Evet asistaniyla iletisime gectim.. 8 bin ve 10 bin arasi dedi.. burundan buruna degisiyor tabi
Canım biraz geç gördüm kusura bakma :)
Bir tanesi kırık hali. O bariz belli zaten :) Diğerleri de 1 aylık hali canım. Şişim hala çok fazla ama yinede çok memnunum :)
Canim bence cok guzel olmus...
Benim derim kalinmis napcam bilmiyorum herkes baska birsey diyor
Bakalim bu hafta karar vericem ok dersem martta ameliyat :))Canım o kadar dert etme. Sadece şişlerin daha geç iner o kadar. güzel olduktan sonra ona da katlanı verirsin nolacak :)
Teşekkür ederim bu arada cnm bnm
Canım Yusuf CAN gözün kapalı git. Onunda çok yoğun hastaları olduğundan dolayı belki geç tarihe oda verebilir. Gene de bir sor. Biz annemizi ettik çok memnunuz.merhaba, çok uzun zamandır doktor araştırıyorum farklı konularda da yorumlar yazarak bilgi aldım şimdi hepsini tek bir konu altında toplamak istedim.
İstanbul'da oturuyorum ve burda isim yapmış bir çok doktoru araştırdım.
BARIŞ ÇAKIR, GÜNCEL ÖZTÜRK, MUHAMMET DİLBER,HASAN POYRAZ, EMRE İLHAN VE YAKUP AVŞAR...
Emre İlhan çok geç tarihlere randevu veriyormuş...
Barış ÇAkır ve Güncel Öztürk işinde gerçekten güvenilir doktorlar fakat fiyatı bana çok yüksek geldi. 3500€ falan dediler.
Hasan Poyraz için tavsiyeler var fakat görüşmedim kendisiyle, öncesi-sonrası çok fazla fotoğraf yok.
ve son olarak da Muhammet Pamukçu araştırmalarım arasında.
sizlerin de yorumlarını bekliyorum lütfen ...
en kısa zamanda ameliyata karar vermem lazım.
Bakalim bu hafta karar vericem ok dersem martta ameliyat :))
Tek doktora gidip ameliyata karar veren de bi benimdir heralde
psikolojik destek mi alsam acaba
Volkan Bey öncesinden nasıl olacağını gösteriyor mukesinlikle volkan kahya yı tavsiye ederim. Kendisi mükemmel bi doktor.
Katiliyorum , ben de cok uzun arastirmalarim sonrasi alpaslan beye oldum . 25. Gunum halen şiş olsa da tam istedigim gibi cok ölçülü bir burnum oldu. Cok tecrubeli bir doktor ustelik fiyat olaral da makul henuz bu buyuk isim yapmis doktorlarin arasina katilmamisken yaptiriverdim :)Canım bi Alpaslan Yıldırım'ın instagram hesabına bakmanı öneririm.
Canim selam benim de doktorum Ömer Fail Sagun ben cok memnunum instagram hesabina bi bakmani oneririm:)merhaba, çok uzun zamandır doktor araştırıyorum farklı konularda da yorumlar yazarak bilgi aldım şimdi hepsini tek bir konu altında toplamak istedim.
İstanbul'da oturuyorum ve burda isim yapmış bir çok doktoru araştırdım.
BARIŞ ÇAKIR, GÜNCEL ÖZTÜRK, MUHAMMET DİLBER,HASAN POYRAZ, EMRE İLHAN VE YAKUP AVŞAR...
Emre İlhan çok geç tarihlere randevu veriyormuş...
Barış ÇAkır ve Güncel Öztürk işinde gerçekten güvenilir doktorlar fakat fiyatı bana çok yüksek geldi. 3500€ falan dediler.
Hasan Poyraz için tavsiyeler var fakat görüşmedim kendisiyle, öncesi-sonrası çok fazla fotoğraf yok.
ve son olarak da Muhammet Pamukçu araştırmalarım arasında.
sizlerin de yorumlarını bekliyorum lütfen ...
en kısa zamanda ameliyata karar vermem lazım.
İyi yapmışsın canım bende inşallah agustos gibi yaptırcam kısmet olursa :)Katiliyorum , ben de cok uzun arastirmalarim sonrasi alpaslan beye oldum . 25. Gunum halen şiş olsa da tam istedigim gibi cok ölçülü bir burnum oldu. Cok tecrubeli bir doktor ustelik fiyat olaral da makul henuz bu buyuk isim yapmis doktorlarin arasina katilmamisken yaptiriverdim :)
Kime yaptırıosun cnmİyi yapmışsın canım bende inşallah agustos gibi yaptırcam kısmet olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?