Burun ameliyatı sonrası cilt bakımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Denise34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bildigim alcı cıkdıkdan sonra ıstedıgınız gıbı makyaj yapabılırsınız hatta 4. gunden ıtıbaren yapabılırsınız dıolar ama ben gozllerıme sadece kapatıcı surmusdum ılk zamanlar..bandajlar cıktıgında gayet normal makyaj yapabılırsınız fakat burnum cok soyuldugu ıcın ben yıne goz kapatıcıları vs kullandım fondotenı ıse krem ıle karıstırıp surdum cunku dırek fondeten kotu gozykytor cıldınız kabul etmıyor...

ama burun daha yeni yapılmışken nasıl peeling yapcazki

benım 2 ay olmak uzere acıkcası burda yazılanlardan bısey alamadım o yuzden beklıyorum doktorum 2. ayımı doldurunca solaryuma gırebılecegım ve guneslenebılecegım gıbı cıldımle alakalı seylerı bana soylemısdı ...sonucda cılt hassas ben peelıngımı de 2. ayımı doldurunca yapmaya karar verdım...guneslenebılecegıme gore peelıng de yapabılırım ;)

Kızlar benim 4 ay oldu ameliyat olalı ve burun kanatlarındaki dikiş izi makyajla kapatmama rağmen belli oluyor. Ben izlerin uzun zamanda geçeceğini biliyordum ama en azından makyajla belli olmaz sanıyordum.

Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ne zaman geçecek bu izler?

Saah akşam nemlendirici içeren bir saunla yıkamanızı tavsiye ederim.Doktorum bana öyle söyledi ve şu ana kadar minik sivilceler dışınta bir sorunum olmadı,onlrda tek tük zaten...

valla ben 7. günden başladım makyaj yapmaya şuan 12 günümdeyim şişlikler geçsin tek sıkıntım o bide ufak sivilceler var :19:

benimde burnumun üstünde ufak sivilceler oluştu ya :( bir de kenarlarında 2-3 gün :44:toniklememiştim ondan sanırım

benimde burnumun üstünde ufak sivilceler oluştu ya :( bir de kenarlarında 2-3 gün :44:toniklememiştim ondan sanırım

HLO selam canım. Ben de haftaya Cemil Bey'e ameliyat olucam senin gibi. Cemil Bey cilt bakımı için herhangi bir şey önerdi mi? Çok yağlanma ve siyah nokta oluyormuş sanırım sen ne zaman başladın tonik kullanmaya? Çok teşekkürler canım :)

Kızlar benim 4 ay oldu ameliyat olalı ve burun kanatlarındaki dikiş izi makyajla kapatmama rağmen belli oluyor. Ben izlerin uzun zamanda geçeceğini biliyordum ama en azından makyajla belli olmaz sanıyordum.

Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ne zaman geçecek bu izler?

ben ameliyat olalı 13 ay oldu ama o dikiş izi haha var ve sanırım hep benimle birlikte olacak makyajla da kapanmıyor bildiğimiz çökek gibi yatay bir çizgi.

slm kızlar ben de ameliyat olalı 11 gün oldu. dün alçım çıkmıştı bugün makyaj yaptım okula giderken. bi sorun yaşamadım silerken. bi topicte gülsuyunun ii geldiğini okumuştum o yüzden burun üstüne gül suyu kullanıcam günde 2-3 kez. bi de ben bioderma sebium kullanıodum. yüzümü yıkarken burnum çok acıo o yüzden bioderma h2o kullanmaya karar verdim 2günlük ama memnunum şimdilik derim narin bi şekilde soyuluo. geceleri de krem sürüp uyuyorum diaderminden yağlandırmıo dengelio cildin yağını. bakalım gene paylaşırım deneyimlerimi :)

kızlar ameliyat olalı 50 gün oldu fakat kocaman kocaman sivilcelerim çıkıyor bunu ameliyata bağlamak doğru mu? :(

benim burnuumun üstünde bir sürü küçük sivilce çıktı hergün bebe pudrası sürdüm 3 günde geçti.aman kızlar onları sıkmayın derim

benim burnuumun üstünde bir sürü küçük sivilce çıktı hergün bebe pudrası sürdüm 3 günde geçti.aman kızlar onları sıkmayın derim

canım burnumun üstündekilere hiiçç dokunmuyorum zaten burnuma dokunamıyorum :D ama yüzümde inanılmaz derece çıkıyolar hem koca koca var hemde minik beyaz beyaz :SSS

atel çıktıktan sonra siyah noktalarım iyice belirginleşmişti benim de. Küçük sivilceler çıkmaya başladı bi süre sonra ama siyah noktalar sivilceye dönüşüyor gibi geldi sonunda 21.günümde dayanamadım siyah nokta bandı kullandım. Korkmuştum ilk başta kullanmaya ama saçmalama dedim kendi kendime burnum bantta kalacak sanki :D neysee, siyah noktaların %90ı bantta kalmıştı(bantı doğru kullanmak lazım).çok sevinmiştim :)..

Arkadaşlar ben bu sayfada yeniyim pek bilmiyorum. Bende burun ameliyatı oldum,
çok şükür çok mutluyum. Ameliyat olmadan önceki burnum çok büyüktü yıllardır bu utançla yaşadım.
Neredeyse burun deliklerim falan kocamandı. şimdi düzeldi. Ameliyat olalı 9 gün oldu.
Daha alçılı. 5 gün sonra al.ı çıkacak. Size sormak istediğim şu. Benim şuan burnumun içinde tampon var.
Doktorum rahat vefes alaman dedi. Ama ben gayet iyi nefes alıyorum. Doktorum biraz sinirli olduğu için zırt pırt rahatsız etmek istemedim. Korkuyorum bu tamponlar yoksa derinemi gitti ne oldu bu burnumun içindeki tamponlara??? :(((((

Back
X