burun ameliyatı sonrası eğrilik ACİL!!!!

canım merhaba alçın çıktı mı?
burnun nasıl beğendin mi?
yamukluk var mı?
benim bantlarım pazartesi açılacak. sanki biraz azaldı gibi yamukluk
masaj daha verilmedi

Canim alcim bugun cikti bende şoktayim burnumda acayip ödem var cok şiş ve yamuk duruyo cok agladim valla boyle olmasina.doktorum ztn daha alciyi cikarmadan soyledi bak sisligin odemin var masajla gecicek sakin telas yapma sabir dedi ama herkeste boyle olmuyo suan cok sekilsiz duruyo burnum moralim cok bozuk disari dahi cikmak istemiyorum bu halde kim bilir ne zmn duzelicek bu durum yada duzelicekmi sislik inince burnum nasil olucak kafamda bir suru soru var gerci kimle konussam inicek merak etme diyo ama ben cok korkuyorum

Canim alcim bugun cikti bende şoktayim burnumda acayip ödem var cok şiş ve yamuk duruyo cok agladim valla boyle olmasina.doktorum ztn daha alciyi cikarmadan soyledi bak sisligin odemin var masajla gecicek sakin telas yapma sabir dedi ama herkeste boyle olmuyo suan cok sekilsiz duruyo burnum moralim cok bozuk disari dahi cikmak istemiyorum bu halde kim bilir ne zmn duzelicek bu durum yada duzelicekmi sislik inince burnum nasil olucak kafamda bir suru soru var gerci kimle konussam inicek merak etme diyo ama ben cok korkuyorum

canım üzülme bende senin gibi perişnadım ama kendimi az biraz alıştırdım.
burdaki arkadaşlarda inanılmaz destek oldular. teselli verdiler.sağolsunlar.
sanki burnum da yavaştan değişmeye eğriliği azalmaya başladı.
sen de öyle olucan korkma.
ilk şoku atlatıcan.

canım üzülme bende senin gibi perişnadım ama kendimi az biraz alıştırdım.
burdaki arkadaşlarda inanılmaz destek oldular. teselli verdiler.sağolsunlar.
sanki burnum da yavaştan değişmeye eğriliği azalmaya başladı.
sen de öyle olucan korkma.
ilk şoku atlatıcan.

Insallah cnm suan tek istegim sisliklerin inmesi duzenli masajlarimi yapiyorum umarim duzelir seninde cok işin varmi nekdr olmustu senin ameliyat olali

burun ameliyatı oldum 45. GÜNÜM ve burnum bildiğiniz " C " harfi gibi yamuk. burnumun ıkı deliği ayıran ortasıda tam ıkı dudağımın ortasında değil sağ dudak kavisimin uzerınde . umarım revizyona gıtmez:((

burun ortası sağa kayık burun ucu ve komple burun sırtıda sola kayık cok abuk sabuk bır durum ne tarafa masaj yapacagımıda bılmıyorm. doktorum 6 ay bekle dedı ama "ben burnunu yamuk yapmısım kusura bakma "dıyecek halıde yok ya:(( varmı kızlar boyle bı durum yasayan .fotolarınızı paylasabılırmısınz?

burun ameliyatı oldum 45. GÜNÜM ve burnum bildiğiniz " C " harfi gibi yamuk. burnumun ıkı deliği ayıran ortasıda tam ıkı dudağımın ortasında değil sağ dudak kavisimin uzerınde . umarım revizyona gıtmez:((

Canm daha burnun tam oturmadi bile yerine. Panik yapma bnce. Geçer diye düşünüyorum. Fakat cok iyi koru. Iyice kaynadıktan sonra belli olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım insallah öyle olur. sizin fotonuza baktım burnunuz coook gusel olmus..bu seklını alması ameliyattan sonra ne kadar surdu. yanı en azaından 2. aydada burnum guzel oldu dıyebılıyormuydun?

burun ortası sağa kayık burun ucu ve komple burun sırtıda sola kayık cok abuk sabuk bır durum ne tarafa masaj yapacagımıda bılmıyorm. doktorum 6 ay bekle dedı ama "ben burnunu yamuk yapmısım kusura bakma "dıyecek halıde yok ya:(( varmı kızlar boyle bı durum yasayan .fotolarınızı paylasabılırmısınz?

