Burun Ameliyatı Sancısı Uzun Sürüyor mu? Detay lütfen

AliyeYilmaz1

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
45
7
298
İstanbul
Ameliyat öncesi, sırası, sonrası hakkında bilgi verebilir mi tecrübeli arkadaşlar. Ve burun ameliyatı sonrası burnun yamuk kaynaması gibi bir şey olabilir mi

Ameliyat öncesi, sırası, sonrası hakkında bilgi verebilir mi tecrübeli arkadaşlar. Ve burun ameliyatı sonrası burnun yamuk kaynaması gibi bir şey olabilir mi

3 kere burun ameliyatı geçirdim fakat saglık problemleri yuzunden kemik egriligi vardı ve et buyumesı ve yıllar gectıkce tekrarlayan bir durum bu.benım en fazla 2 saat surerdı ve morarma olmazdı cabuk atlatıyorum fakat estetik olucaksan en az 5 6 saate kadar surebiliyor ve morarma cok fazla olabilir birkaç ay dikkat etmen gerekiyor ama kimse hastanelere düşmesin ufak burun ameliyatı bile nasıl zorluyor insanı halimize şükürler olsun

Burun ameliyati ufak diyip gecilck bisey degl . Insani fazlasiyla yipratiyor. Cektign acilar bi yana acaba bi terslik olacakmi ya da burunumdn memnun kalacakmiyim düşüncesi insani psikolojikman cok çökertiyor.

Mrbalar bende burun estetği oldum fakat ben sadece estetik amaçlı gitmemiştim. Bu ıkıncı amelıyatım ilkini bir devlet hastanesinde yaptırdım estetik hiç düşünmemiştim.Kemik,et ve burnumun üzerinde köprü vardı oda kapı çarpması sonucu oldu.İlk amelıyatım hüsran açıp kapamışlar sadece ama ikince amelıyatımı oldum ameliyattan çıkar çıkmaz müthiş bi nefes alabılıyordum hata ılk defa bu kadar nefes alabildim diyebilirim :).Sonrasında şişmelerim oldu tabi ama jel buz yardımıyla 1 hafta olmadan bitti.Ameliyattan korkmayınız eğer iyi doktorunuzu bulmuşsanız zaten size yardımcı olacaktır.Psikolojilkmen bile :) Dr.um bana amelıyat sonrası sısmeler ıcın ufak burun masajları önerdi cok faydasını gördüm.Sıkıntılı geçmedi doğrusu amelıyat sonrası zaten ağrınızın olmamması için iğne yapılıyor ve buz yardımıyla hafifleşiyor ağrılarınız . Bende herhangi bir burun yamukluğu olmadı resimlerimi inceleyebilirsiniz . Siz ameliyatmı olmayı düşünüyorsunuz ?

Sevgili Aliye Yılmaz,

Burun ameliyatı sonrasında yamuk kaynama olmaz. Burun ameliyatlarında ağrı genellikle engellenir. Hastalar en çok nefes alamama ve geçici şişliklerden şikayetçidirler. Ameliyat öncesinde kronik bir hastalığınız, kullandığınız ilaçlar, kan sulandırıcı ilaç kullamınız varsa mutlaka doktorunuzla paylaşın. Gerçekçi beklentiler içinde olun. Başkasında güzel duran bir burun sizde aynı etkiyi yaratmayabilir. Yüzünüze özel burun şekli, her zaman daha doğal ve uyumlu olur. Çünkü yüzünüz parmak iziniz gibidir. Size özeldir. Burun yapısı da size özel olmalıdır.

Unutmayın doktorunuz burun estetiğinde tecrübeli olmalıdır. Hiçbir yorum, tavsiye doktorun tecrübesinin yerini tutmaz. Burunda eğrilik varsa bu konu mutlaka konuşulmalı. Burun ucunun olası şekli ortaya çıkarılmalı. Burun ucu yüksekliği 95-115 derece açıyla oluşturulmalı, yani üst dudak burun arasındaki açı. Gözlerinizin büyüklüğü, gözleriniz arasındaki açıyı hesaba katarak burnun genişliği ayarlanmalıdır. Burun deliklerinizin belirgin olmaması gereklidir. Bütün bunları estetik cerrah ile paylaşmalısınız Aliye Hanım..

Ameliyat sırasında acı hissetmezsiniz.

Sorularınız olursa lütfen iletin.

Sevgiyle kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türakaslan.

Bilgileriniz ve acı tecrübeleriniz için teşekkürler :)

Ben estetik olmayacağım. Rahat nefes almak istiyorum. FPekozer90 bende aynen o nefes alma rahatlığını hissetmek istiyorum. 1 ay boyunca alerjik olabilir diye ilaç kullandım. Sprey. Sprey ile rahatlama oluyor ama geçici. Gene kontrole gideceğim. Muhtemelen ameliyat günü verecek. İnşallah güzel ve başarılı olur. Benim bazı arkadaşlarım ameliyat olmuştu. Bir yıl sonra bile burnu kanayanlar olmuştu. Endişelerim ondan.

