ediyorum birde gözlrim bir garip yan tarafa kaymış gibi. :26::26: burnumun içini nasıl temizlicem ben doktor serum verdi ama o bir süre açıyor yahu

canım bende ekledim resimlerimi..:26::26: ah ah bende bir nebze olsun morel olsa yA burnum olmasa ya su olursa bu olursa diye düşünmekten aglıyorum sürekli

cok zor geçti canım cok zor 3 gün hastanede kaldım doktor bile şaşırdı ne kadar zayıf bünyen varmış dedi bana psikolojk olarak zaten bitmiş durumdayım evde vakit geçmez bir yandan beklemesi bir yandan ya olmasa demesi bir yandan agrılar diğer bir yandan valla yazarken bil acıdım hALİME

Merak etme bikaç ay sonra aynaya severek bakınca hepsini unutacaksın iyi ki yaptırmışım diyeceksin :) sadece biraz sabır ve dikkat :)

Daha 1 gün olmuş bekle canım. Arkadaşım da yaptı ilk 1 hafta ağladı zırladı 2. 3. haftada iyice normale döndü ve şuan burnunu çok kıskanıyorum

Daha 1 gün olmuş bekle canım. Arkadaşım da yaptı ilk 1 hafta ağladı zırladı 2. 3. haftada iyice normale döndü ve şuan burnunu çok kıskanıyorum

Çok güzel bir yorum olmuş gerçekten :) bende hem 6 ay sonrasını düşünüyorum kıskanacaksınız diyorum şiş olmuş ya da düzelecek mi diyenlere :)

yarun 6. gün oluyor ayol ne 1 günü herhalde da 1 günlük olsam kafayı yerdim cok sagolun kızlar morel verdiniz bana valla artık sabredecem böyle napalımm gerçekten iş ameliyat sonrasına bakıyormuş

salı günü alçım alınacak çok heycanlıyım.. cektiğim onca acıya değse:2::2::2: kızlar olmasa naparım bilmiyorum. bu şişlikler ne zaman iner acaba yüzüm tüm inmiş durumda morluklarım var ama yeşil oldu onlarda bunlar ne zaman tamamen geçecek acaba biraz güneşe cıktım bir zararı olur mu:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…