Burun ameliyati(revizyon) sonrasi burun ucunda sigil tarzi şişlik.

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Merhaba ameliyattan 1 hafta sonra farkettim su an 1 bucuk ay oldu hala gecmedi. Siğil seklinde bir beyaz şişlik var uçta. Basina gelen oldumu.resimde yuvarlak icine aldigim bolge

Eklentiler

• 20240130_222651.webp
    20240130_222651.webp
    18 KB · Görüntüleme: 244
Destek için yerleştirilen kıkırdak deriye bağlı yumru şeklinde görünür hale gelebiliyor büyük ihtimalle sizinkide öyle olmuş en azından fotoğrafta öyle gibi duruyor
Anladim peki gecicimidir bi bilginiz varmi. Yarin doktora soracagimda cok merak ettim arastirdimmbiseyde bulamadimmbununla ilgili

Kıkırdaktır ince derinin altindan belirginleşmiştir bende de vardi ilk ameliyatta o geçmez ama çok rahatsiz edici degilse elletmeyin

Merhaba ameliyattan 1 hafta sonra farkettim su an 1 bucuk ay oldu hala gecmedi. Siğil seklinde bir beyaz şişlik var uçta. Basina gelen oldumu.resimde yuvarlak icine aldigim bolge
Geçmiş olsun mira senin de başına gelmeyen kalmadı ya /:

Siğil değil yanlış koyulmuş bir kıkırdak. Kıkırdak törpülenmez, kesilir kaldırılır. Yumuşak doku olduğunu düşünmüyorum. Benzer sorunu yaşayanlarınki hep kıkırdaktı

O zaman 3.kez ameliyatmi olmak gerek
Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama arkadaş yanlış biliyor kıkırdak törpülenebiliyor. Başka bir doktora muayene olmanızda fayda var onun görüşünü de alın yumuşak doku mu kıkırdak mı diye ona göre kararınızı verin.

Eklentiler

• IMG_8345.webp
    IMG_8345.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 169
Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama arkadaş yanlış biliyor kıkırdak törpülenebiliyor. Başka bir doktora muayene olmanızda fayda var onun görüşünü de alın yumuşak doku mu kıkırdak mı diye ona göre kararınızı verin.
eee bunun için 3. kez burun ameliyatı gerekiyor. Kolay bir sey degil ki burun ucu yeniden yapılandırılacak. Kıkırdak törpülenmesi de kesilmesi zaten. Ve basit bir operasyon degil kesinlikle. Ha doktorlar basit diyor olan hastaya oluyor. Ayrıca yine normal herkesten aldıkları revizyon ücretini alıyorlar.

eee bunun için 3. kez burun ameliyatı gerekiyor. Kolay bir sey degil ki burun ucu yeniden yapılandırılacak. Kıkırdak törpülenmesi de kesilmesi zaten. Ve basit bir operasyon degil kesinlikle. Ha doktorlar basit diyor olan hastaya oluyor. Ayrıca yine normal herkesten aldıkları revizyon ücretini alıyorlar.
3 kez burun ameliyatı oldum bunu dediğim için dislike yapacaksanız size duymak istediklerinizi söylemediğim için özür dilerim 🙏🏻

Siz revizyon oldunuz mu? Bı konunuzu daha hatırlıyorum burnunuzun şekli içinize sinmiyordu, tekrar oldunuz mu

Back
X