- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Kesinlikle ne kadar işlem o kadar ödem. Benim en çok işlem kaş arasına olduğu için en çok ödem orada. Belli şiiş yani.Aslında bir haftadır sakindim, ödem bekliyordum ama Bu kadarı gözümü korkuttu açıkçası. Birazcık burnumda kavis olsa rahatlayacağım ama tersine kocaman bi kemer var. Benim konka alındı, burun daraltıldı ve kemik kırıldı. Acaba çok işlem yapıldığı için mi bu kadar şiş. İnşallah öyledir
Kesinlikle ne kadar işlem o kadar ödem. Benim en çok işlem kaş arasına olduğu için en çok ödem orada. Belli şiiş yani.
Canını sıkma lütfen, inceleme kendini fazla.
Canını bir gram bile sıkma, değmez canım hak vereceksin bana sabret. O kadar çok değişiyor ki burun inanamazsn. Hem sorun olsa bile 1 seneye kadar müdahale etmiyorlar o yüzden üzülmeye gerek yok, bekle , İnşallah güzel olur. Bu fa benim ameliyat sonrası fotom. Ameliyat fotoda kavis azıcık vat ama oluştu ben dr şaşırdımBir hafta önce burun ameliyatı oldıum. Bu sabah dikişlerim ve plastik alçı alındı. Doktorum olmadığı için asistan söylene söylene aldı, sen benim hastam değilsin ama uğraşıyorum falan...Neyse ses çıkarmadım, zaten şiddet doktora olmadığı sürece sorun değil bizim ülkemizde. Üzerine bant yapıştıracağını söyledi. İnternette gördüklerim ince bir bant yapıştırılıyordu, heyecanla yeni burnumu merak ediyordum. Söylendiği ve sinirli olduğu için bantı yapıştırmadan bi bakayım diyemedim. Bantları yapıştırdıkça yapıştırdı. Neyse...Onu da önemsemedim. Odadan çıkıp hemen lavaboya koştum burnuma bakmak için, inanamadım. Burnumda kemer vardı hafiften, burnum da küçüktü aslında ama şekilsizdi. Hatta bi plastik cerrah reddetmişti, senin burnuna işleme gerek yok demişti. Şu an burnum o kadar büyük ki. Kavis olacaktı ama kemer eskisinin iki katı. Ucu kalkık tamam. Ama kocaman ya.Bir haftadan beri çok rahattım ama bugün yıkıldım. Bir haftalık burunlarını koyanların burnunda hafif şişlik oluyordu; ama benimki resmen kocaman.. Bu kadar şişlik iner mi ki. Üstelik yüzümdeki şişlik indi ama burnumdaki inmemiş. Çok korkmaya başladım. Bu şişlik ve kemerin inmeme ihtimali var mıyıkıldım
Son hali dediğin hangisiSon hali çok güzel görünüyor, evet birazcık için rahatladı. Gerçekten kavis sonradan oluşmuş.
2.ay baby bildigin kaydirak masallahh :)Son hali dediğin hangisi
Cnm bantlı hali bile çok güzel. Şişlerin insin içine sinecek inşallahElimle dokununca sertlik yok, bu birazcık içime su serpiyo.. ama ben baya kavis istemiştim, en ufak kavis yok. Ya birazcık olsa içim rahatlayacak. Şiş diye kendimi rahatlatıyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?