Kimse yokmuMerhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimigülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin
Cnm bende senle ayni problemi yasiyorum . Seninle ayni zamanda ameliyat olduk bende gülerken basimi egerek gülüyorum ki kimse görmesin.Resmen sincap gibi oluyorum gülünce. Yanaklar top burunucu top gozlerde şaşılaşiyor güldüğümde. Hele fotoğraf cekmek kabusum oldu. Eskiden fotolarda hep gülümserdim. Simdi alabildigine ciddiyim.Merhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimigülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin
Geçmicekmi bu yaCnm bende senle ayni problemi yasiyorum . Seninle ayni zamanda ameliyat olduk bende gülerken basimi egerek gülüyorum ki kimse görmesin.Resmen sincap gibi oluyorum gülünce. Yanaklar top burunucu top gozlerde şaşılaşiyor güldüğümde. Hele fotoğraf cekmek kabusum oldu. Eskiden fotolarda hep gülümserdim. Simdi alabildigine ciddiyim.
2 aydan sonra düzelmeye başliyormuş güya. Isaallah öyle olur. Resmen depresyona girdimGeçmicekmi bu ya
Bende bende2 aydan sonra düzelmeye başliyormuş güya. Isaallah öyle olur. Resmen depresyona girdim
düzeliyor hatta daha güzel oluyor bende 3 aya kadar aynı problemi yaşıyordum merak etmeyin hepsi geçiyor.Bende bende
Evet benim yuzumde hala ödem fazla. Hatta sadece yanaklarim degil alnim ve kaş kemiğimde bile ödem var.düzeliyor hatta daha güzel oluyor bende 3 aya kadar aynı problemi yaşıyordum merak etmeyin hepsi geçiyor.
şuan sadece burun değil yüzde ödemli çünkü
Bende bende
ondan dolayı gülüş bakış o şekilde gözüküyorEvet benim yuzumde hala ödem fazla. Hatta sadece yanaklarim degil alnim ve kaş kemiğimde bile ödem var.
Sizin ne kadar oldu ameliyat olali?ondan dolayı gülüş bakış o şekilde gözüküyor
Gülüşüm aynı görünecek dimi burun değişince guluste yüzde farkli durmaz dimi :/düzeliyor hatta daha güzel oluyor bende 3 aya kadar aynı problemi yaşıyordum merak etmeyin hepsi geçiyor.
şuan sadece burun değil yüzde ödemli çünkü
Duzeliyo dimi burun değişince yüz degisiyoya gulüsunde farklı duruyormuben 3. aya gircem. yeni yeni düzelmeye başladı. ben de cok korkmuştum ne cektım 3 ayda bi ben bilirim bi allah bilir ama şükür ki düzeliyor arkadaşlar. içinizi ferah tutun. ben sıcaklara bağlıyorum. sıcak dönemde ameliyat olduk iyileşmemiz zaman alıyo
Benim 4.ncu aydan sonra tam burun ucu kibarlasmaya basladi. Kalin deriliyim.aslında ben de 3. aydan sonra değişim yasamaya devam edecekmiyim onu merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa seviniriim:)
anladım teşekkürler:9 göz arasında ödem var mıdır acaba artık. sizde nasıldıBenim 4.ncu aydan sonra tam burun ucu kibarlasmaya basladi. Kalin deriliyim.
benim gülüşüm ve yuz ifadem cok değişti, ilk 3 ay kendime gelemedim resmen. bende biraz gec gecti ama eski haline donuyorsun merak etme :)Merhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimigülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin
Sizin kac ay oldu? Ve tam olarak ne zaman düzeldi?benim gülüşüm ve yuz ifadem cok değişti, ilk 3 ay kendime gelemedim resmen. bende biraz gec gecti ama eski haline donuyorsun merak etme :)
Iyi bari ya :) siz kaçıncı ayinizdasinizbenim gülüşüm ve yuz ifadem cok değişti, ilk 3 ay kendime gelemedim resmen. bende biraz gec gecti ama eski haline donuyorsun merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?