Burun ameliyatı sonrası asimetri

gozdeercin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
14
2
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 20 gün önce deviasyon ameliyatı oldum. Sol tarafım içe doğru kaymış durumdaydı iyice kapanmıştı. Şu anda sol taraf sağ tarafa göre aşağıda duruyor ve delikler farklı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Düzelir mi? Fikilerinizi alabilirsem çok mutlu olurum.

Eklentiler

• 8F1578F4-012A-4CFC-9F1A-5604E249121A.webp
    8F1578F4-012A-4CFC-9F1A-5604E249121A.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 2.027
Merhaba, shimdi nasil oldu? 7 ay once ben de tekrari burun ameliyati oldum, bende de ameliyat sonrasi boyle problem cikti, ama malesef hala oyle. Bir sene tamaminda tekrar mudahile ettirmeyi dushunuyorum.

Merhaba arkadaşlar 20 gün önce deviasyon ameliyatı oldum. Sol tarafım içe doğru kaymış durumdaydı iyice kapanmıştı. Şu anda sol taraf sağ tarafa göre aşağıda duruyor ve delikler farklı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Düzelir mi? Fikilerinizi alabilirsem çok mutlu olurum.
Aynen sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum. Sizin burun delikleriniz düzeldi mi? Sürec ve son durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben de cok uzuluyorum.

Aynen sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum. Sizin burun delikleriniz düzeldi mi? Sürec ve son durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben de cok uzuluyorum.
Aşırı göze batan asimetri varsa fotoğraftaki gibi düzelmiyor maalesef. Seni ödem diye toz pembe yalanlarla uyutuyorlar ama hokus pokus olaraktan bir değişme olmuyor emin ol. Sadece aylar geçtikte burun hatların ortaya çıkıyor o kadar

Aşırı göze batan asimetri varsa fotoğraftaki gibi düzelmiyor maalesef. Seni ödem diye toz pembe yalanlarla uyutuyorlar ama hokus pokus olaraktan bir değişme olmuyor emin ol. Sadece aylar geçtikte burun hatların ortaya çıkıyor o kadar

Eklentiler

• 20211031_162551.webp
    20211031_162551.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 1.049
  • 20211031_162506.webp
    20211031_162506.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.028
Merhabalar benim burun kanatlarım da aynı sizin ki gibi ben bir ay önce oldum ameliyatımı. Sizde düzelme oldu mu acaba?

Burnun düzeldi mi bende aynı sorun var

Merhaba bende 20 gün önce rinoplast oldum aynı durum benimde şuan sizin resimdeki gibi bir kanadım yukarıda ve deliklerde asimetri gözüküyor sizin nasıl oldu düzeldimi baya geçmiş üzerinden ?

Back
X