Burun ameliyatı, şok eden görüntü(resimli)

Canım neden hemen bu panik hali? Sakin olun henüz bir haftalık bir burun.
Bant takılırken doktorum bana gösterdi dedim keşke göstermeseydi. Çünkü o kadar şiş, kocaman, kaş arası olmuş iki kat, ablak bir görüntü. Şoka girdim deidm hemen bantlayın.
Bir hafta sonra bantları çıkardı yine ödemli yine şiş ama o görüntü o kadar azalmışki. Merak etme geçici. Hemen incelemeyin burnunuzu. 2 hafta oldu benim de inanın aklıma gelmiyor burnuma bakmak.

Kesinlikle ne kadar işlem o kadar ödem. Benim en çok işlem kaş arasına olduğu için en çok ödem orada. Belli şiiş yani.
Canını sıkma lütfen, inceleme kendini fazla.

Canını bir gram bile sıkma, değmez canım hak vereceksin bana sabret. O kadar çok değişiyor ki burun inanamazsn. Hem sorun olsa bile 1 seneye kadar müdahale etmiyorlar o yüzden üzülmeye gerek yok, bekle , İnşallah güzel olur. Bu fa benim ameliyat sonrası fotom. Ameliyat fotoda kavis azıcık vat ama oluştu ben dr şaşırdım

Eklentiler

• 1558029650036_adobe.webp
    41 KB · Görüntüleme: 186
Mesela şuan burun ucu ödemim var çok yoğun , tuhaf gösteriyor , takmıyorum. Kocaman oldu burun ucum. Zamana bıraktım

Ilk burnunuza gore ben kemer goremedim acikcasi son fotoda hc yaptrmadm ama bilgim de yok

Elini üstünde gezdirince yükseklik geliyorumu parmağına çünkü geneli iz kemer yüzünden ameliyat olduk ve aynı banladılar düzdü benimki şişti ama düzdü sade kemer bölgesi neden şişkin olsun

Elimle dokununca sertlik yok, bu birazcık içime su serpiyo.. ama ben baya kavis istemiştim, en ufak kavis yok. Ya birazcık olsa içim rahatlayacak. Şiş diye kendimi rahatlatıyorum bakalım.

Daha bir hafta olmuş.yani şiş olacak.birde benimkini görseydiniz.ilk ayla şuanki hali (8. Ay )alakası yok.zamanla inecek.biraz sabır.ama takıldığım nokta neden doktorunuz çıkarmadı alçıyı?böyle bir saçmalık mı olur.ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…