Merhaba ben persembe gunu amaliyat oldum bugun tamponlarim alindi.kesinlikle doktor cok onemli.cok korktugum amaliyat ve amaliyat sonrasi surec cok rahat gecti.merhaba, çok uzun zamandır doktor araştırıyorum farklı konularda da yorumlar yazarak bilgi aldım şimdi hepsini tek bir konu altında toplamak istedim.
İstanbul'da oturuyorum ve burda isim yapmış bir çok doktoru araştırdım.
BARIŞ ÇAKIR, GÜNCEL ÖZTÜRK, MUHAMMET DİLBER,HASAN POYRAZ, EMRE İLHAN VE YAKUP AVŞAR...
Emre İlhan çok geç tarihlere randevu veriyormuş...
Barış ÇAkır ve Güncel Öztürk işinde gerçekten güvenilir doktorlar fakat fiyatı bana çok yüksek geldi. 3500€ falan dediler.
Hasan Poyraz için tavsiyeler var fakat görüşmedim kendisiyle, öncesi-sonrası çok fazla fotoğraf yok.
ve son olarak da Muhammet Pamukçu araştırmalarım arasında.
sizlerin de yorumlarını bekliyorum lütfen ...
en kısa zamanda ameliyata karar vermem lazım.
Prof.dr.Emre Üstundag.kbb dr.Kime oldunuz?
Prof.dr.Emre Üstundag.kbb dr.
Merhaba ben persembe gunu amaliyat oldum bugun tamponlarim alindi.kesinlikle doktor cok onemli.cok korktugum amaliyat ve amaliyat sonrasi surec cok rahat gecti.
Serdar Özturk e olmayın. Benim burnumu mahvetti
Serdar Özturk e olmayın. Benim burnumu mahvetti
Baki Çokneşeli’yi de araştırmanı tavsiye ederim, kardeşim oldu, çok da memnun kaldı. Kolay gelsin.merhaba, çok uzun zamandır doktor araştırıyorum farklı konularda da yorumlar yazarak bilgi aldım şimdi hepsini tek bir konu altında toplamak istedim.
İstanbul'da oturuyorum ve burda isim yapmış bir çok doktoru araştırdım.
BARIŞ ÇAKIR, GÜNCEL ÖZTÜRK, MUHAMMET DİLBER,HASAN POYRAZ, EMRE İLHAN VE YAKUP AVŞAR...
Emre İlhan çok geç tarihlere randevu veriyormuş...
Barış ÇAkır ve Güncel Öztürk işinde gerçekten güvenilir doktorlar fakat fiyatı bana çok yüksek geldi. 3500€ falan dediler.
Hasan Poyraz için tavsiyeler var fakat görüşmedim kendisiyle, öncesi-sonrası çok fazla fotoğraf yok.
ve son olarak da Muhammet Pamukçu araştırmalarım arasında.
sizlerin de yorumlarını bekliyorum lütfen ...
en kısa zamanda ameliyata karar vermem lazım.
. Yakut ozelden yaziyorum rica etsem cevap verir misinaaa aaa bide internette PRof yazıyor. işte isminin önünde ki title a bakıp karar vermemek lazım devlet hastanesinde çalışan operatör doktorlarda çok güzel burunlar yapıyor.
ya gerçekten vereceği zamana paraya bakmadan isim yapmış doktorlardan randevu almak ameliyat olmak lazım. ya da artık şans işi mi bilemedim.
peki siz daha sonrasında revizyon yaptıracak mısınız burnunuz için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?