burun ameliyatı sonrası burunda kemerimsi yapı yardım lütfen !

Benim indi bayagi yani yine var ama ilk günkü fotoğraflarimla karşılaştırnca anlıyorum farkı inmis bayağı inşallah daha da iner :) senin kac gün oldu canım ? Iner seninde yeniyse?

Canim kesinlikle kemim odemi icin rahat olsun suanda nekadar oldu bilmiyorum ama ilk 3 ay zorlayici seyler egilmeler yapmaman gerekiyor bu donemde kendine daha iyi bakarsan ve odem icin yesil cay ve maydanoz suyu oneririm. Kafana takma zaten 2. Resminde baya inmis canim sabir isi valla

Canim kesinlikle kemim odemi icin rahat olsun suanda nekadar oldu bilmiyorum ama ilk 3 ay zorlayici seyler egilmeler yapmaman gerekiyor bu donemde kendine daha iyi bakarsan ve odem icin yesil cay ve maydanoz suyu oneririm. Kafana takma zaten 2. Resminde baya inmis canim sabir isi valla

Kizlar sagoluun insan her dakka bakinca anlamıyor indiğini falan :( dün 3 hafta oldu benim işte
Maydanoz suyu içiyorum haftada 2 kere yesil cayida denerim çooook Teşekkürleeer :)

kızlar yardım edin 3 sene önce burun estetiği oldu burnum kemerli ve düşük tü alçı çıktıgı anda okadar begendım kı aynı gun erk arkadasımla bulustum dehset guzel olmustu burnum 7 8 aylıkken burnuma darbe aldım ve ondan snra ne olduysa oldu galıba 4 ay once fark ettımkı burnum yamulmus delıklerden bırı assagda bırı yukarda duruyor bı hastanede calısıorum kbb uzmanına gıdıp durumu anlattım ve revızyon amelıyatı olcaktım alt tarafı kırık olan urun kemiği duzeltılecektı ama saolsun doktor burnu 4 yerden kırıp en bastan yapıp ustune bıde turkısh delıght teknıgı uygulamıs yanı kıkırdagı un halıne getırıp tekrar kemıgın uzerıne koymus cok zor bı amelıyat oldugunu ve cok ugrastını soyledı tabı ateller cıktıgında dehsete kapılıp bayılmısım bole patlıcan koymuslar sankı suratıma okadar kotu kı suan 52. gunum ve dehset kalın bir burun o koydugu kıkırdaklardan nefret ettım ozguvenım kayboldu hergun aglıorum burnum genıs yayık garıp bı pskolojım cok bozuk aynalara bakamıorum ve her sabah ıcımde bı acıyla uyanıorum keske olmasaydım ne kdara mutluydum onceden bu teknıkle amelıyat olan var mı burnum hep bole kalın mı kalıcak neden koydu okıkırdakları sankı ya nolur yardım edin bana

kızlar yardım edin 3 sene önce burun estetiği oldu burnum kemerli ve düşük tü alçı çıktıgı anda okadar begendım kı aynı gun erk arkadasımla bulustum dehset guzel olmustu burnum 7 8 aylıkken burnuma darbe aldım ve ondan snra ne olduysa oldu galıba 4 ay once fark ettımkı burnum yamulmus delıklerden bırı assagda bırı yukarda duruyor bı hastanede calısıorum kbb uzmanına gıdıp durumu anlattım ve revızyon amelıyatı olcaktım alt tarafı kırık olan urun kemiği duzeltılecektı ama saolsun doktor burnu 4 yerden kırıp en bastan yapıp ustune bıde turkısh delıght teknıgı uygulamıs yanı kıkırdagı un halıne getırıp tekrar kemıgın uzerıne koymus cok zor bı amelıyat oldugunu ve cok ugrastını soyledı tabı ateller cıktıgında dehsete kapılıp bayılmısım bole patlıcan koymuslar sankı suratıma okadar kotu kı suan 52. gunum ve dehset kalın bir burun o koydugu kıkırdaklardan nefret ettım ozguvenım kayboldu hergun aglıorum burnum genıs yayık garıp bı pskolojım cok bozuk aynalara bakamıorum ve her sabah ıcımde bı acıyla uyanıorum keske olmasaydım ne kdara mutluydum onceden bu teknıkle amelıyat olan var mı burnum hep bole kalın mı kalıcak neden koydu okıkırdakları sankı ya nolur yardım edin bana

Bu konuyu burnum yaklaşık 10 günlük falanken acmıştım su an birinci ayimdayim belki benden sonra ihtiyacı olanlar olur diye not düşmek istedim burnumun kemersi yapı indi su an dümdüz oldu diyebilirim sadece ben farkediyorum kemersi yapıyi oda iner diye düşünüyorum kesinlikle sabır işi :)

Bende de aynı bu durumdan var. ama sizinki yine düzgün bir yerde. benim ki tam burnumun ucunda cadı gibi. yüzümü çok sert gösteriyor. Sözde estetik olduk :)

Bende ameliyat olalı tam bir ay oldu. Benim de kemerim duruyor. Doktorum ödem o geçecek dedi masaj bile vermedi. Şimdi merak ettim sizin burnunuz istediğiniz gibi oldu mu acaba.