Bu işin sanırım asıl tedavisi tekrar ameliyat olman. Ancak onun için de beklemen gerekecek. Bu süre esnasında da o bölgeye dolgu yaptırabilirsin mesela. Nasıl olsa 6-8 ay veya daha kısa kalan geçici dolgular var.

aynı doktaramı olcaksınız? ne zaman olmayı düşünüyorsunuz ve ücret konuştunuz mu ?

canım aynı doktora olmam sanırım tekrar aynı kısıye guvenmek zor. ama aynı doktora yaptırsam tabıkı para almaması gerekır.sonucta kendı hatası bıde para mı ısteyecek.

canım aynı doktora olmam sanırım tekrar aynı kısıye guvenmek zor. ama aynı doktora yaptırsam tabıkı para almaması gerekır.sonucta kendı hatası bıde para mı ısteyecek.

burnunuzu tanıması açısından belki aynı doktora olmak istersiniz diye düşünmüştüm ama tekrar güvenmek gerçekten zor. Umarım revizyon ameliyatı istediğin gibi geçer. Geçmiş olsun..

Kızlar bugün alçım alınıp bant yapıştırıldı burnumu ilk kez gördüm. Bariz şekilde sağa doğru yamukluk vardı.
çok üzgünüm, çok mutsuzum burnumda ameliyat öncesi gözle görülür eğrilik yoktu.
Burun deliklerim de farklı. Biri uzun biri yamuk.
Bu durumun olabileceği ama geçici olduğu söylendi.
Inanılmaz moralim bozuk. Bu eğrilik geçer mi???
Lütfen bana yaşadıklarınıızı yazın. Desteğe ihtiyacım var.
:((((((
ağlamaktan şiştim

cok gecmıs olsun ....

Mrb.bende burun ameliyatı oldum.bir hafta oldu . ama bugün kazayla darbe alçım çok kötüyüm yaa bişey olduysa..sanki burnum darbeden sonra içinden bişey sallanıyor gibi..Bu konuda tecrübesi olanlar va rmı lütfen yardimmm

Mrb.bende burun ameliyatı oldum.bir hafta oldu . ama bugün kazayla darbe alçım çok kötüyüm yaa bişey olduysa..sanki burnum darbeden sonra içinden bişey sallanıyor gibi..Bu konuda tecrübesi olanlar va rmı lütfen yardimmm

Ne kadar darbe aldın canım cok acı hissettin mi benim 50. Günüm hafif darbeler bende de oldu hiçbir sorun yok agrın sızın varsa doktoruna görün derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hAFİF darbeyse hıcbısey olmaz canım benm bugun 27. gunum .doktorum hafıf darbelerle bişey olmaz korkma artık o senın dedi:) ama darbenın şiddetine bagşı canım geçmış olsun

cnm o durum ödemden kaynaklıymış bir tarafta ödem daha fazla olduğu için oyle görünmüş. o durumdan eser kalmadı :)
dümdüz. :)

berrak sayende içim o kadar rahatladı kı benmde alçım açıldığında yamuk gibiydı burnum şimdi masaj yapıyorum 27. gunum gun be gun azalıyıoo eğrılık.yandan güzelde önden eğri gibi:)

Ben oturur vaziyetdeyken ayakta duran misafire dogruldugum esnada kolunun dirseğine çarptı. sizladi tabiki.birden ve ani oldu.daha bugun 8.gunum.o yuzden tedirginim.
QUOTE=neryy;35556934]Ne kadar darbe aldın canım cok acı hissettin mi benim 50. Günüm hafif darbeler bende de oldu hiçbir sorun yok agrın sızın varsa doktoruna görün derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Back
X