Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destek için yerleştirilen kıkırdak deriye bağlı yumru şeklinde görünür hale gelebiliyor büyük ihtimalle sizinkide öyle olmuş en azından fotoğrafta öyle gibi duruyorKikirdakmi nasil olurki allahallah![]()
Anladim peki gecicimidir bi bilginiz varmi. Yarin doktora soracagimda cok merak ettim arastirdimmbiseyde bulamadimmbununla ilgiliDestek için yerleştirilen kıkırdak deriye bağlı yumru şeklinde görünür hale gelebiliyor büyük ihtimalle sizinkide öyle olmuş en azından fotoğrafta öyle gibi duruyor
Kıkırdaksa törpülenmeden geçmez, 6 aya kadar belli olurAnladim peki gecicimidir bi bilginiz varmi. Yarin doktora soracagimda cok merak ettim arastirdimmbiseyde bulamadimmbununla ilgili
Merhaba yumusak doku olduğunu soyledi doktorKıkırdaksa törpülenmeden geçmez, 6 aya kadar belli olur
Geçmiş olsun mira senin de başına gelmeyen kalmadı ya /:Merhaba ameliyattan 1 hafta sonra farkettim su an 1 bucuk ay oldu hala gecmedi. Siğil seklinde bir beyaz şişlik var uçta. Basina gelen oldumu.resimde yuvarlak icine aldigim bolge
Siğil değil yanlış koyulmuş bir kıkırdak. Kıkırdak törpülenmez, kesilir kaldırılır. Yumuşak doku olduğunu düşünmüyorum. Benzer sorunu yaşayanlarınki hep kıkırdaktıMerhaba ameliyattan 1 hafta sonra farkettim su an 1 bucuk ay oldu hala gecmedi. Siğil seklinde bir beyaz şişlik var uçta. Basina gelen oldumu.resimde yuvarlak icine aldigim bolge
Off hic sorma nerden girdim bu belaya bilmiyorum hakikaten basima hersey geldiGeçmiş olsun mira senin de başına gelmeyen kalmadı ya /:
O zaman 3.kez ameliyatmi olmak gerekSiğil değil yanlış koyulmuş bir kıkırdak. Kıkırdak törpülenmez, kesilir kaldırılır. Yumuşak doku olduğunu düşünmüyorum. Benzer sorunu yaşayanlarınki hep kıkırdaktı
Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama arkadaş yanlış biliyor kıkırdak törpülenebiliyor. Başka bir doktora muayene olmanızda fayda var onun görüşünü de alın yumuşak doku mu kıkırdak mı diye ona göre kararınızı verin.O zaman 3.kez ameliyatmi olmak gerek
eee bunun için 3. kez burun ameliyatı gerekiyor. Kolay bir sey degil ki burun ucu yeniden yapılandırılacak. Kıkırdak törpülenmesi de kesilmesi zaten. Ve basit bir operasyon degil kesinlikle. Ha doktorlar basit diyor olan hastaya oluyor. Ayrıca yine normal herkesten aldıkları revizyon ücretini alıyorlar.Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama arkadaş yanlış biliyor kıkırdak törpülenebiliyor. Başka bir doktora muayene olmanızda fayda var onun görüşünü de alın yumuşak doku mu kıkırdak mı diye ona göre kararınızı verin.
3 kez burun ameliyatı oldum bunu dediğim için dislike yapacaksanız size duymak istediklerinizi söylemediğim için özür dilerimeee bunun için 3. kez burun ameliyatı gerekiyor. Kolay bir sey degil ki burun ucu yeniden yapılandırılacak. Kıkırdak törpülenmesi de kesilmesi zaten. Ve basit bir operasyon degil kesinlikle. Ha doktorlar basit diyor olan hastaya oluyor. Ayrıca yine normal herkesten aldıkları revizyon ücretini alıyorlar.
Hayir odemedim
Siz revizyon oldunuz mu? Bı konunuzu daha hatırlıyorum burnunuzun şekli içinize sinmiyordu, tekrar oldunuz muMerhaba ameliyattan 1 hafta sonra farkettim su an 1 bucuk ay oldu hala gecmedi. Siğil seklinde bir beyaz şişlik var uçta. Basina gelen oldumu.resimde yuvarlak icine aldigim bolge