Burun ameliyatı sonrası cilt bakımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Denise34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sen kime ameliyat oldun? Benim 15 ay oldu hala geçmedi.

ben ameliyat olalı 13 ay oldu ama o dikiş izi haha var ve sanırım hep benimle birlikte olacak makyajla da kapanmıyor bildiğimiz çökek gibi yatay bir çizgi.

benim tam 22 ay oldu, burnumun altindaki iz cok silik hic belli degil. hic dikkatte etmiyorum, tualete gidince bi daha bakiyim :)

benim tam 22 ay oldu, burnumun altindaki iz cok silik hic belli degil. hic dikkatte etmiyorum, tualete gidince bi daha bakiyim :)

Dikiş izlerinden şikayet edilmiş genelde 16.gunumdeyim ben.dikiş izinden eser yok.ama burnum hala büyük.şişler inince küçülecekmi aCaba çok endişeliyim

Merhaba..
Rinoplasti oldm bugun 1.hafta ve morluk hic yok ama odemim cok fazla.alci cikarildi ama burnumda cok fazla renk degisikligi var bunun icin ne yapmam gerekio bnm ?
Yuzumde isilik gibi kucuk kucuk seyler cikmaya basladi allerjik dedi doktorum ama gun gectikce artio degismio napmam lazim ?

Kizlar bn anlamiyorum ne dikis izleri ya bnm bugun 19. Gunum ve bnde dikis falan yok icten yapilan dikisler disardan gorunuyomu yani anlamadim

Ameliyt sonrası 3.günüm ve nefes alamıyorum saate bakmaktan sıkıldım zaman durdumu ne

kizlar 10. gunum alci cikti 4 gun once ama bantliym hala cildim zaten yagliydi dahada yaglandi alnim boncuk boncuk terlemisim gibi duruyor tonikle silebiliyorum sadece dakika gecmiyor yine ayni oluyor tavsiye edebilecegnz birsey varmi

Çok fazla siyah noktam var, kil maskesi yapsam acaba bir şey olur mu? 26. günüm. yani sonuçta sürüp yıkamaktan başka bir işlem yok kararsız kaldım :/

Ayrıca kediciq, benim yüzüm rengarenkti arnica krem sarartıyor cildi. soğuk suyla yıkıyodum bi de nemlendirici krem falan kullanabilirsin cildine belki faydası olur. Toparlar ama 1 haftaya geçmiş olsun :)

Bende sivilce olmadi da soyulma hala oluyo ya 55 gun oldu hala soyuluyo burnum

Benim de soyuluyo da egzamam var o yüzden normal diye düşünüyorum kortizollu krem kullanınca olmuyo tabi :)

Back
X