Burun ameliyatı sonrası gülüşü değişen var mı :(

Barbie2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
130
15
98
Merhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimi gülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin

Kimse yokmu

Cnm bende senle ayni problemi yasiyorum . Seninle ayni zamanda ameliyat olduk bende gülerken basimi egerek gülüyorum ki kimse görmesin.Resmen sincap gibi oluyorum gülünce. Yanaklar top burunucu top gozlerde şaşılaşiyor güldüğümde. Hele fotoğraf cekmek kabusum oldu. Eskiden fotolarda hep gülümserdim. Simdi alabildigine ciddiyim.

Geçmicekmi bu ya

düzeliyor hatta daha güzel oluyor bende 3 aya kadar aynı problemi yaşıyordum merak etmeyin hepsi geçiyor.
şuan sadece burun değil yüzde ödemli çünkü
Evet benim yuzumde hala ödem fazla. Hatta sadece yanaklarim degil alnim ve kaş kemiğimde bile ödem var.

Bide benim ameliyattan sonra aşiri derecede sacim dökülmeye basladi. Ameliyatla mi alakali üzüntüden mi anlamadim

ben 3. aya gircem. yeni yeni düzelmeye başladı. ben de cok korkmuştum ne cektım 3 ayda bi ben bilirim bi allah bilir ama şükür ki düzeliyor arkadaşlar. içinizi ferah tutun. ben sıcaklara bağlıyorum. sıcak dönemde ameliyat olduk iyileşmemiz zaman alıyo

aslında ben de 3. aydan sonra değişim yasamaya devam edecekmiyim onu merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa seviniriim:)

Duzeliyo dimi burun değişince yüz degisiyoya gulüsunde farklı duruyormu

benim gülüşüm ve yuz ifadem cok değişti, ilk 3 ay kendime gelemedim resmen. bende biraz gec gecti ama eski haline donuyorsun merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…