Benim bayağı indi 2 ay oluyor tamamen kaybolmustu ama sanki çıktı tekrar herkes diyo yok bişey kalmadi ama bilmiyorum :)

Fataldanger çoklu alıntı yapamadim :) canım eğer 2 3 ayın dolmadiysa gecer senin :)

Böyle işte görün istedim daha iyi anlaşılır var mıdır yaşayan bunu :KK43:
Merhaba bende de aynı kemer var geçen şubat ayında ameliyet oldum burnumda kemer kaldı.düz burun istediğimden dr da çok az törpülemiş ve burnum kemerli görünüyordu.bu nedenle 15 gün önce kemrerin töpülenmesi için ufak bir operasyon geçirdim aynı dr a. Görüntü malesef yine aynı. Hiçbir şey yapmış olmaması mümkün değil.ama çok endişeliyim kemer inmicek diye. Senin ki şu anda ne durumda. 2 operasyon geçirip yine de kemerden kurtulamamk cok can sıkıcı. Kemerim taştan heraldeki bir türlü törpülenemiyor :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 147
Merhaba bende de aynı kemer var geçen şubat ayında ameliyet oldum burnumda kemer kaldı.düz burun istediğimden dr da çok az törpülemiş ve burnum kemerli görünüyordu.bu nedenle 15 gün önce kemrerin töpülenmesi için ufak bir operasyon geçirdim aynı dr a. Görüntü malesef yine aynı. Hiçbir şey yapmış olmaması mümkün değil.ama çok endişeliyim kemer inmicek diye. Senin ki şu anda ne durumda. 2 operasyon geçirip yine de kemerden kurtulamamk cok can sıkıcı. Kemerim taştan heraldeki bir türlü törpülenemiyor :KK43:
Bende düz burun istemistim sanırım düz burun isteyen bizlerin kaderi bu :(
Benim de 2 ayim doldu yani anlamıyorum bigün cok iyi bigün bakıyorum yine aynı anlamadım ama ilk haline göre bayağı düzelme var senin daha 15 gün olmuş iner o daha hem çok az canım endiselenme benim ilk 15 güne göre çok çok indi :)

Sevgili maviumuttur- maviumuttur- dun farkettim sag kismi daha basik zaten saga dogru yamuk neyse bir de onu takmiyim diyodum ama malesef burnumun guzel ve estetik hic bir yani yok. Bu cok uzucu. Kusursuzluk pesinde diiliz ama eskisine gore iyi olsun istiyor insan ama olmuyor. Eskiden yamuk olmayan az kemerli bi burnum varken simdi yamuk cokuk ve kemerli bir burnum var dusunuyorum ne yapmaliyim

Sevgili maviumuttur- maviumuttur- dun farkettim sag kismi daha basik zaten saga dogru yamuk neyse bir de onu takmiyim diyodum ama malesef burnumun guzel ve estetik hic bir yani yok. Bu cok uzucu. Kusursuzluk pesinde diiliz ama eskisine gore iyi olsun istiyor insan ama olmuyor. Eskiden yamuk olmayan az kemerli bi burnum varken simdi yamuk cokuk ve kemerli bir burnum var dusunuyorum ne yapmaliyim​
Bende çöküntü olusmadigi için nalabilirsin bilmiyorum canım ama çöküntülerin gcmediğini duymuştum bence doktoruna dans masajlarini falan yap duzenli sonra bekle bi 3 ay falan burnun otursun olmadı tekrar görüşürsn doktorunla :)

aynen bende de öyle oldu. 3 yıl önce ameiyat oldum bende, deliğin biri yukarda biri altta ve yamuk yani.. yarın gideceğim doktora.

Böyle işte görün istedim daha iyi anlaşılır var mıdır yaşayan bunu :KK43:
aynisini yasadim...inanamadim gorunce. sanki benim burnum. estetik olmadan once asla ve asla kemeri olmayan ama dolgun ve cok da kalkik olmayan bir burnum vardi.guzel miydi? tabiki bana gore hayir zaten guzel gorsem estetik olmazdim .kotu muydu hayir. hayatimda bir kisi bile burnun da ne kotu demedi.ama ben hersey mukemmel olsun elimde imkan varken neden bir adim guzeli olmasin derdiyle estetik oldum.sonuc daha kalkik ama kemerli bir burun oldu. kirmadi doktorum.gerek yok dedi.torpuledi. ama bunu nasil basardi vallahi bende bilmiyorum.burnum sadece kemerli ve bir tik kalkik oldu. biraz iniyor ama tabiki tamamen gecmior.belkide benim bunyem boyleydi sizinki insallah tam istediginiz gibi olur. ama emin olun ki asiri oyuk olmasindan daha iyi :)

bu resmi diger msjdan sonra simdi gordum.asiri inmis harika olmus. benim boyle olsa takla atardim harika masallah:)))
Canim cok teşekkür ederim artik takmamaya düşünmmeye çalışıyorum çünkü taktikca daha kötü oluyor hersey umarım seninkide tam istediğin gibi olur :)

Canim cok teşekkür ederim artik takmamaya düşünmmeye çalışıyorum çünkü taktikca daha kötü oluyor hersey umarım seninkide tam istediğin gibi olur :)
aynen canim cok dogru. sonucta cok kotu olabilirdi yamuk olabilirdi. sukrediyorum ama bir daha olacagimi hissediyorum :)

Back
X