Ya nefes almak o kadar onemli ki, uykun kaliten yukselicek, zihnin acilicak, stresin inecek, ameliyattan hic korkma hayirlisiyla, beb iki kere estetik oldum, narkizda hos yani acik soylemek gerekirse 3 saniye uyumaya yakin mutluluktan ne diycegimi bilemedim:) sonrasinda tikanik kicaman bandajli bi burun oluyo, 15-20 gun icinde insana donuyosun, iki ameliyatimida farkli doktorlar yapti ama inan aci hic hissetmedim, aci hic bana gore degil kulagimi bile deldirmeye cesaretim yok:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Alerjik olabilir dedi. 1 ay 2 sprey ve 1 hap kullandım. yeniden gittim. 1 ay daha aynı ilaçları kullan dedi. kullancam. inşallah geçer.

Sanırım doktor çok önemli!Siz kime ameliyat olmuştunuz?

Canım hiç öyle tahammül edilemeyecek bi ağrı olmuyor tabi kişiden kişiye degisebilir :)

Merhaba, artık burun ameliyatları ağrısız oluyor diyebilirim. Ben dahil etrafımda ameliyat olan çok kişi ağrı olmadığını söylüyor.
Bu kişinin ağrı eşiği ile ilgilide olabilir. 8 ay oldu ameliyat olalı. Ne bir ağrı ne bir sancı hiç bişiy hissetmedim. Benim morarıklığım bile 24 saat sonra geçti. İnanın bana ameliyatlı olduğum günler çok keyifliydi benim için.
Ağrıdan korkuyorsanız gerçekten yersiz bir korku diyebilirim.

2 aylık ilaç kullanma sürecim. 2 hafta daha eklendi. bakalım bu hafta gene tahlile gideceğim. Doktor ameliyatsız çözebiliriz dedi. Ameliyatla nefes yollarını yüzde 15 açarız ancak diyor.

Tayfun Bey Mrb.bende bir hafta önce ameliyat oldum.ancak dün bir yakınımin kol dirseğine çarptım. şiddetliydi sanırım .sag taraftan çarptığım için o kısımda ağrı var sizce ne olmuş olabilir .çok korkuyorum.[DQUOTE=Estetikport;34825180]Sevgili AliyeYılmaz,

Burun ameliyatı sonrasında yamuk kaynama olmaz. Burun ameliyatlarında ağrı genellikle engellenir. Hastalar en çok nefes alamama ve geçici şişliklerden şikayetçidirler. Ameliyat öncesinde kronik bir hastalığınız, kullandığınız ilaçlar, kan sulandırıcı ilaç kullamınız varsa mutlaka doktorunuzla paylaşın. Gerçekçi beklentiler içinde olun. Başkasında güzel duran bir burun sizde aynı etkiyi yaratmayabilir. Yüzünüze özel burun şekli, her zaman daha doğal ve uyumlu olur. Çünkü yüzünüz parmak iziniz gibidir. Size özeldir. Burun yapısı da size özel olmalıdır.

Unutmayın doktorunuz burun estetiğinde tecrübeli olmalıdır. Hiçbir yorum, tavsiye doktorun tecrübesinin yerini tutmaz. Burunda eğrilik varsa bu konu mutlaka konuşulmalı. Burun ucunun olası şekli ortaya çıkarılmalı. Burun ucu yüksekliği 95-115 derece açıyla oluşturulmalı, yani üst dudak burun arasındaki açı. Gözlerinizin büyüklüğü, gözleriniz arasındaki açıyı hesaba katarak burnun genişliği ayarlanmalıdır. Burun deliklerinizin belirgin olmaması gereklidir. Bütün bunları estetik cerrah ile paylaşmalısınız Aliye Hanım..

Ameliyat sırasında acı hissetmezsiniz.

Sorularınız olursa lütfen iletin.

Sevgiyle kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türakaslan.[/QUOTE]

Tayfun Bey Mrb.bende bir hafta önce ameliyat oldum.ancak dün bir yakınımin kol dirseğine çarptım. şiddetliydi sanırım .sag taraftan çarptığım için o kısımda ağrı var sizce ne olmuş olabilir .çok korkuyorum.[DQUOTE=Estetikport;34825180]Sevgili AliyeYılmaz

Bir komsu yaptirdi iki ay oldu galiba hala biraz agri oluyor diyor

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Benim 52. Günüm hem yamuklık vardı hrmde estetik oldum cok sükür agrı sızı hiç yasamadım ameliyat sonrasında 2010 yılından beri arastırıyordm en sonunda hiç arastırmadıgm bir doktora ameliyat oldum güven önemlli :)) inşallah sizde sorun yasamazsnz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım ya, bakalım cuma günü ufak bir et parçası alacak duruma göre ameliyat veya ilaç.

MERHABA TAYFUN BEY
bende 1 buçuk sene önce küçük bir operasyon geçirdim 10 dakikalık fakat burunla ilgili değil doktoruma bunu bildirmeyi unuttum ameliyat günü bir sorun teşkil eder mi ya da tıbbi geçmişe bakıyorlar mı çıkar mı?

Merhaba,

geçirdiğiniz operasyonun ciddiyetine bağlı bu. Doktorunuzla paylaşın lütfen. Öykünüzle ilgili doğru bilgiler vermeniz sizin sağlıklı ve iyi bir ameliyat geçirmenizi sağlar.

İyilikle kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…