burun ameliyatı sonrası eğrilik ACİL!!!!

korkma canım o azalıp geçicek :)

inşlh canım yaa burda bi çok kişinin burnu ilk haftadalardan muhteşem görününce benmkı de alçıdan eğri gibi çıkınca çokk uzuldum doktor masaj verdı eğrilik azalıoo ama hala şiş 27. günümde bile

inşlh canım yaa burda bi çok kişinin burnu ilk haftadalardan muhteşem görününce benmkı de alçıdan eğri gibi çıkınca çokk uzuldum doktor masaj verdı eğrilik azalıoo ama hala şiş 27. günümde bile

o şişlik illa olucak. sabırlı olman lazım. benim 4. ayım ucu hala şiş, sert. ama azalıyor artık. sabırla bekleyip görücez :)
eğriliğe takılma alçıdan benim acayip eğri çıktı bantlarım yapıştı. bantları çıkardığmızda eğrilikten eser kalmamıştı. o ödemden kaynaklanıyor. bir taraf fazla şişiyor eğri görünüyor. şişlikler indikçe o da azalıp geçiyor.

o şişlik illa olucak. sabırlı olman lazım. benim 4. ayım ucu hala şiş, sert. ama azalıyor artık. sabırla bekleyip görücez :)
eğriliğe takılma alçıdan benim acayip eğri çıktı bantlarım yapıştı. bantları çıkardığmızda eğrilikten eser kalmamıştı. o ödemden kaynaklanıyor. bir taraf fazla şişiyor eğri görünüyor. şişlikler indikçe o da azalıp geçiyor.

saol canım benm

onca aya rağmen burun ucunun şişliği nasıl anlaşılıyor?
beni zorlu bir süreç daha bekliyor. öylesine yorgunum ki diğer ameliyatlarımdan. her şey gönlümce olsun, yüzüm gülsün istiyorum.

onca aya rağmen burun ucunun şişliği nasıl anlaşılıyor?
beni zorlu bir süreç daha bekliyor. öylesine yorgunum ki diğer ameliyatlarımdan. her şey gönlümce olsun, yüzüm gülsün istiyorum.

canım senin ameliyatın ne zaman? ufuk beye olucaktın dı mi?
başka ne ameliyatı oldun?
çok sordum kusura bakma :)
ucu sert oluyor, dokununca eline şişlikler geliyor, dikkatli bakıncada anlaşılıyor zaten.

canım senin ameliyatın ne zaman? ufuk beye olucaktın dı mi?
başka ne ameliyatı oldun?
çok sordum kusura bakma :)
ucu sert oluyor, dokununca eline şişlikler geliyor, dikkatli bakıncada anlaşılıyor zaten.

evet canım.. meme ameliyatım vardı bir de.
dikkatli bakmamak gerek o zaman ilk birkaç hafta.

Merhaba arkadaşlar 5gün önce ameliyat oldum.plastik alcının altındaki beyaz şerit yamuk yerleştirilmiş hic boyle bi sorunla karşılaşan oldu mu çok korkuyorum burnum yanlış kaynar mı

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:

Kızlar benim 4. Günüm ve 4 gündür sağ burun deliğim kapalı nefes alamıyorum artık paniklemeye başladım sapa sağlam burnum estetik yüzünden eğrilirse diye yardım edin nolur doktorum yıllık izne cıktı ulaşmam imkansız aranızda bunu yaşayan var mı?

Kızlar benim 4. Günüm ve 4 gündür sağ burun deliğim kapalı nefes alamıyorum artık paniklemeye başladım sapa sağlam burnum estetik yüzünden eğrilirse diye yardım edin nolur doktorum yıllık izne cıktı ulaşmam imkansız aranızda bunu yaşayan var mı?
4 gün normal bence benim 1 ay oldu hal almıyorum korkmaya başladım bu Yüzden

4 gün normal bence benim 1 ay oldu hal almıyorum korkmaya başladım bu Yüzden
Ya inşallah bi sıkıntı yaşamayız senin epey süre geçmiş dr unla görüşmedin mi? Ben acaba ödem mi var diye düşünüyorum ama delircem düşünmekten persembeye kadar kurarım artık kafamda :/

Ya inşallah bi sıkıntı yaşamayız senin epey süre geçmiş dr unla görüşmedin mi? Ben acaba ödem mi var diye düşünüyorum ama delircem düşünmekten persembeye kadar kurarım artık kafamda :/
Senin ödemdendir canım 4 gün çok kısa bir süre sonuçta en Ufacık darbe bile şişmeye sebep olur ki yüz çok hassas. Benim kendim için korkum 1 ay olup hala hiç ilerleme olmaması.

Senin ödemdendir canım 4 gün çok kısa bir süre sonuçta en Ufacık darbe bile şişmeye sebep olur ki yüz çok hassas. Benim kendim için korkum 1 ay olup hala hiç ilerleme olmaması.
Ya inşallah ödemdendir içine peçete kıvırıp soktum biraz açıldı ama sonra hapşırınca kan geldi :( 4 gündür ağzımdan nefes almaktan gına geldi artık pişman oldum ameliyat olduğuma

Ya inşallah ödemdendir içine peçete kıvırıp soktum biraz açıldı ama sonra hapşırınca kan geldi :KK43: 4 gündür ağzımdan nefes almaktan gına geldi artık pişman oldum ameliyat olduğuma
Şükret 4 gündür alıyorsun ben 3 Yıldan fazla bu Çileyi çektim o Yüzden ameliyat oldum ama hala aynı çile.

Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce burun ucu ameliyatı oldum çok kötü burnum yoktu biraz aşağı eğikti fakat şimdi burun ucum eskisinden daha kalın ve bariz burun deliklerim yamuk biri ince dar diğeri büyük yuvarlak değişecek diyorlar ama bu orantısızlık Nasıl dengelenecek aklım almıyor böyle olup delikleri eşitlenen varmı

Back
X