Fotoğraflar ameliyat sonrası miBir hafta önce burun ameliyatı oldıum. Bu sabah dikişlerim ve plastik alçı alındı. Doktorum olmadığı için asistan söylene söylene aldı, sen benim hastam değilsin ama uğraşıyorum falan...Neyse ses çıkarmadım, zaten şiddet doktora olmadığı sürece sorun değil bizim ülkemizde. Üzerine bant yapıştıracağını söyledi. İnternette gördüklerim ince bir bant yapıştırılıyordu, heyecanla yeni burnumu merak ediyordum. Söylendiği ve sinirli olduğu için bantı yapıştırmadan bi bakayım diyemedim. Bantları yapıştırdıkça yapıştırdı. Neyse...Onu da önemsemedim. Odadan çıkıp hemen lavaboya koştum burnuma bakmak için, inanamadım. Burnumda kemer vardı hafiften, burnum da küçüktü aslında ama şekilsizdi. Hatta bi plastik cerrah reddetmişti, senin burnuna işleme gerek yok demişti. Şu an burnum o kadar büyük ki. Kavis olacaktı ama kemer eskisinin iki katı. Ucu kalkık tamam. Ama kocaman ya.Bir haftadan beri çok rahattım ama bugün yıkıldım. Bir haftalık burunlarını koyanların burnunda hafif şişlik oluyordu; ama benimki resmen kocaman.. Bu kadar şişlik iner mi ki. Üstelik yüzümdeki şişlik indi ama burnumdaki inmemiş. Çok korkmaya başladım. Bu şişlik ve kemerin inmeme ihtimali var mıyıkıldım
Bantlar varken hiçbirşey anlaşılmıyor bantlar çıkınca fotoğraf paylaşırsanız yorum yapılabilir.Birinci ameliyat öncesi. İkinci alçılı, üçüncü alçı alınıp bantlanmış hali
yüzdeki şişlik ve burundaki şişlik aynı anda inmiyor burundaki şişlik 6 ay 1 yıla iner deri kalınlığınıza göre. banttan pek bişey anlaşılmıyor şekle yorum yapamicam ama şişlik sizi korkutmasınBir hafta önce burun ameliyatı oldıum. Bu sabah dikişlerim ve plastik alçı alındı. Doktorum olmadığı için asistan söylene söylene aldı, sen benim hastam değilsin ama uğraşıyorum falan...Neyse ses çıkarmadım, zaten şiddet doktora olmadığı sürece sorun değil bizim ülkemizde. Üzerine bant yapıştıracağını söyledi. İnternette gördüklerim ince bir bant yapıştırılıyordu, heyecanla yeni burnumu merak ediyordum. Söylendiği ve sinirli olduğu için bantı yapıştırmadan bi bakayım diyemedim. Bantları yapıştırdıkça yapıştırdı. Neyse...Onu da önemsemedim. Odadan çıkıp hemen lavaboya koştum burnuma bakmak için, inanamadım. Burnumda kemer vardı hafiften, burnum da küçüktü aslında ama şekilsizdi. Hatta bi plastik cerrah reddetmişti, senin burnuna işleme gerek yok demişti. Şu an burnum o kadar büyük ki. Kavis olacaktı ama kemer eskisinin iki katı. Ucu kalkık tamam. Ama kocaman ya.Bir haftadan beri çok rahattım ama bugün yıkıldım. Bir haftalık burunlarını koyanların burnunda hafif şişlik oluyordu; ama benimki resmen kocaman.. Bu kadar şişlik iner mi ki. Üstelik yüzümdeki şişlik indi ama burnumdaki inmemiş. Çok korkmaya başladım. Bu şişlik ve kemerin inmeme ihtimali var mıyıkıldım
Bantlar 2 hafta kalıyor.kemerli kaldiysa bir ameliyat daha gerekir şişliklerin kemerli gösterme ihtimali yok.bence bekleyin bantlar açılsın.Bi de bantlar birinci haftadan itibaren çıkıyor diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?