E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
-
nerde kime oldun canım ameliyatınıkızlar martın 7sinde burun ameliyatı oldum.kıkırdak,et ve sinüzit bir arada oldu.estetik değil ama sonuçta aynı işlem.burnumun ucu çok hassas.sol tarafın etindeki dikiş bariz açılıyo.doktorumu aradım.normal dedi.6 ayda iyileşirmiş.açılan dikişin tabanı kapanmıştır.uç da zamanla kapanır.dedi.dikiş iltahap kaptı.söylediği krem de bi işe yaramadı.başka bi doktora gittim o başka krem ve haplar verdi.hala iyi değilim.hiç dikşi açılan oldu mu?
ayy gecmiş olsun yaa.... ya ihmal etme ğit dr .. aklına takılan herseyı sorr ...böle olurmu mikrop felan kaparsın ne olur ihmal etme
kızlar martın 7sinde burun ameliyatı oldum.kıkırdak,et ve sinüzit bir arada oldu.estetik değil ama sonuçta aynı işlem.burnumun ucu çok hassas.sol tarafın etindeki dikiş bariz açılıyo.doktorumu aradım.normal dedi.6 ayda iyileşirmiş.açılan dikişin tabanı kapanmıştır.uç da zamanla kapanır.dedi.dikiş iltahap kaptı.söylediği krem de bi işe yaramadı.başka bi doktora gittim o başka krem ve haplar verdi.hala iyi değilim.hiç dikşi açılan oldu mu?
off umarım birilerinin gözüne çarpar bu başlık da cevap verir. burnumun tepesinde kendiliğinden erimesi gereken dikişleri ben çok akıllı olduğum için çekiştirdim. Sonuçta geldi mi? Hayır ama acımadı değil. Şimdi de resmen korkudan yemeden içmeden kesildim. Hay elim kırılsaydı da dokunmasaydım yaa. Bu arada 15 günü geçtim.
Ayy nilbenn çok sağol, benim de aynen öyle yapasım geldi de tuttum kendimi. Antibiyotikli krem sürüyorum evet, giriş yerleri dokununca da tepesi acıyor çünkü, mikrop kapmış olabilir diye düşündüm.. Senin kaç gün oldu canım? Çok teşekkür ederim cevap için tekrardan[/QUOT
canım benim 1. ayım ameliyat olmadan önce malesef böyle bir siteden haberim yoktu ameliyat olduktan sonra sıkıntılarda başlayınca hergün burdaki yazıları okudum kendimde olan problemlerin aynılarını görünce içim rahatladı suan iyiyim biraz şişliklerim var senin nasıl başka sorunların varmı nerde ameliyat oldun canım
kızlar martın 7sinde burun ameliyatı oldum.kıkırdak,et ve sinüzit bir arada oldu.estetik değil ama sonuçta aynı işlem.burnumun ucu çok hassas.sol tarafın etindeki dikiş bariz açılıyo.doktorumu aradım.normal dedi.6 ayda iyileşirmiş.açılan dikişin tabanı kapanmıştır.uç da zamanla kapanır.dedi.dikiş iltahap kaptı.söylediği krem de bi işe yaramadı.başka bi doktora gittim o başka krem ve haplar verdi.hala iyi değilim.hiç dikşi açılan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?