Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Kızlar tamponlardan sonra burun içinde şişlik oluyormu ? Alttan baktıgımda bi tarafta bi bombe var şiş gibi umarım kıkırdak falan egrilmemiştir
Tampon sonrasını bilmiyorm ama şuan bile benim için baya şiş. Sağ burun kanadım diğerinden daha şiş görünüyor. Bence sisliklerimiz ödeme bağlı,zamanla geçiçek inşallah

Yaa bende de var o, içerde şişlik gibi et gibi değişik bişey. Demek ki oluyo tamponlardan sonra. Ya ne zor süreçler bunlar, kafayı sıyırmadan atlatsak ne ala:kızgın:
Aynen valla zor bir süreçmiş,benim de sağ burun kanadım diğerine göre daha şiş. Bide arada kanama oluyor hala. Tamponlar tıkanıyor sinir oluyorumm

Şuan ki görünüşünden memnun musun peki :)

Tabiki de memnun değilim :( Ameliyatımın 3.günü intiharı düşündüm o derece. Ama tamponlar çıktıktan sonra sanki daha iyi gibi oldu ya da benim gözüm alıştı bilmiyorum. Atel alçı çıktıktan sonra biraz daha inermiş burun.Bilmiyorum bekleyip göreceğim. Ya ben hemen sonuç görmek istiyorum ya da yolunda gitmeyen biseyler var beklemedeyim. Ama içim daha rahat artık. Sen memnun musun peki?

Ben bugün normal hayata döndüm gibi,
Bulaşık bile yıkadım,
1 haftadır elimi bişeye sürmüyordum :)

Tabiki de memnun değilim :KK43: Ameliyatımın 3.günü intiharı düşündüm o derece. Ama tamponlar çıktıktan sonra sanki daha iyi gibi oldu ya da benim gözüm alıştı bilmiyorum. Atel alçı çıktıktan sonra biraz daha inermiş burun.Bilmiyorum bekleyip göreceğim. Ya ben hemen sonuç görmek istiyorum ya da yolunda gitmeyen biseyler var beklemedeyim. Ama içim daha rahat artık. Sen memnun musun peki?
İçini ferah tut inşallah zamanla incek şişler,ozaman tam anlamıyla yorum yapabilirsin. Ben bu şekilde avutuyorum kendimi. Çünkü benim de önceden burnum düşük ve kemerliydi ama inceydi. Şuan baya kısalmış ve önden bakınca kocaman duruyor. Gerçi daha alçım falan çıkmadı ama çıksa da şişlik hemen inmez gibi. Bekleyip gorcez bakalım 1-2 aya bence burunlarımız biraz kendine gelir

Bende alamam,hemde ikincisi daha riskli oluyormuş. Tekrar aynı şeyleri yaşamak zor olsa gerek,şimdi bile dayanamıyorum valla :)
İnşallah gerek kalmaz,
Bi kaç güne dahada rahatlarsın benim öyle oldu,
Sadece burnuma bişey deymesin diye çabalıyorum :)

Arkadaşlar benim de bugün 5. Günüm. Silikonlar çıktı ama ben temizleyemiyorum korkuyorum iç dikişlere falan bişey olacak diye. Siz pamuklu çubukla mı temizliyorsunuz nasıl oluyor ?

Back
X