burun ameliyatı sonrası burunda kemerimsi yapı yardım lütfen !

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
123
29
Merhaba arkadaşlar ben 12 gün önce ameliyat oldum burnum kemerli ve düşük bi burundu. 5 gün önce sargilarım açıldı gözlerime inanamadim resmen kemiğim sadece ufalmisti. Aslında doktorum ameliyattan sonra burnum sargilanmadan fotoğraf çekmiş dümdüz tam istediğim gibi ama şimdi neden böyle oldu :(
Doktor sis diyo ama sisse neden sadece orası sis :(
Böyle bişey yaşayan var mi yardım lütfen :(

Neden orasi şiş soylim; o kisimdan kemer alındı yeterince zedeleyici bi islem gordu ve kemik kendini onarmak icin ödem topluyor. Rahat ol. Suan burnun o kadar şiş ki ordan o cikintinin onca odem arasindan belli olmasi icin doktorun kemeri hic ellememis olmasi lazim. Sisler indikce 3. 4. Ayda belli olsa neyse de suan ödem ordaki.

Çok Sağol canım icimi çok rahatlattin umarım odemdir gercekten burda o kadar kişinin ameliyatını okudum kimsede öyle bişey gormeyince çok aklım karıştı neden benim böyle diye falan :(

Böyle işte görün istedim daha iyi anlaşılır var mıdır yaşayan bunu :(

Eklentiler

• 20140929_115648-1.webp
    20140929_115648-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 471
Aynısı şu an bende var ama geçiyormuş en azından 2 ay beklememiz lazım ama ben kesinlikle doktora hatırlatıcam belki masaj falan verir
Benim gördü çıkar çıkmaz kendi dedi kemiğin olduğu yer ne kadar sismis masajda verdi yapıyorum hergün ben anlamıyorum bence aynı ama annem diyo iniyor belkide ben üzülüyorum diye diyodur bilmiyorum :(

inecek canım rahat ol. zaten öyle geniş kemik olmaz kemer olmaz yani. küçük bir çıkıntı olsa anlarım da bu baya şişmiş yani ödem oldugu çok belli.

inecek canım rahat ol. zaten öyle geniş kemik olmaz kemer olmaz yani. küçük bir çıkıntı olsa anlarım da bu baya şişmiş yani ödem oldugu çok belli.
Yaa çok sağol sayende içim o kadar rahatladi kii böyle ailemdekiler söylüyor ama onlar üzülmeyeyim diye yapıyo inşallah iner diye düşünüyorum artık aynaya bakmaktan bi hal oldum :)

Kizlaar bakar misiniz inmiş sanki sisi ?
Lütfen evet diyin :KK43:
Çok taktım kafaya ya

Eklentiler

• 20141004_084312-1-1-1.webp
    20141004_084312-1-1-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 251
Tatlım iniyor ama yinede şiş endişelenme birçok kişi bu problemi yaşıyormuş benimde senin aynı yerin yan tarafları şiş doktorumla konustum dokunduğumda ödem gibi değil de kemik gibi oldığunu söyledim kemikte de ödem oluyor ameliyat esnasında problem yoktu yine de gel bakalım diyor eger sen doktprunla konustuysan ve sorun yok dediyse ona güvrn

Ya bilmiyorum ben burda kimseye rastlamadim ondan biraz da telaslandim ayni benimde canim kemik gibi geliyor elime doktorlada konuştum ödem dedi oda
Ameliyatm istediği gibiymis bekliyorum işte inmesini :(

Benim indi bayagi yani yine var ama ilk günkü fotoğraflarimla karşılaştırnca anlıyorum farkı inmis bayağı inşallah daha da iner :) senin kac gün oldu canım ? Iner seninde yeniyse?
alçılar çıkalı tam 19 gün oldu. Yani ameliyat olalı da 26 gün oldu. Benim de ilk günlere göre fazlasıyla indi ama geriye kalan şişlik o kadar sert ki ve artık inme hızı yavaşladı çok korkuyorum. Senin alçılar çıkalı ne kadar süre oldu :(

Back
X