berrak sayende içim o kadar rahatladı kı benmde alçım açıldığında yamuk gibiydı burnum şimdi masaj yapıyorum 27. Gunum gun be gun azalıyıoo eğrılık.yandan güzelde önden eğri gibi:)
korkma canım o azalıp geçicek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
berrak sayende içim o kadar rahatladı kı benmde alçım açıldığında yamuk gibiydı burnum şimdi masaj yapıyorum 27. Gunum gun be gun azalıyıoo eğrılık.yandan güzelde önden eğri gibi:)
korkma canım o azalıp geçicek :)
inşlh canım yaa burda bi çok kişinin burnu ilk haftadalardan muhteşem görününce benmkı de alçıdan eğri gibi çıkınca çokk uzuldum doktor masaj verdı eğrilik azalıoo ama hala şiş 27. günümde bile
o şişlik illa olucak. sabırlı olman lazım. benim 4. ayım ucu hala şiş, sert. ama azalıyor artık. sabırla bekleyip görücez :)
eğriliğe takılma alçıdan benim acayip eğri çıktı bantlarım yapıştı. bantları çıkardığmızda eğrilikten eser kalmamıştı. o ödemden kaynaklanıyor. bir taraf fazla şişiyor eğri görünüyor. şişlikler indikçe o da azalıp geçiyor.
rica ederim canım. herşey gönlünceolsun :)saol canım benm
rica ederim canım. herşey gönlünceolsun :)
burnunun yenı resmı var mı canım bırde sen yaptırala kaç ay oldu
o şişlik illa olucak. sabırlı olman lazım. benim 4. ayım ucu hala şiş, sert. ama azalıyor artık. sabırla bekleyip görücez :)
eğriliğe takılma alçıdan benim acayip eğri çıktı bantlarım yapıştı. bantları çıkardığmızda eğrilikten eser kalmamıştı. o ödemden kaynaklanıyor. bir taraf fazla şişiyor eğri görünüyor. şişlikler indikçe o da azalıp geçiyor.
onca aya rağmen burun ucunun şişliği nasıl anlaşılıyor?
beni zorlu bir süreç daha bekliyor. öylesine yorgunum ki diğer ameliyatlarımdan. her şey gönlümce olsun, yüzüm gülsün istiyorum.
canım senin ameliyatın ne zaman? ufuk beye olucaktın dı mi?
başka ne ameliyatı oldun?
çok sordum kusura bakma :)
ucu sert oluyor, dokununca eline şişlikler geliyor, dikkatli bakıncada anlaşılıyor zaten.
4 gün normal bence benim 1 ay oldu hal almıyorum korkmaya başladım bu YüzdenKızlar benim 4. Günüm ve 4 gündür sağ burun deliğim kapalı nefes alamıyorum artık paniklemeye başladım sapa sağlam burnum estetik yüzünden eğrilirse diye yardım edin nolur doktorum yıllık izne cıktı ulaşmam imkansız aranızda bunu yaşayan var mı?
Ya inşallah bi sıkıntı yaşamayız senin epey süre geçmiş dr unla görüşmedin mi? Ben acaba ödem mi var diye düşünüyorum ama delircem düşünmekten persembeye kadar kurarım artık kafamda :/4 gün normal bence benim 1 ay oldu hal almıyorum korkmaya başladım bu Yüzden
Senin ödemdendir canım 4 gün çok kısa bir süre sonuçta en Ufacık darbe bile şişmeye sebep olur ki yüz çok hassas. Benim kendim için korkum 1 ay olup hala hiç ilerleme olmaması.Ya inşallah bi sıkıntı yaşamayız senin epey süre geçmiş dr unla görüşmedin mi? Ben acaba ödem mi var diye düşünüyorum ama delircem düşünmekten persembeye kadar kurarım artık kafamda :/
Ya inşallah ödemdendir içine peçete kıvırıp soktum biraz açıldı ama sonra hapşırınca kan geldiSenin ödemdendir canım 4 gün çok kısa bir süre sonuçta en Ufacık darbe bile şişmeye sebep olur ki yüz çok hassas. Benim kendim için korkum 1 ay olup hala hiç ilerleme olmaması.
Şükret 4 gündür alıyorsun ben 3 Yıldan fazla bu Çileyi çektim o Yüzden ameliyat oldum ama hala aynı çile.Ya inşallah ödemdendir içine peçete kıvırıp soktum biraz açıldı ama sonra hapşırınca kan geldi4 gündür ağzımdan nefes almaktan gına geldi artık pişman oldum ameliyat olduğuma
Burnuna birşey sokma deniz suyu al onu sık oynama burnunla canım senin için daha çok erken iyileşmek içinŞükret 4 gündür alıyorsun ben 3 Yıldan fazla bu Çileyi çektim o Yüzden ameliyat oldum ama hala aynı çile.