Burun ameliyati sonrası delik farkı

Benim doktorum delikleri tamamen simetrik yapamayız demişti ameliyattan önce ama yani önden bakıldıgında belli olmasa takmıcam. Önceden burun deliklerm gözükmediği için deliklerdeki farklılıkta belli olmuyodu şimdi belli oluyor yani :/
Tamamen aynı durumdayız, inşallah düzelir ne diyelim 😔

Benim burnumda bantlar çıktığında delikler inanılmaz farklı duruyordu. Çok korktum ama dikkat edince bantları asimetrik yapistirdiklari için olduğunu farkettim. Bi süre sonra tamamen ayni oldular

Sizi üzmek istemem ama bende de aynı sorun var üstelik 6 ay nostril retainer kullandım yinede düzelmedi karşıdan görünmüyorsa çok sorun olmaz maalesef benimki karşıdan bakıldığında belli oluyor bir yıl dolduğunda lokal anesteziyle küçük bir operasyon yapıp düzeltiriz dedi yaptıracağım günü bekliyorum.

Burun delikleri çok simetrik olmuyor benimde simetrik olmadı yüzde yüz karşıdan gözükmüyorsa bariz şelilde boşver gitsin onu düzeltiyim diye girersin başka birşeyi bozarlar.

Sizi üzmek istemem ama bende de aynı sorun var üstelik 6 ay nostril retainer kullandım yinede düzelmedi karşıdan görünmüyorsa çok sorun olmaz maalesef benimki karşıdan bakıldığında belli oluyor bir yıl dolduğunda lokal anesteziyle küçük bir operasyon yapıp düzeltiriz dedi yaptıracağım günü bekliyorum.
Geçmiş olsun umarım gönlünüzce eşitlenir. Bende aynı sorunu yaşıyorum 2. ayım dolmak üzere düzeleceğine olan ümidimi yitirdim :)

Back
X